^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Söndagskväll

Kategori: Allmänt

Inväntar en film som ska bli klar snart hoppas jag, så man kan mysa ner sig under täcket ordentligt och försvinna in i filmens värld  =)  Just denna filmen är efterlängtad oxå, nämligen tredje och sista delen av en viss triologi =)

Har precis ätit mig mätt på GI rätta potatisar (uppvärmda) och darlings köttbullar från gårdagens middag... 
I morgon börjar en helt ny värld för min del...  Kändes som typ sista måltiden eller nåt...  ;-) 
Har bokat in 3 dagar med powerwalk och 2 dagar med hemmaworkout till kommande veckan. Även diverse pulversoppor och proteinrik mat är inköpt....  Känner mig hur taggad som helst just nu !!! SKÖNT

I morgon är det helt plötsligt Mars månad... känns ännu närmre våren =) 

Är förtillfället grymt nojjig för vårt garagetak som läcker in vatten som sjutton just nu, självklart blir det ju ännu mer i tötider !!


Hoppas på barnvakt till helgen så jag och mannen kan ha lite kvalitetstid, vilket säkerligen är ett årsedan sist minst !!  Om man ej räknar in diverse husateraljer som köptes in på sensommaren !! Tydligen enligt vissa så ska man skylla sig själv om man har valt att skaffa fler barn än det svenska genomsnittet på ca 1.8 barn.  Men man undrar ju vad som egentligen är skillnaden ??!!   Jag hoppas i vilket fall som helst att det blir bio och middag på tu man hand oxå för oss..  =)))



Natti natti kära vänner





Bröt mitt nyårslöfte, känns inte bra !!

Kategori: Allmänt

Ja shit va kasst av mig !!
Igår bröt jag mitt nyårslöfte efter ca 8 veckor...  FAN OXÅ !!
Nej jag rökte inte, utan jag käkade GODIS...  En näve Ahlgrensbilar orginal och ca 1 dl vanligt lösgodis... 
Kände mig fetare än vanligt i natt när jag låg och grubblade och konverserade med mig själv. Det var ingen trevlig känsla, så det blir att fortsätta året med att bekämpa mitt sugarholic beteende !!!!!
Det finns ju så mycket annat gott man kan äta...  =)

Nu vet jag oxå att jag klarar det, 8 veckor utan godis är jag stolt över. Fick bara ett litet återfall hoppas jag....

Nu kommer nästa prövning, ska nämligen på släktkalas om en stund...  Och alla vet vad dessa brukar innehålla  :/
Nu är det inte bara det söta som skall undvikas utan mjölk oxå...  Intressant och se hur detta går !


2 mjölkfria veckor & Losec

Kategori: Allmänt

Ja  i går började två veckor utan någon som helst mjölk, alltså inte bara utan lactos eller låglactos !!! Lite omständigt känns det faktiskt !! Anledning är magkatarr och att det i regel enligt doktorn blir avsevärt större problem när man redan tidigare varit lactoskänslig..... 
Egentligen måste jag låta bli kaffet men där går min gräns, måste få lite morgonkaffe annars blir jag helt kocko !!  ;-)
Hejdå goda kryddor, flera muggar kaffe, mjölk och Hej till LOSEC !!!  :-(

Vaknade inatt och hade skitsvårt att somna om.. låg och grubblade en hel del som vanligt när det känns som om man sviker det man ska göra...  Som exempelvis att jag inte jobbat denna helgen, om man bortser från de två timmarna som jag satt och pratade mest skit med mina kollegor innan jag åkte hem igen i värsta födabarnkramperna i magen !!!  :-O  Skitjobbigt att inte göra det man ska !!  Givetvis kom följdgrubblerier på hur mycket pengar som kommer fattas nästa månad...  GHAAAA  !!!!  Hatar sånt här !!



I går fick vi ett ryck och bokade helt oplanerat in 4 nättes semester på Ullareds camping i en av deras stora stugor, hela familjen skall vara med..  Planerna är att vi därifrån efter megashopping ska dra vidare till Funcity...  =) 
Ska bli kul..  =)



Ha en skön Söndag !!


