^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Morsdag <3

Kategori: Allmänt

I morses vaknade jag ganska tidigt men lyckades somna om för att sedan halvsovandes bli väckt av 4 pussandes ungar och en man som hade ritat teckningar, kokat kaffe och gjort min favvo smoothie =)  Fick även present...  !! 
Har äntligen lyckats fått all nödvändigt inför tentan nedprintat, så nu är det bara att plugga på.... 
(det jag tror är viktigast iaf)
Ska strax åka och fira mamma, de bjuder på grillning =)  Tur att jag inte behövde jobba idag... tjohooo  !!!  =D

Njuter av underbart soligt väder... äntligen SOMMAR


<3333

Klarblå himmel ...

Kategori: Allmänt

Ska strax sätta mig i solen och plugga...
Nu har budgivningen på huset börjat på allvar, NICE  !!  Sålänge det inte klommer nåt pucko och överbjuder på huset  =)  Men just nu ser det ljust ut... så kanske kanske kanske slipper vi denna lägenheten snart THOHOO!!!
Men nu måste allt fokus ligga på ekonomiplugg, vilket är världesn roligaste, finns inget bättre...  (försöker med positiva tankar)


Solig fredag

Kategori: Allmänt

Blir så attans trött på skitsnack..  !!!!  Men å andra sidan måste det ju kännas  som ett hot om det sprids lögner om en för att rädda sitt eget skinn...  =)  hehehe....

I dag har jag äntligen fått tummen ur att fixa mitt nya jobb Id och hämtat schema inför sommaren...

Har vart underbart väder... äntligen lite sommarsol och värme..  =) 

Förvånade mig själv idag när jag utan vidare planering tog mig till skolan och pluggade några timmar..  Effektivitet är som bäst när man är litte pressad... NICE !!!


Nu ska jag återgå till mitt vita vin =)



Skål 

Shopping med darling...

Kategori: Allmänt

Var inne i stan med darling och handlade sommarkläder till ungarna och avslutningskläder till äldsta dottern (efter beställning av henne själv)  Det blev jättebra...  =)  Hittade lite till mig med...  =D
Sitter och fördriver tiden framför datorn fram tills jag ska hämta hem alla barnen. Sedan blir det full fart  =)
Har inte lyckats förmå mig att plugga så mycket idag heller, men har åtminstånde skrivit ut alla powerpoint från föreläsningarna  (de som går att få ut) Så är på gång iaf...  Måste verkligen sätta igång till helgen !!
I morron är det andra stan som gäller  (Borås) , måste nämligen upp till jobbat och fixa det nya ID kortet och hämta mitt schema som de ändrat IGEN !!  Så blir nog inte så mycket plugg då heller...  Ska ju bli fint väder med, då vill man inte sitta inne. Får ta med mig alla böcker och papper ut och plugga...  =)

Kram

Hmm... måste skärpa till mig !!

Kategori: Allmänt

Har inte blivit mer än totalt 5 minuters pluggande idag... SKITDÅLIGT !!!
Måste verkligen skärpa mig nu !!
Börjar verkligen bli sådär sjukgnällig som bara jag kan bli när det är supersynd om míg för att jag har feber och skitont i nacken och i fötterna... 
Vill bara bädda ner mig med stora fat glass, chips, choklad och massa masa massa gott att dricka. Kanske har nåt att göra med the period ja har nu oxå...  =S    
 Men först måste det fixas med ungarnas läxor och tvätten plus middag...  Sen ska jag vara supergnällig helt för mig själv och bara njuta av tystnad och nån bra film och hoppas att allt känns bättre i morron...

Försovning & nackont !!!

Kategori: Allmänt

Usch... denna dagen började nada bra. Försov oss och vaknade typ en kvart innan tre av barnen skulle vara på plats på dagis och fritids...  =S  Inte kul att börja dagen med stress. Men sånt som händer. Har inte kommit in i våra nya rutiner ännu heller, inte vant oss vid att darling faktiskt jobbar både helger, nätter, kvällar och dagar !! 
Men det ger väl sig...

