^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Var tog solen vägen ??!!

Kategori: Allmänt

Typiskt....  sååå   typiskt  !!!
När jag har bestämt att plugga vid beachen, så försvinner den gula bollen på himlen  !!! Ghaaa...
Hmm...   nåt måste jag göra. Kan inte bara sitta hemma och försöka få lite läsande gjort, då ser man bara allt som måste göras....  *suck*  Eller det man hellre tycker skall göras än att plugga!!

Badhuset kanske......  ??!! 


Tråkväder !! 

Från och med idag !!!

Kategori: Allmänt

Nu ska det tränas, ätas nyttigt och få kilona rasa!! Hmm ..  hur många gånger har man inte sagt det tro. Men nu måste jag liksom träna, kan ju inte slösa ett årskort på gymet om jag inte använder det, vore ju mycket korkat !!
Så kl 11 är det dags för PT och rundvisning av alla maskiner  =)
Efter 2 kokta ägg, 1 tomat och 1 päron känner jag mig ännu mer taggad !!  Nu är det bara kaffet som fattas och som är på g..

Förstår inte hur en del människor funkar  (som vanligt), men hur kan man typ vägra se vad en del människor gör (ljuger, manipulerar, går bakom ryggen, sårar mm) och fortsätta vara kompis  ??  Är det ett desperat behov av att ha kompisar eller vad...  Tyvärr kan man inte både ha kakan och äta upp den, finns fler som borde ta till sig det talesättet...  !!!!  Tycker bara det är fegt att inte våga ta ställning....  =(


Väntar på att resten av huset ska vakna...  känns verkligen av att man har en fjortis i hemmet !! Inte många dagar hon kommer upp innan kl 10 på förmiddagen...   VILL OXÅ SOVA !!!



Är trött som bara den...

Astrid...

Kategori: Allmänt

Astrid är vår nya familjemedlem  =) 
En liten bebis på 12 veckor som är superbusig  !!!
Astrid Solstråle heter hon och är en blandras kattunge, mellan bonnkatt och Ragdoll   =)  Helt underbar söt  !!!






Långledig =)

Kategori: Allmänt

Midsommarhelgen har precis flugit förbi, den gick lika fort som vanligt !!  Men det har varit en skön helg med både släkt och vänner. På midsommarafton träffades vi som enligt tradition hos mamma och pappa med syskon och familjer. Grillade och drack mycket gott  =)  I lördags hade vi party här hemma med ca 10 kompisar, det var trevligt och roligt  =D  Måste göras om fler gånger, speciellt enkelheten med att beställa färdig mat och slippa stå och böka med det... me like...  !!!!

Har precis pröjsat månadens räkningar, och med lite tur går det runt denna månaden oxå...  *suck*  Hatar verkligen att vara fattig student den här tiden i månaden..  !!!  Men det löser sig säkert på något sätt....  Konstigt bara att extrautgifter  smyger sig fram månader som man i princip definitivt aldrig någonsin vill det !!  Det finns ju mer eller mindre lämpade månader för det menar jag..... 


Ska strax bege oss in till stan för att köpa presenter och fixa nytt gymkort.. nu ska det tränas och simmas...  Får passa på att utnyttja studentrabatterna..  =))))


Är långledig fram till fredag... känns hur gött som helst, så det blir nog ett par dagar vid beachen =D  Fonns ju inget som säger att man inte kan plugga vid vattnet i en solstol...  ;-)

Ha de underbart....

Snart årets midsommar =)

Kategori: Allmänt

I morron är det midsommarafton  =)  Känns bra att vädret verkar  vara på vår sida !!  Men än ska man väl inte hoppa över ån....

Är hemma och "vammar" i natt  (vård av man), och det känns självklart helt ok  och rätt!! Dock jobbigt eftersom orsaken är att han har ont...
Lyckades dock handla allt inför midsommar och givetvis lite mer än så, hittade bland annat Bodströms böcker som jag funderat på att köpa rätt länge. Så nu ska det läsas  !!   =)

Blir en tidig natti natti idag....