Kram



Dumma lactos !!

Kategori: Allmänt

Jobbnatten varade inte alls länge, den blev nog Sveriges kortaste !! Typiskt !!
Började känna redan innan jobbet att jag antagligen fått i mig lactos, magen började protestera !
Men man vill ju göra rätt för sig och jobba !  Men det blev bara värre och värre, magkramperna blev för jävliga så jag valde att åka hem. Tur var så var det överbemannat !!  Annars hade jag nog pinat mig igenom natten! Går inte inte att beskriva hur ont det gör....  *suck*  Men nu efter en hel natts magkramper så har det börjat lätta, tror jag !!



Adjö

Att städa som en äkta hemmafru.. ;-)

Kategori: Allmänt

Fredag

Kategori: Allmänt

Sitter med dagens bästa kaffe och kollar in Tv4 :s Nyhetsmorgon som är mer regel än undantag =) 
Smidigt sätt att få i sig alla färska nyheter.
Tyvärr så får vi inte in rätt lokalnyheter, utan enbart Stockholms lokalnyheter (!!) De skyller på att vi har Viasat och att de inte har avtal med dem ??  Idiotiskt.
Men man får väl passa på att uppdatera sig om Stockholm de gånger man orkar lyssna på nyheter som inte berör en själv.
Idag till exempel så går SL ut med att alla resenärer ska bli kompenserade på ett eller annat sätt efter de senste dagarnas kollektivtrafiks kaos... MEN DE BEKOSTAR INTE SJÄLVA UTAN TAR PENGAR FRÅN LANDSTINGET !!!  Hur idiotiskt är inte det då  ????? Då kan man ju lika bra slopa olika konton mellan de olika organsiationerna och ha ett gemensamt, eller.....  Hur ska Landstinget få tillbaka de pengarna tro ??  Har svårt att tro att fler människo väljer att åka med SL efter denna kaos ??  Borde inte oxå Sverige vara bättre rustat för snö, vi bor ju för sjutton i norden...  Hmm !!!! 




Ska jobba inatt och hoppas att jobblusten infinner sig snart... Är nog lite för trött ännu för att kunna förstå att jag ska kunna vara uppe hela natten inlåst med psyksjuka !!???  ;-)
Blir nog bättre efter eftermiddags sömnen =)




Var på shopping igår på Knalleland i Borås med fina Lotta =)
Och jisses vad butiker vi loovade igenom (loova= tog en runda i )  Hittade dock inte OS mössan :-/ och inte heller present till mitt yngsta lilla hjärta :-/  Typiskt...  Men allt annat och en hel del till inhandlades.
Shopoholic hornen kom fram när jag hittade skitsnygga prydnadskuddar till soffan och touchskydd till min Iphone pga en supertrevlig expedit som lyckades övertala med sin charm och kunskap ...  ;-)  Gick även in i den livsfarliga butiken Lagerhaus som man ALLTID hittar nåt man inte ska ha !! 
Överbudgeterarade mig själv med flera hundralappr och försöker desperat hitta en vettig ursäkt.. hahah !!  :D

Det blev ytterligare shopping  på kvällen med mannen och småttingarna, fast i andra staden Alingsås. fast då formatet MAT som var behövligt, och mycket mat blev det, fick knappt plats med allt i kundvagnen...  :-S  Gissa om vi var oroliga att åka på en självscanningskontroll....  ??!! 



I gårkväll hade jag och de stora tjejerna lite fredagsmys fast det var torsdag, tycker det är viktigt att ta den tiden att bara umgås, kommer tvinga dem tills de flyttar hemifrån....  =)  Vi dippade grönsaker och skålade i cola (rödvin för min del)  och kollade på tv, Det blev en mysig kväll =)
Tjejerna hade varit jättegulliga och snälla och hjälpt till med städ och tvätt när vi kom hem från matshopperiet, mer än de skulle från början. Gulligt och snällt av dem...  Älskar alla mina små hjärtan !!