Har asont i nacken...  känns skitkonstigt!!  Kom helt utan vidare i går eftermiddag, känns stelt och så gör det verkligen svinont när jag sväljer  ??!!  Och så värker det runt fotlederna oxå...  Uähhhh...  !! 
Borde väl kollas upp om det ej går över om  några dagar..

Tentaresultatet som vi fick igår var väl inte så himla dåligt som ja trodde. Var två poäng från G och hade jag orkat stanna kvar och gå igenom en gång till så hade jag nog kirrat de där fjuttiga poängen. Både sur på mig själv för att ja inte gjorde det och glad för att då vet jag att jag antagligen har greppat helheten i bokföring  =D
Hade klassmöte igår och det verkar sannolikt se ljust ut för det tredje året, dvs kandidat året. Den stora frågan är ju bara om man ska välja Företagsekonomi eller Informatik  !!??  Vilket har man mest användning för och vilket är roligast respektive mest intressant!!  Vilket ger bäst jobb tro.. ??!!  Mycket att klura ut där ......
Men skönt att kunna ventilera lite om situationen angående lärare och snattertackorna... 

Fick svar från mäklaren angående Gästgivargården i måndags och ägaren tyckte "att det var lite i underkant"  Frågan är hur lite  ??!! 
Men nu är vi måttligt trötta på diverse konstiga husägare och renoveringsbehov så vi sa helt enkelt att ägaren får säga det minsta möjliga priset han kan gå ner till...  Sen får vi se om det blir affär eller inte, skulle det inte bli det denna gången heller så skiter vi i det och satsar på att bo kvar här ett tag till..  Tills pluggandet är klart.... Får väl flytta upp på vinden i värsta fall  ;)

Känns lite konstigt att terminen  snart är slut och att man sedan bara behöver jobba...  Bara en tenta kvar innan sommaren..
Kommer träda i tjänst nästa helg redan, men kommer bara jobba typ en vecka sen har jag 4 veckor semester.. GÖTT !!  Bara slappa och umgås med barnen och sen en vecka i Skärhamn. UNDERBART  !!! Kommer även vara hemma och mammaledig nästan hela augusti, kommer bara hoppa in lite extra på helger och sånt om det behövs..  Känner att det antaglgen kommer vara sista sommaren som man har möjligt att vara hemma länge. Bäst att passa på !! 

Måste verkligen plugga plugga plugga nu de närmsta dagarna fram till tentan på Onsdag nästa vecka..  Då ska både budgetering, bokföring, kretslopp, nyckeltal i kommun, nyckeltal i företag sitta som rinnande vatten... SHIT  !!  Bäst att sätta fart med en gång...  =)  Inte många timmar kvar innan barnen ska hämtas..

Ha det super....


kram












Söndag

Kategori: Allmänt

Kroppen känns litte piggare idag, men det där luddiga gröt molnet finns fortfarande kvar i skallen.
Jaja...  en megaranson med kaffe kanske gör susen. Måste det göra ska ju jobba inatt... 
Kommer bli en sån där dag när jag och darlingen bara möts i dörren typ.  Jag åker till mitt när han kommer hem från sitt.... 
Roligt värre.. =(




Tack för Disney channel

Kategori: Allmänt

Tackar verkligen för att disney channel finns såna här dagar. Mår piss och har ont i varenda kroppsdel!! Just nu ligger mina två små älsklingar plus vår vovve och sover i soffan. Mina stora älsklingar är hos mormor och darlingen jobbar.

Hoppas dagen går fort så ja kan vakna upp i morgon och må bättre....  Har egentligen inte tid för detta, men när sjutton har man det  ??  Kanske mer eller mindre då...

Ska pasa på att vila nu...

Ha en go lördag...

Hmm...

Kategori: Allmänt

Klockan är förvisso bara halv ett och tidigt för en helgnatt, Men borde egentligen sova, men kan inte.,,,  Lite mycket som snurrar i hjärnan just nu. En massa som måste planeras och en hel del om, ifall att och kansken.. 

Tycker inte om mitt U på övningstentan heller... det stör mig förbannat mycket. Men jag har skitsvårt att få fram motivationen just nu....  !!!  så förbannad tråkig kurs... Men jag måste ju klara den, bättre sen när 3 juni nämar sig så amn kan press/stressplugga kanske... !!!  Då har man ju lixom inget val...

