^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Lördag

Kategori: Allmänt

Har ytterligare en jobbhelg framför mig, och har ingen lust till det alls!!
Men ser fram emot sommaren och ledighet med förhoppningsvis enbart distansstudier  !!  LOVLEY !!

Sonen ska på inte mindre än 2 kompiskalas idag, så snart blir det till att slå in paket och fixa födelsedagskort.

Förra helgen var jag och mannen i Halmstad och bodde på hotell, det var nice!! Att bo på hotell är riktigt underskattat ibland =)  Träffade fina vänner och kollade in en del sevärheter. Ni som känner mig vet ju att jag älskar att gå runt och skrutta bland ruiner och gamla slott. =D

Har bokat familjesemestern till hösten, kommer bli så skönt att åka iväg hela familjen med alla barn. I år blir det allinclusive strandhotell på Marmaris...  Synd bara att det inte är förrän i oktober..
Men innan dess så kommer ja åka ner en vecka med bästa reskompisarna  =) I juni, precis när c uppsatsen har blivit klar. Kommer nog bli ganska skönt att åka iväg efter den pärsen!!

Har snart avverkat 2 veckor med soppor och har precis infört de magiska kinesiska nudlarna med endast 5 kcal per portion...  ME LOVE!!  Shit det är ju rena drömmen =)))) Ska bli intressant att stäla sig på vågen nästa vecka  ;-)

Dags för lite mer kaffe och fixa här hemma  =)

Trevlig helg!

Fort men långsamt

Kategori: Allmänt

Idag är det 2 månader sedan pappa lämnade oss.
Två månader som har känts snabba för att det har hänt mycket, men samtidigt två mycket långa månader. Känns som flera år ibland när man tänker tillbaka.
Två månader som man har känt sig som Bambi på hal is där man försökt orientera sig i en ny verklighet och en ny vardag.
Känns i vissa stunder fortfarande ofattbart, men det sjunker in sakta men säkert. Saknaden är enorm och kommer väl alltid vara.
Kommer alltid vara pappas flicka, dead or alive !!!


Beach 2011

Kategori: Allmänt

Det finns ett Facebook evenamang som heter " Beach 2017- För oss som har framförhållning" (typ) ! Men så långt orkar jag inte vänta. Vet inte hur många gånger som jag har sagt, lovat mig själv och mutat mig själv med att gå ner i vikt tills vissa tidpunkter.
Hur bra har det blivit? INTE BRA ALLS !!! 
Hur har min motivation varit? Inte hög.
Hur länge har jag hållit ut? Inte länge alls de senaste åren... SUCK !

Saken blev inte bättre när jag ställde mig på vågen och insåg att siffran stigit 5 kg sedan sist, kanske inte så konstigt med tanke på att jag slutat röka, varit jul och nyår och inte orkat bry mig om vad jag stoppat i mig efter pappa dog, har inte känts så viktigt. Men nu är det nytt år och ny sommar med nya beachbesök. Vill INTE gömma mig under en jävla sarong detta året oxå!!!

Så nu inleds mitt förhoppningsvis sista tappra försök att bli av med 20 kg med en detoxkur som kickstart och sedan det enklaste och lataste alternativet: PULVER i alla dess sorter, protein och Low Carb varianter =)   Men bör nog tugga emellanåt oxå, så en dag i veckan kommer menyn bestå av vanlig mat... Och givetvis ska jag inte glömma mina promenader och gymet kommer oxå besöka flitigt lite längre fram.
Två månader från och med NU!!

KLARA FÄRDIGA GÅ!!!





Tentaångest & fixarhelg !!

Kategori: Allmänt

Denna helgen lider mot sitt slut och jag kan för första gången på mycket länge utan dåligt samvete lägga mig ner i soffan o bara glo på Tv eller film..  Vilken härligt skön känsla =)

Har fått gjort en massa saker denna helgen i huset. Städat bort all jul, påbörjat renovering 2011 och rensat bort och strukturerat upp. Känns hur bra som helst !!

Nu är det bara tentan som ska sitta i morron oxå, i morronbitti klockan 9:00 gäller det att arbetsrätten sitter som rinnande vatten. Måste klara mig på grund av CSN !!  TENTAÅNGEST  Så det kommer bli mycket tragglande efter filmmys och middag (middag= flytande föda för min del)






Fega SMS !!

Kategori: Allmänt

Tycker inte att tjänster där du kan skicka gratis sms anonymt borde finnas !!
Har de senaste dagarna fått ta emot ett flertal sms från hemsidan www.sms.se  där alltså avsändaren kan vara helt anonym och man behöver tydligen inte registrera sig heller.
Blir helt skogstokig på sånt och samtidigt rädd eftersom det är klart riktade hot..  Vem vill mig så illa och vem vill vara så jävla elak ??!! Vad har jag gjort  !!??

Har försökt få tag på hemsidan, men de har inte mejlat tebax och det finns inget nummer man kan ringa dem på. Hur dåligt är inte det då?

Det är så förbannat fegt oxå när vedebörande inte ens kan stå för det den eller de gör utan spelar fegt !!
Och tyvärr drabbar det ju inte bara mig utan fler inblandade !!

Tycker verkligen att det borde finnas nån spärr på såna sidor, att man måste ha registrerat mob nummer och ett medlemskap på hemsidan, allra minst.....

Skitjobbigt, frustrerande och även en rädsla av att en sjuk människa går runt och vill att det ska hända mig något hemskt !!

Plugg. plugg & plugg !!

Kategori: Allmänt

Umgås med Mr Spotify och kaffe i dag !!  Har en hel del att ta tag i...

Vill bara få allt klart så man kan gå loss på det roliga sen, som renoveringsplaner =)

Vem du nu är ?! Sköt ditt eget liv...

Kategori: Allmänt

 
Jag litar på folk tills motsatsen bevisats.
Jag har ett öppet sinne och fördömer ingen.
Jag hatar orättvisor!
Missbrukar du mitt förtroende, förlorar du mig.
Försök att bestämma över mitt liv och jag kastar ut dig ur det!
Ta mig för den jag är, för det är den enda person jag kan och kommer att bli !!

Om du inte kan leva ditt eget liv så ge fan i mitt liv oxå..