Nu ska det fixas med presentinslagning till gemmelmormorn i familjen som ska fira 85 år i morgon...  Bör även ta ett röj i köket oxå !! 

Ha en skön fredag !!


Kram



Säkert inte ensam.....

Kategori: Allmänt

Men likt förbannat känns det pissjobbigt de dagar man som mamma känner sig totalt värdelös. Man känner det som man är sämsta mamman ever !!!  Att allt det man tror på i mammarollen är totalt fel och därmed är man en loser i sitt mamma jobb....  
Ett stort fett tecken på vilken power våra barn har över oss vuxna !!  Även då man vet att barnen har sina åldrar där trotsen hägrar som allra mest och med allt vad det innebär, så känner man sig som världens elakaste och tjatigaste och även gapigaste mamman i världen ! *suck* 
För inte kan det enbart vara mina barn i hela världen  som driver sin mamma till vansinne vissa dagar och när dessa dagar avslutas med tystnad då de små liven sover får en att reflektera över vad man som mamma gjort fel !!??  

Oavsett om jag är ensam eller inte så är det inte den skönaste känslan man kan ha !!

Shopping & lunch =)

Kategori: Allmänt

I dag blir det shopping och lunch inne i Borås med fina Lotta !! Ska bli kul och trevligt... :-D

Hmm.. undrar varför det alltid är en viss ångestframkallning varje gång man ska betala räkningarna ??  :-S  Gjorde nyss alla inbetalningar och som tur är räckte pengarna och lite till denna månaden oxå  *pust*
Som student är ju detta inte alltid självklart tyvärr, speciellt inte då man i princip aldrig riktigt vet hur mycket inkomst som trillar in varje månad !!  Men jag kan unna mig lite shopping idag iallafall och en hel drös födelsedagspresentköp som skall inhandlas för denna månaden, närmare bestämt 6 st  (!!!!) 

Ikväll har jag och ungarna bokat in en myskväll med film och riktig mysmat i form av pocorn, läsk & grönsaksdippar  =)  Och lite vin för mamman kanke  ;-)
Måste ju ha lite helg denna veckan eftersom jobbhelgen närmar sig med stormsteg !!

Ha en underbar dag !!

Kram



Wiiii.... =)

Kategori: Allmänt

Kändes riktigt gött när ja ställde mig på vågen i morses...  =D  Nu efter 5 veckors strikt hälsotänk så har jag minskat 6.8 kg !!  Mindre än hälften kvar tills första målet..... Den nya sommargarderoben känns inte riktigt lika avlägsen längre...  NICE !!

Småttingarna är hemma idag oxå, men i morgon bluir det dagis igen...  Isa mår mycket bättre idag vilket är mycket skönt !  Men dock börjar jag själv känna mig förkyld, hoppas det inte utvecklas mer...

Ser fram emot morgondagen då det blir shopping med fina Lotta i Borås =)


I dag blir det veckostädning och tvätt för hela slanten (känns det som iallafall)  Bör väl även kolla igenom  månadens ekonomi och dess utgifter oxå...

Hoppas verkligen att någon affär i stan har fått in fler snöslädar, helt otroligt att det inte funnits på en evighet !!!  MÅSTE HA !!!


Ha en mysig & underbar dag alla bloggläsare !!


Kram



Igen igen & igen..

Kategori: Allmänt

Pelletsbrännaren pajjade igen, Isa är sjuk igen och snön föll igen !!  
Ja denna dagen hoppas jag inte kommer tillbaka på allt bra länge...  :-S   Nu har det dock konstaterats att det ÄR pelletsen som det är fel på..  Så det blir till att försöka fixa fram pellets väldans fort !!  Hela dagen har känts omständig och jobbig... Trött på att vakna upp till 14 graders köldchock här hemma på mornarna  !!

Dagens ljusglimt blev dock en bättre lön än jag räknat med denna månaden...  =)  Alltid nåt....