Ska jobba på söndag, skönt det. kan passa på att få mitt sommarschema då oxå, så man kan planera sitt liv lite, inte bara hänga upp sig på jobbet hela sommaren.

Har blivit sjuk oxå mitt uppe bland allt annat, har skitont i halsen, skallebank och allmänt hängig och öm i kroppen.... !!!  Fattades bara detta....  Typiskt..  Isa & Gabbe mår inte tipp topp heller, de snorar ikapp och är oxå hängiga.

Usch... känner mig inte alls positiv just nu...  BLÄ!!!

Ska kolla igenom Tv-tablån efter nån halvtråkig film att försöka somna till..


Natti natti....




Fredax

Kategori: Allmänt

Lyssnar på en GRYMT BRA trubadur som gästar fyrans nyhetsmorgon. Han skriver allt material själv och inget hittepå.
Han heter  Anders Norman och har en bra röst, denna skivan MÅSTE jag ha !! 

Första dagen av tre där min käre husband jobbar 7- 18:30, dvs typ hela dagen och hela helgen. Roligare kan det ju vara, men bara att göra det bästa av situationen.   Tyvärr hjälper inte det regniga och mulna vädret så myckt heller...  =(
Men vilket fall som helst är det ju skönt att det är fredag igen och en helg framför sig...  =)

Ska även göra det sista i valberedningen under dagen, vilket innebär för vår del att gå runt och fråga de resterande lägenheterna om intresse finns för styrelsen eller om de har något förslag. Känns väl sådär kul, men bara att ta tag i det så det blir klart någon gång.

Ska strax sätta fart med att tvätta fönster efter Rufus nosavtryck..

Have a nice day..  =D




Ytterligare husvisning

Kategori: Allmänt

Var på ytterligare en husvisning i går. Denna gången la vi ett bud  =)    Jag hoppas att vi får huset, men jag vågar inte hoppas alls just  nu. Orkar inte känna en så besvikelse till... Det räckte med förra gången !! 
Men jag sticker inte under stolen med att det är grymt mycket att göra...  Bland annat måste hela trädgården fixas i ordning, småfix i typ varje rum, nytt tak på skjulet, laga tak på utbyggnaden,vindskivor, fönster, ett badrum skall göras  och samt ett sovrum skall totalrenoveras plus lite murning av skorsten...  Blir en kostsam histora men inte så ofta man blir kär i ett hus  =)

Darlingen kom hem från jobbet för en stund sen och har redan hunnit stupa i säng..  Han började jobba 4-skift i måndags.   Senare ska vi och Mathilda åka in till stan och handla mat och fika. Känns  bra och lite lyxigt att bara umgås med bara ett´av barnen ibland. Tror det är vettigt och nyttigt att göra så...
Nathalie ska till Liseberg och röjja i kväll med NTO, tur att det är lov i morgon, blir nog ganska sent hem idag  =)

Annars blir det mest städ och fix här hemma idag, det behövs verkligen...  =)

Tentan i går gick inget vidare, tur att det bara var en deltenta/övningstenta. Kan alltid gå upp och göra hela tentan i juni...  Känns ju lite bra ändå...









Plugglördag igen...

Kategori: Allmänt

Måste verkligen ta tag i pluggeriet idag...  Fattar inte vad min studiemotivation har tagit vägen..  Kanske tryter den för att det är så attans tråkigt eller för att man börjar känna sig trött inför sommaren...  Tror på en kombination!
Men jag bara måste sätta mig och föröka reda ut debet och kredit och vilka kassor som skall till vilka t-konton, det är det som är det svåraste , att veta vart man ska föra in allt...  *suck*

Är gäsänka denna helgen oxå eftersom darlingen är ute och leker krig igen med hemvärnets insats.  Han ska även börja jobba 4-skift nästa vecka vilket kommer innebära ett jädrans pusslande.... *suck igen* 
Men det positiva är ju att det leder till med klirr i kassan  =)



Nä nu MÅSTE jag sätta fart... 

Trevlig lördag...

