^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

v 29

Kategori: Allmänt

11 veckor kvar... det närmar sig =) Fast ser man att det är 83 dagar kvar och nästan tre månader känns det genast med avlägset :/
Önskar tiden kunde gå liiite snabbare!!
Magen börjar verkligen kännas i vägen, rullar upp för sängen och häver mig upp från soffan.. Men det är ju absolut värt det i slutändan!


 

v 28

Kategori: Allmänt

Har mått allt annat än bra den senaste veckan  :(  Var på VC tidigare veckan som skickade vidare mig till förlossningen för kontroll. Där visades att jag hade ett lite högt blodtryck 160/85 och puls på 86, brukar i vanliga fall ligga på 120/70..  Hade även en etta på både protein och äggvita  :/  Blodsockret var även lite lågt och en del andra värden låg precis inom referensramen..  Var ju inget alarmerande just nu/då men skulle ha extra koll på blodtrycket och protein.. I övrigt en fortsatt överjävlig huvudvärk som kommer och går, flimmer framför ögonen, skakiga ben, domnande armar, tappad matkänsla (maten smakar inte) och yrselattacker plus illamående som kommer och går.. Jobbigt när det inte finns någon ordentlig förklaring på alla symptom  :(  Känner mig mest gnällig !! Hatar att känna mig gnällig...  Ghaaa!!! 
 
Det positiva med att tillbringa 6 timmar på förlossningen utan att föda barn var att det gjordes ett ultraljud :)  Bebisen mådde bra, lite trött bara (hade känt mindre rörelser sista dygnet)  och fostervattnet såg bra ut. Tyvärr låg h*n så illa till så det inte gick att se något kön...  Men ändå skönt att se det lilla pyret som i denna vecka inte är så liten längre..  ca 30 cm lång och 1 kg tung!!  Ja om man ska gå efter mina andra barn så lär ju vikten dubblas några gånger om...  ;)  Lilltjejen var tyngst och längst med sina 54 cm och 4680 gr!

Bebisprylarna börjar fyllas på oxå, LOVLEY !!   typ bara spjälsäng och vagn kvar och lite kläder :)  Skitsvårt att välja vagn :/  Men spjälsäng är det ingen brådska med då korgsängen står klar redan nu, en säng som alla barnen haft när de varit små plus kompisars barn :)   Vill bara börja boa <3