Ska bädda ner mig själv, min frysande kropp  och min huvudvärk framför Tv:n med några av barnen...

kram



Avstängda hallar och läckande högskola

Kategori: Allmänt

Nu börjar man verkligen känna av konsekvenserna av all snö som kommit de senaste veckorna.
Ungarnas idrottshall, simhall och träningshall är avstängda veckan ut och på obestämd framtid... *suck* 
Till och med högskolan har börjat läcka som ett såll lite här och var...  vem vet den kanske oxå kommer stängas av... :s

Ska strax ta med mig alla ungar på kalas till min käre far som fyller pesnionär idag..  De har gjort en egen tavla med srapbooking influenser och gjort varsitt porträtt av sin morfar, den blev supergullig  =)

Så superskönt att dagens presentation är avklarad och därmed hela systemeringen...  =)


Ha en go kväll alla läsare



kram

Funderar...

Kategori: Allmänt

När ska himlen ha slut på snö egentligen..  ??!!! Nu har det snöat konstant i två dygn och lite till.....  *suck*
Inte ens barnen tycker det är så värst kul med snön längre... 
det enda jag associerar snö med just nu är SKOTTNING !!  Och eventuellt en liten uns längdskidåkning med tanke på OS medaljerna igår..  Jag stod bokstavligen och skrek framför Tv:n på upploppet och vågade samtidigt knappt titta... =D  jag som svor på att aldrig bli som min mamma när hon metodiskt blundade och höll andan varje gång Stenmark gav sig ut i backen..  =S  Men äpplet faller ju inte så värst långt har jag hört... 


I dag är det tvätt, plugg, skottning såklart, lite planering, installation av stereo och träning som gäller.... 


Ha en skön söndag...

Kram

Denna förbannade snö...

Kategori: Allmänt

Är så trött på snön nu !!!!
Vill ha vår och sol och inte behöva se denna snö överallt....
Det ena ovädret efter det andra och den ena klassvarningen från SMHI efter den andra, tar ju aldrig slut. Hoppas
att vägarna och bilen oxå för den delen håller till skolan..

Har varit och hämtat hem de stora tjejerna från Värmland idag, känns bra att ha dem hemma igen =)  Konstig känsla när bara halva barnaskaran är hemma..


Ska snart lägga mig och glo på tv eller en film om en stund innan det blir natti natti...


Kram



Slut på sportlovet...

Kategori: Allmänt

Nu är det slut på ledigehten  =( Dags att damma av kursbökerna och läsa in sig på lommande säljarsemenarium. Vi ska sälja in ett systemförslag för en kommun på måndag, och sedan en opponering på det. Så det gäller att veta sin sak....


Sedan blir det en hel del tvätt och städ här hemma, skönt at snygga till det =DD  (positive thinking)

Självklart kommer dagens avslutas med OS i Tv-soffan  =)  Så himla kul med OS !!

I morgon ska ja hämta hem de stora tjejerna från Vämland, hoppas att det inte kommer så mycket snö så att det inte går att köra upp hyffsat säkert..  =/


I går blev golvet i klädgarderoben lagt, vilket upplyft  !!!  NICEEEEE


Kram

Nytränad...

Kategori: Allmänt

Känns så himlans gött att vara nytränad, stunden precis efteråt när man pustar ut är en sån förbannat skön adrenalin kick feeling !!! 

Har precis kört 30 min power step up och armarna känns som kokt sphagetti....  =)    Blir nog en kvart till senare sedan...



Nu är det dags för städ och röj här hemma....


Kram




Sportlov... =)

Kategori: Allmänt

Känns lite konstigt att ha sportlov, men förbannat skönt med ledighet =) Var massa årsedan man hade sådan ledighet...

Lillmannnen är fortfarande sjuk med feber, hosta och en massa slem =( Men han är uppe och leker så det känns bra..

Har nu "bara" 6 kg kvar tills första delmålet av mina just nu totala 17 kg kvar av min viktresa. Känns som om det flyter på
bra... Hade säkert kunna gå ner ännu mer totalt, men några trivsel kilon måste man väl få ha, eller ??!!!


 Undrar vad denna dagen kommer resultera i..??