Fredag

Kategori: Allmänt

Ska sätta fart med pluggeriet för dagen, har lovat mig själv att göra minst 8 uppgifter i kompendiet. Känner att jag måste klara deltentan på Tisdag. Har sluppit omtenta och kompletteringar i snart 2 terminer och vill inte avsluta läsåret med en omtenta som kommer ligga hängandes hela sommaren....  =(

Har ringt på ytterligare ett hus idag, eller till mäklaren som sköter om det. Så  nu är vi tebax å ruta ett igen, nämligen första huset vi tittade på, Gästgivargården även kallat spökhuset....  Vill bara bort från detta om råde och trånga lägenhet...  Från 100 kvm till dubbelt så stort kanske leder till att man går vilse...  =)
Hellre det än att man knappt kan sitta ute utan att fixa med trädgården innan man blir kallad en lat j-vel av styrelsen.....  !!!!


Känns som de här senaste veckorna har gått grymt snabbt.. redan fredag och jag tyckte inte det va alls längesen söndagen var här... !  Börjar man bli gammal när man känner så tro  ??!!  Eller troligtvis en önskan om att veckan hade fler dagar eller dygnet fler timmar..  en gammal klyscha som håller än... 

Folk undrar hur jag hinner med allt jag gör...  har man nåt val??   Jobbar, pluggar, har 4 ungar, en hund, trädgård, ett hem som skall städas o skötas...   Så e det klart att man har att göra och den första bekvämtiden som ryker är ju egentid eller sina egna nöjen. Barnen går ju alltid först!! 
Sen har inte alla möjlighet till barnvakt heller, speciellt inte från den andra halvan av släkten som enbart hjälper det ena barnet om denne behöver hjälp  med barnen, eller till och med även när den inte behöver det.....  
Vet inte hur många gånger vi har frågat när det krisat sig med icke..... 
Men det går väldigt bra att ta semester för att hjälpa det andra barnet när denne skall ha kalas så hon slipper ta hand om sina barn under tiden....  Men när det kalasas här med dubbelt så många barn   då är det inte snack om saken att hjälpa till.. Att ta semester för vår skull skulle aldrig ens dyka upp som en liten fjuttig tanke... !!!! 

Usch känner mig nog lite taggig idag..  men är allmänt trött på att ta skit, speciellt efter denna veckan som varit  !!!


Ha en underbar helg..

Puss o kram

Som en IRL dokusåpa...

Kategori: Allmänt

Hade vår årsstämma i gårkväll. Och som vi befarade så avgick styrelsen med ordföranden som skulle spela martyr och en suppleant som mest betedde sig som en ilsk surkärring som tydligt visade sin underkastelse till just ordföranden..  LÖJLIGT !!  Patetsiskt är nog det rätta ordet  att en tanta i 70 års åldern gör allting som en gubbstrutt säger åt henne att göra, ni vet en sån männsika som slickar röv för sin chef och som chefen uttnyttjar för att slippa göra vissa saker !!!  Säger han hopp, så hoppar hon  säkert hela vägen till garaget  !!! 
Så nu befinner vi oss i ett ingemansland där det inte finns nån styrelse alls, lite intressant ändå  =)  
Jag och grannen blev av nån konstig anledning valda till valberedning inför extrastämman som skall vara om två veckor..   Så nästa vecka blir det att fråga runt och tänka till ordentligt !! 
Men det är ju faktiskt vi medlemmar som skall bo här utan att känna det som vi levde under 2:a värlskriget !!!  Till och med representanten från HSB Borås tyckte synd om oss att behöva bo i detta och bli utsatta för allt som hänt...  Och han var inte direkt superglad på stämman och behandlade vår fd ordförande mycket kort..,..  Hehehe....  ME LIKE  !! 


Dagens opponering och redovisning gick över förväntan bra, blev superglad för vi hade nog inte väntat oss ett VG +   =D
Konstigt bara hur en hel grupp kan jobba med ett arbete i över en vecka utan att förstå att de har gjort helt fel  !! 


Dagens lista  !!!