*gäsp*

Hormonspatt

Kategori: Allmänt

Ghaaaa....
Känns som om hormonerna och nerverna sitter utanpå skinnet just nu, känner mig som en arg markatta som väntar på att gå till attack  !!!  
Är trött och har ingen större lust över huvudtaget att jobba i natt....  Vill bara ha SEMESTER !! 
Har sökt sammanlagt 4 jobb de senaste dagarna, fler lär det bli.....  Hoppas på napp på någon av dem !!



Bodström är dagens man !!

Kategori: Allmänt

Har helt klart fått en ny samhällsidol både vad gäller politiker, författare men inte allra minst bloggare  =)
Tomas Bodström is the man för dagen helt klart... kan inte annat än älska att han på ett proffsigt sätt sätter åt forne statsminister Carl Bildt  ME LIKE  ALOT !!

Läs och njut mer på  www.bodstromsamhället.se



Har fått gjort lite nyttigheter här hemma, så nu kan man med gott samvete lata sig inför nattens jobb  =)

For the record  : kommer snart bli utlandsarbetare....


Förträngda blodkärl & semesterplanering

Kategori: Allmänt

Det har funnits flera orsaker till att jag inte bloggat på några veckor..  Den största anledningen har varit att hela livet har varit upp och ner, enormt mycket har hänt och en del människor har betett sig som äckliga, omogna  dioter där ansvar och sunt förnuft inte ens finns i deras stavningskunskap!!

M har drabbats av känningar av för trånga blodkärl på hjärnan (samma symptom som blödning), tyvärr är dock problemet att det inte går att operera för överlevnadstatistiken ligger enbart på 50 %,  Känns jävligt tungt !!  Så antingen spricker kärlen en dag eller så klarar han sig livet ut. Huvudvärken kommer han antagligen få leva med resten av livet =(

Försöker dock tänka framåt och planera utifrån ett så normalt liv som möjligt..  Ett  normalt liv = semester !!
Förutom att de goa kävlingeborna kommer och hälsar på en vecka så ska vi i år testa det där med riktig camping, men riktig camping menar jag inte campingstuga eller värsta lyxvagnen...  Nä i år ska vi tänja våra gränser och tälta...  =))  Ska bli mycket intressant och se hur detta kommer att fungera !!  Det kanske bara kommer bli en enda gång, eller så kommer det funka svinbra..  High chaparall, Fun city och självklart Liseberg står på semester schemat oxå..  Mest av allt längtar jag dock till Alanya  =) 

Ser fram emot midsommar..  =)

Nu är det hög tid att röra på fläsket och pricka av alla "att göra" på dagens lista  !!!







Tebax igen !!

Kategori: Allmänt

Tillbaka i bloggvärlden efter några veckors paus  !!

Kan numera titulera mig själv som högskole eximinerad administratör i offentlig verksamhet  !!  =D
Känns hur skönt som helst att alla kurser är avklarade, ja en väntas svar på iofs. Men den tillhörde inte programmet, utan är extrakurs.

Turkietresan blev hur bra som helst, underbart väder, go öl, trevliga människor och värme  =))  Den blev faktiskt såpass bra att jag ska åka tillbaka första veckan i september  !!!  Längtar som bara den...
Alanya here we come again... liksom !!  Galna svenska turister..  hahah


Har börjat jobba igen oxå, känns sådär lagom kul. Speciellt eftersom bästa nattsyrran är sjukskriven helt och en av de bästa kollegorna ska sluta efter sommaren och en annan funderar allvarligt på det...  *suck*  Funderar därför allvarligt på att själv säga upp mig..  Dra till Norge och jobba någon helg i månaden  !!! 
Kräks på hur det fungerar på avdelningen..  Som chef MÅSTE man kunna leda och inte bara vara maktkåt !!  Kanske skulle skicka den omtalade  till ledningkursen på högskolan .. hahahha  (ja vet ibland är ja på gränsen elak ) 
Blev tokarg när jag såg att den semestern som jag sökt inte registrerats, jag kommer totalvägra jobba de få nätter som det rör sig om !!! 


Nu ska jag fortsätta min städ och fix dag här hemma...  Försöka få i mig lite frukost oxå !!!

Ha en underbar solig dag..  !!


Ps  Tack alla som har stöttat mig den senaste tiden, ni vet vilka ni är !!    Ds