Kram

Megasuck !!!! :(

Kategori: Allmänt

Blir så trött på jobbet ibland, bäst att tillägga ibland !! Kommer och så är det 2 personal kort och ingen har ens tänkt på att ringa in personal, fattar inte resonemanget ?? Från lugn till kaos..... MEGASUCK!!!!

Megasuck !!!! :(

Kategori: Allmänt

Blir så trött på jobbet ibland, bäst att tillägga ibland !! Kommer och så är det 2 personal kort och ingen har ens tänkt på att ringa in personal, fattar inte resonemanget ?? Från lugn till kaos..... MEGASUCK!!!!

Nyvaken & trött.....

Kategori: Allmänt

Känner mig fortfarande nyvaken fast jag varit uppe sedan kl 14:30 ca...  Men gör ett tappert försök med andra muggen kaffe =)

Natten på jobbet flöt på bra, bra folks att jobba med och inte överdivet med vak, me like a lot !!! Hoppas kommande natt blir likadan...


Ska strax slänga i lite hårfärg och täcka de grå....  Förhoppningsvis känner man sig lite piggare efter det =)


Ha en go lördag...


Kram

En liten sjukling...

Kategori: Allmänt

De ringde från dagis tidigare i eftermiddags, att sonen inte mådde bra och bara grät. Han ville hem och hade ont i huvudet va det enda han hade sagt på de två timmarna han hade varit ledsen...  Inte så konstigt nu i efterhand då tempen visade 39.2 grader. Stackars lilla gubben..  Gör ont i hjärtat när barnen mår så dåligt. Han jämrar sig så fort han rör sig i sömnen...  Han är precis som sin mor när hon har feber..  Ynklig, gnällig och har ont överallt..  =/ Håller tummarna att detta går över snabbt  !!

Ska lägga mig en stund och kolla disney channel med småttingarna och försöka vila lite inför natten iaf...


Kram på er vänner.... 

HJÄLP HAITI OFFREN !!

Kategori: Allmänt

http://www.youtube.com/watch?v=JOqkg3PIY4M

Enrique Iglesias - It Must Be Love (written by Enrique, Anders Bagge and Per Astrom)

Ladda ner denna samlingplatta, alla intäkter går oavkortat till de behövande i Haiti


Jag lättar... =D

Kategori: Allmänt

Ska strax sätta igång med lite hederligt tråkigt hushållsarbete, har ingen lust alls, men det jobbas hela helgen så skönt att bara få det gjort !!

Har nu lyckats gå ner ca 6 kg...  JIPPI !
Men ca 3 kg kvar tills jag är på nivån innan nikotinindraget påbörjades och höstens stillasittande massplugg..
Känns så förbannat bra att kläderna börjar sitta som de gjorde i somras.. Men det finns ju som sagt en hel del massa mer att ta av, närmare bestämt ca 25 kg totalt. Men ett mål i taget !!
Vet inte hur många gånger jag känt mig taggad att gå ner i vikt och gett mig fan på att göra det, men det har på något sätt runnit ur i sanden av olika anledningar. Men denna gången så jävlar !!!   SKA LYCKAS utan att stressa fram en drömvikt...  =)

Om ca en månad bär det av till vännerna i Kävlinge, ska bli så himlans kul, längtar !!  Denna gången blir det jag och Mathilda som åker, men vi tar tåget denna gången =) Skönt att slippa köra... Och faktikst billigare än att köra bilen!!

I dag åker de stora tjejerna på sportlovs äventyr till Värmland, närmare bestämt till min mosters familj, de ska vara borta hela veckan. Kommer nog kännas lite tomt men förhoppningsvis riktigt roligt för dem... 


Nä nu är det dags att snygga till hemmet lite, innan sömn, få iväg stortjejerna och hämtning av småttingarna på dagis =)


Ha en go dag alla läsare (som stadigt ökar)



Kram




Kalldusch.. Brrrr

Kategori: Allmänt

Snoozade en gång för mycket i morses, så hoppade in i duchen och möttes av ISKALLT vatten... Brrrrr
Anledningen  var givetvis bränslefel på pelletsbrännaren... 