Outfit: Kläder typ..... 
Smink: Vanligt
Dagens ord:  Nyckeltal, typ hört ordet trettioelva ggr idag
Dagens kommentar:  "Nämen vi har inte tagit med det nyckeltalet, vi valde bort det" 



Nu ska jag belöna mig med lite pastafrossa och en mysig Tv- kväll..... 

Gårdagen blev typ katastrof

Kategori: Allmänt

I går lämnade vi över brevet personligen till vår ordföranden i styrelsen. Och skickade ut via allas brevlådor till övriga medlemmar i föreningen...  DET BLEV KATASTROFLÄGE  !!!

Första scenariot var att han i princip stod och skrek på mig och grannen i 1½ timma (jag röt tillbaka att jag definitivt inte accepterar att styrelsemedlemmar behandlar mina barn på det sättet eller andra saker som drabbat vårt hushåll ) efter att vi överlämnat brevet och han hotade oss gånger flera, bland annat med följande: 

"Ta ni över styrelsen då för helvete om ni är så duktiga, men då ska jag se till att ni får ett helvete"

"Eftersom tanken är att Töllsjö ska bli fristående från HSB i Borås och ni tycker att jag är jävlig nu, då ska ni se hur jävlig jag kommer vara då"

"När jag blir förbannad så har jag rätt att säga ifrån, och den som kommer i vägen får skylla sig själv"


Andra scenariot  var efter att vi gett honom kopia på vilka som skrivit under:
Då skulle han och hela styrelsen avgå, vilket  iofs inte de själva verkade vara så ledsna för, förutom en suppleant och ordföranden själv.  Snrare tvärtom typ  !!  GÖTT....

Vi sa gång på gång att vi INTE ville att styrelsen skulle avgå och att vi tyckte de hade gjort ett bra jobb, och att det inte handlade om honom personligen utan flera delar av styrelsen och dess sätt att bete sig. Men eftersom han då väljer att ställa sin plats till förfogande så tolkar vi det som att de vet att de gjort fel!!! Och en styrelse som inte klarar av att föra en diskussion för en bättre sämja eller ta befogad kritik eller att uppföra sig med gott föredöme skall inte sitta där heller  !!!!




På nåt sätt löser det sig, men jag VÄGRAR att vika mig för hans hot och illa bemötande....



Annars så blir det e hel del plugg för min del idag, sommarcafe på Mathildas fritids, tvättning och listor som skall skrivas  mm mm...

Är trött som sjutton men ändå sovit hyffsat gott inatt trots gårdagens strapatser  =)
Men min frustration i går fick mig att röka 3 cigg  SHIT VA KASS  !!

I dag är det dock en ny dag, med klarblå himmel och stor sol.

Ha en underbar Tisdag...  Kram

Tidig morgon & fega människor !!!

Kategori: Allmänt

I morses vaknade jag typ kl kvart över fyra och kunde inte somna om hur mycket jag än försökte. Så jag gick upp istället..  Men har hunnit förbereda inför redovisningen vi skall ha på semenariet nu i veckan. Så bara lite bokföring kvar idag att plugga på.





Vi fick färdigställt vårt öppna brev till styrelsen och även infon till alla medlemmarna i vår HSB förening i går kväll, vilket kändes bra. Utskicken börjar idag...  =) 

Fick definitivt nog av vissa människor i styrelsen igår, när en av dem åter igen gick på min dotter :
" Nu har säkert de där ungjävlarna kört ner gräs sådden igen, jag önskar alla barnfamiljer kunde dra här ifrån "
Detta när dottern var ca 1 meter i från dem, vilket reulterade i att hon blev jätteledsen.
Man säger INTE så. Som medlem i en styrelse ska man banne mig föregå med gott exempel !!!!

Eller uttalanden om att v i skulle ha slängt glas i soporna och att de skulle "slänga in alla våra jävla sopor i hallen!!"

Eller att han skulle minsann dra ner vårt "stakethelvete "och se till att gräset blev klippt

Ett annat väl använt uttalande av en del i styrelsen är " de där jobbiga ungjävlarna borde hålla käften "

Eller att folk som är arbetslösa är " lata jävlar som inte vet bättre" 

Eller hota med vräkning om denne gör något som svärtar ner ryktet för styrelsemedlemmen.


Är förbannat trött på FÖRTAL HOT OCH SKITSNACK BAKOM RYGGEN  !!!!!

Har man valt att tacka ja till att ingå i en styrelse så ska man banne mig föregå med gott exempel och inse att alla har sama värde oavsett om man är gammal, ung , arbetslös eller vad man nu än är....  
ALLA MÄNNISKORS RÄTT TILL LIKA VÄRDE  !!  
Man ska kunna känna sig bekväm där man bor, är inte ute efter att sitta o dricka kaffe hos varenda granne, men man ska kunna visa sig, ha barn och sköta sina rabatter när det passar en själv!!!

Är även förbannat trött på att bli genomsynad i hur man sköter sin trädgård, hur ofta man rensar rabatterna, klipper gräset, hur och med vad man sköter arbetet i trädgården och att bli klockad och studerad när man kör in för avlastning eller urlastning på gården. Skaffa förbudsskyltar då för sjutton eller kodad grind  !!!!! 

Men det värsta av allt är allt förbannat skitsnack bakom ryggen, att folk i styrelsen inte ens har stake att komma fram och fråga eller föra en dialog öga mot öga....  !!!  
Om vår katt nu skiter i deras rabatter kom till oss då och säg till, så kan vi köpa medel för detta, men att klaga bakom ryggen eller att kasta saker eller sparka efter djur är banne mig att gå över gränsen för djurplågeri och riktigt uselt uppförande, speciellt som styrelsemedlem !!!!!  FEGT.....


 Får nog ta några djupa andetag och sätta på mer kaffe... sen plugg och en hel del telefonsamtal som skall ringas.


Ha en go måndag....

Lördagmorgon

Kategori: Allmänt

Undrar varför typ aldrig väderprognosen i tidningarna stämmer, hur kan de vara skillnad på tidningrnas och tv.s prognoser.... ??!!!   Det skulle ju vara strålande sol idag... pyttsan säger jag bara. Pissregn och kallt stämmer bättre !!!

Magnus och Mathilda är på hennes fotbollscup , håller tummarna för att det ska gå bra.  Nathalie har inte kommit hem ännu efter att ha sovit två nätter hos en kompis.. Så  nu är vi bara hjalva styrkan här hemma, jag och mina vilda småttingar....

Kommer vara gräsänka ikväll oxå, men mys med barnen är aldrig fel....  =)  Darlingen ska till Göteborg och hjälpa sin pappa renovera lägenheten.. 

Soppdieten flyter på bra faktiskt, känns gött  =)  Äter lunch som riktig mat och resten soppor från Nutrilette eller Naturdiet  =)    Beach 2009 kommer rasande fort, och har 8 kg att  ner tills 1 juli   =)  Men det fixar sig med träning och strikt diet  =)  Man ska lyckas hålla det oxå och bevara sin karaktär....... Viktigt att unna sig ibland oxå !!!!   Fast det är lättare att ha totalförbud än att tillåtas ibland...  ibland kan lätt bli till mer ofta!! 

Ska strax göra ett litet snabbröj här hemma och sen måste jag tvinga fram motivation till att plugga....

Ha en go lördag....

Ps..  Fortfarande inte hört nåt om huset

Vart tog fina våren vägen !!

Kategori: Allmänt

Idag har det inte varit något fins väder alls, reg och rusk bara.men nu när kvällen börjar närma sig så har det spruckit upp lite....  Hoppas det blir bättre äder i morron !!
Har tillbringat typ hela dagen på skolan med föreläsning och gupparbete. Skönt att vi blivit klara idag så vi bara har själva presentationen kvar i Powerpoint kvar att fixa  =D
Ska försöka få gjort lite bokförning och ISO diagram ikväll...  städning behövs oxå, för att inte tala om tvätten som snart förökar sig av sig självt och väller ut genom tvättstugan...  Hatar att tvätta !!

Dagens outfit: Jeans & tunika
Dagens mat: Sallad & soppor
Dagens dryck: Kaffe & vatten
Dagens bästa kommentar: Föreläsaren som komenterade respektlösheten i klassen   =D
Dagens tråk:  Tvätten & bokföringen
Sugen på: En CIGG & massa GODIS  (jobbigt)


Fortfarande inte hört nåt om hus numer två som vi har första tjing på. Deras sons hus står fortfarande kvar på hemnet...  ??!!  Men antar att det går åt skogen oxå, lika bra att vara beredd på det!