Ska strax köra in till Hb för handledning av grupprapporten i systemering, hoppas att han inte har mycket att klaga på !!  Först frukost och tillsnyggning !


Viktjakten går bra änsålänge. har tappat 5.4 kg på 4 veckor  =)))


Kram Johanna




Trötter men ska fånga dagen.....

Kategori: Allmänt

Efter en natt av minimal sömn så känner jag mig ganska trött!
Har drömt en massa konstigheter och vaknat flera gånger, inte en aning varför :/

Men eftersom det är en låååång dag, till ca kl 21:45 innan jag är hemma från skolan så gäller det att
fånga dagen, gilla den och göra det bästa av den !!


Kram

Nu är det kvällen...

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och halvkollar på Tv:n.... 
Känner mig lite för rastlös för att sova så det blir nog någon film snart...

Har kommit en bit på väg när det gäller datamodellen, men hade dock önskat att det lossnat ännu mer, kan i allafall nöja mig med att jag läst igenom allt inför morgonkvällens projektledningskurs  =) Inte illa alls !!
Kommer bli en lång dag i morgon..

Funderar på lite renoveringsplaner som jag hoppas ska träda i kraft så snabbt som  möjligt, bland annat klädgarderobens kommande förvandling  och tvättstugans uppfrächning....  Har även kollat runt lite på olika väggdekorer som jag tänkt mig som ett komplement på tråkiga och kala väggar..  =)


Natti natti....

Finns många ursäkter...

Kategori: Allmänt

Ja det finns verkligen många ursäkter till att inte plugga, igår kom jag säkert på 10 olika saker istället för att systemeringsplugga =/  Bland annat kändes det mycket roligare att städa bilen med tandborste, stryka alla dukar och gardiner samt att städa garaget... 
Ni som känner mig fattar ju att något är allvarligt fel i detta....  :P  Som typ en förbannad tråkig kurs som bara ses som ett tvång att ta sig igenom just nu.  Så länge allt är roligt så fungerar det att pussla ihop vardagen med 4 barn, 133 % studier, 25 % jobb & massa annat.....  Men så fort det blir tråkigt tar allt emot...  *suck* 


Kram alla bloggisar

"Slänga boken i väggen" uppgift !!!!!

Kategori: Allmänt

Sitter nere i min såkallade pluggbunker och har lyckats få lite vettigt gjort i allafall =) 

Men fick helt plötsligt en mycket större lust till att städa hela huset, bilen och garaget på samma gång än att sitta och läsa "Grunderna i systemering" och försöka lista ut vad exakt det är jag ska göra i den där förbannade rapporten vi håller på med... "konceptuell datamodell"  Hmfhhhbt.... Ghhaaaa... Grrrrr....  Bara ordet får mig att vilja slänga boken i väggen!!  Blir så frustrerad när jag inte förstår.... Hoppas det släpper snart !!
Har ca 150 sidor projektledning att läsa oxå, men det känns iallafall bättre än föregående "slänga boken i väggen uppgift" ...


Söndags morgon

Kategori: Allmänt

Sitter och nuter av en stor mugg kaffe i soffan med tre av barnen som tittar på Disney Channel.. 
Känner mig ganska trött och seg idag, hoppas kaffet hjälper till lite =)


Fredagskvällen blev lyckad för Nathalie som hade 5 av sina kompisar här på tacoskväll, mysiga tjejer allihop. Men jag och de andra  blev dock förvisade ner till källarvåningen...  =D  Men hade det antagligen lugnare där än uppe bland allt stoj och stim som blir av en hel hög 12 och 13 åringar....  !! 

I går kväll var mina föräldrar här på middag och maten blev riktigt lyckad, trots att brandlarmet gick på grund av all rök som blev under tillagningen =D  Det blev grillat kött med potatis, sås, sallad med dressing och efterätten blev päronpaj med vaniljglass... MUMS !!

Igårkväll gick oxå första deltävlinegn av Melodifestivalen som är ett måste här hemma, följer slaviskt alla tävlingar när jag är hemma =)  I går gick det inte som jag vill, tyckte Anders Ekborg och hans pampiga röst skulle gått vidare men han fick inte ens en andra chans. Mycket konstigt tycker jag.. !!??  Men Salem Al Fakir tog sig till final och han var lika bra som hans hår är krulligt...  MYCKET !! 


Dagens mission blir till att försöka få ordning i hemmet med lite av varje och att plugga den förbannade "Konceptuella datamodellen" *suck*  Har ngen lust alls, men allt i livet är ju inte kul har jag hört... 


Ha en skön Söndag..

Kram

Världens bästa Nathalie 12 år

Kategori: Allmänt

I dag fyller stora tjejen 12 år...  Jisses !!  Vart har de åren tagit vägen??!!! 
Har precis sjungit för henne och gett presenter med övriga familjen  =)  Hon blev mycket nöjd och glad och det är det viktigaste...
Ikväll kommer hon ha lite tjejkväll med hennes närmsta vänner =) 


Ska hämta ut Viasat hos postombudet idag, så vi får tv kanaler på nerdervåningen oxå...  Äntligen!! 


Kram alla bloggläsare

Dagens bästa kaffe

Kategori: Allmänt

Sitter i lugnet före stormen så här på morgonen, med stor mugg kaffe. Njutbart =)

Är lite smått orolig för min systerson, som ligger på sjukhus, hoppas han frisknar till snart stackaren =(

Dagens prio 1 mission blir till att försöka få något vettigt gjort i pluggvärlden, svårt när man är låst hemma för tillfället. Och mitt dåliga samvete/ångest börjar göra sig påmind av att jag inte kunnat närvara den senaste veckan.... *suck*   Hatar att känna mig onyttig!  Troligtvis missar jag dagens föreläsning oxå.....  =(

Fick dock positivt och glädjande kommentar igår angående rapporten i "organisation & arbetsmiljö" kursen, där den exinimerande läraren var mycket nöjd med det jag skrivit...  =)))
Skönt att det är avklarat, nu är det bara alla poängen från förra terminen som vägrar komma in...  ganska dåligt faktiskt !!!!

Dagens prio 2 mission blir att veckostäda huset med allt vad det innebär....  Måste handla mat oxå, MÅSTE verkligen detta idag.
Dagen är klappad och klar idag igen, som vanligt. Skönt att inte gå sysslolös..


Fick åter igen ett mejl från Mrs Boss igår där mitt namn tydligen är ändrat till Martina...  Börjar tröttna nu!!



"Made in Sweden" ikväll....  =D




Have a nice day....



kram

Oj va sjukt det blev...

Kategori: Allmänt

Hemma med sjuka barn idag igen och typ nästintill insnöad =(  Har minst kommit de två decimetrarna som SMHI lovade....  *suck*

Får passa på att plugga hemifrån på projekledningskursen & allt annat hushållsarbete som bör göras...
Skulle verkligen behöva handla lite mat snart med, men blir nog när darling kommer hem.

Provslipningen av hallväggen nere blev göörbra, nu ska det "bara" införskaffas eller lånas slipmaskin =)  Ytterligare en anledning till att övertala darling med en tripp till Gekås Ullared... NICE ....  !!


Ha de bra alla bloggisar..

Kram från ett insnöat Töllsjö

Jippi tjohooo.... JAAAAA!!!

Kategori: Allmänt

Yes yes yes...   =)))))))))

Fick fucking VG på den där hemska presentationen vi hade för ett tag sedan !!  Fasiken va bra vi är !!  
Första omdömet var rena UG stämpeln där det stod att vi var för stela, hade fel på PP och att vi inte kopplade ihop allt!  Men så ger han oss ett VG... Tjohooo, kan man bli annat än glad  ??!!!



Just nu har ovädret dragit in, SMHI står fast vid sin Klass 1 varning. Och det vräker verkligen ner snö just nu och har börjat blåsa.  =(  Så det blir absolut ingen föreläsning inne i stan idag!  Inte så kul...



Var inne hos granne mitt emot idag som har ett exakt likadant hus som vi fast spegelvänt, alltså ett äkta 70-tals hus..  Jag fick massa renoverings ideer... NICE !!!   Bland annat ska vi slipa panelen här nere för det såg riktigt snyggt ut och sen måla !!  Och förrådert innanför pannrummet ska bli ett torkrum, och klädgarderoben ska få sig en uppfrächning...  =D   Gött att ha fått lite inspriration!!  


På lördag börjar årets musikhändelse, i allafall enligt mig, nästefter Idol såklart  =)  Nämligen Melodifestivaljippot  !!  Kollade efter biljetter häromdagen till Göteborg , men det var kört  !!


Ha en go kväll alla bloggisar..


kram

Snökaos på gång...

Kategori: Allmänt

Ja denna snö som aldrig verkar ta slut, vill inte mer nu  !!!
Är trött på att skotta, invänta plogbil så man kan ta sig någonstans och knappt kunna ta sig in till stan... 
Trött på alla overaller och termokläder som ligger överallt i hela hallen.... 

VILL HA VÅR NU !!!!


I dag har ja småttingarna hemma, hade tänkt mig lite bus i snön och mys  =)

Om vädret och vägarna tillåter så är det kvällsföreläsning mellan 17:30-21:00, men om ska lita på SMHI så verkar  det inte se  så ljust ut...    Typiskt!

Känner mig fruktansvärt trött på skolan just nu...  Speciellt denna kursen vi har nu !!

Sjuk helg !

Kategori: Allmänt

I fredags var jag och två goa tjejer på shoppingrunda i Alingsås, hittade dotterns alla presenter så det var en lykad dag, plus lite till såklart. Till lunch så käkade vi thaibuffe på en av stans lunchresturanger och det var SUPERGOTT!  Men det dröjde inte allt för länge efter det som jag kände ett illamående komma krypandes, men jag härdade ut en snabbhandling på Ica maxi och tog mig hem. Väl hemma när jag skulle lägga mig och vila inför jobbnatten så blev jag skitkass på 10 sekunder kändes det som och kräktes i flera omgångar och hade såna magkramper. Trodde ja skulle dö !!! Så det blev inget jobbande vilket kändes riktigt jobbigt !!  Och man kan ju bara gissa med stor säkerhet att det var maten som var orsaken.  Eftersom ingen annan i familjen blivit dålig!

Piggnade till hyffsat på lördags kvällen och lyckades ta mig upp till soffan från sovrummet och titta på Robinsonfinalen.. 

I går så kändes det helt ok, bara lite ont i magen fortfarande. Fixade lite här hemma och pluggade ett par timmar. Fixade även hem en nygammal Tv som skall stå i sovrummet, egentligen var den till sonens rum då hans verkade ha gått sönder, men sen fixade the man den, så vips blev vi med tv i vårt sovrum oxå... NICEE!!  Ska bara fixa en dvd spelare och invänta tvillingboxen från viasat som kommer snart hoppas jag, beställde hem igår. Är förbannat trött på att slåss om en tv :-S

Idag gick upp riktigt tidigt för att hinna med allt innan skolan och tittade ut genom fönstret... 10 jävla cm snö till!!  Blir galen av detta. Men kände ännu mer vilken tur att jag gått upp så pass tidigt så att ja hann skotta ur bilen. Men sen kom äldsta dottern upp med likblekt ansikte, huvudvärk och feber...  typiskt!!  Mest synd om henne såklart, men ville till skolan och jobba med gruppen..  =/  Men men, what to do !!???

I dag börjar min intensiv fas i viktnedgång, vilket reducerar kalorierna till högst 700 på en dag. Beställde en bok på nätet igår med en massa recept på mat, efterrätter och fruktsallader med mindre än 101 kalorier...  låter ju helt superbra, hoppas den kommer mycket snart !!  =D


Ha en go dag i bloggosfären... 

Kram