Måste ta tag i städ, tvätt & plugg nu....   =(

Kram alla vänner

Tisdag

Kategori: Allmänt

Usch vilket tråkigt väder det var idag då....  !!  Men tur på sätt och vis för då får man mer gjort här hemma. Så dagen består av plugg, baka bröd, städning och ännu mer plugg. Måste se till att bli klar med grupparbetet, min del av det iaf. Ich det är det väl så gott som nu, men sen är ju den där förbannade balansräkningen och resultaträkningen kvar oxå!!

Hoppas hoppas hoppas just nu på ytterligare ett hus som vi ska köpa privat i såna fall. Ett hus i bättre skick men dyrare pris.  Så just nu håller vi tummar tår och fötter för att det ska gå vägen, men vågar inte riktigt hoppas för mycket med tanke på vår vanliga tur när det gäller sånt här..

En tidig söndag

Kategori: Allmänt

Vaknade urtidigt i morses, typ klockan halv sex. men jag pallrade mig inte upp förrrän en timme senare. Efter laddning av kaffe tog jag en skön morgonpromenad med Rufus. En Rufus som för övrigt har lugnat ner sig hur mycket som helst den senaste tiden... =)  Inte så valpig längre, men i övrigt är han precis som Marley i filmen "Marley & jag".

Helgen har bestått av mycket fix i trädgården, med plantering, olja in altanen, rensa rabatter, klippa gräs, lägga ny jord med mera...  SKÖNT att ha det gjort så slipper surgubben klaga på vår trädgård.. !!!!  Ett riktigt stolpskott till pucko!!!
I går var vi på second hand och fyndade obetydligt använda dynor till våra fulgröna positionstolar på framsidan och i grillhörnan i trädgården.  NICE  !!  =D  Gissa vem man råkade få en glimt av där tro det eller inte... jo Erik Segerstedt i EMD... helt otroligt!!!  Mathilda som var med  var helt överlycklig  =) 
Annars har det inte vart så mycket, svärmor har vart på besök sedan i fredags eftermiddag och ska hem idag, ett bra tag sen hon var här nu utan kalas, typ sen i somras. Kul för barnen att träffa farmor ibland oxå... 

Usch och fy  vad jag börjar få  ångest över ekonomikursen, snart dags för deltentan och jag har inte fattat allt ännu, lååååångt ifrån. Vet att jag borde sätta mig och plugga men det är så himla svårt med motivatin i detta vädret och samtidigt somman har en massa annat som borde och måste göras!!!  Om jag kör på deltentan så får jag gå upp och tenta av  hela kursen den 3 juni, som var menat från början...  Men en 15 p salstenta är maffig!!!   USCH vill inte !!!!!!!
Å andra sidan så har jag faktiskt inte kört på en enda tenta ännu, har klarat mig på första försöket alla gånger, så jag känner mig ganska till freds och lugn om jag skulle köra på denna, men så typiskt för kursen är så förbannat dryg

JAG MÅSTE VERKLIGEN PLUGGA !!!

Det verkar bli bra väder idag med... skönt..  Då kan man vara ute!  Hoppas bara inte att darlingens beredskap innebär att han måste åka iväg och släcka bränder hela dagen, han har beredskap ett dygn framåt.... =(

Denna månaden är vi fattiga som kyrkråttor, men å andra sidan har vi allt vi behöver och köpt allt redan som var tungen att inhandlas i form av kläder, skor mm mm mm!!!  Kommer förhoppningsvis pengar från f-kassan snart efter darlingens VAB dagar....  RÄDDNINGEN !!!!  Man får se det positivt   bara typ sådär 2½ vecka kvar tills nästa pengaflöde!!!   =D  Och de kommande veckorna kommer det ändå vara fullspäckat schema i form av jobb, plugg och annat...

I dag ska vi på kalas, vi ska fira systerysters tre döttrar på samma dag, jättesmidigt att slå ihop alla kalas till ett. Vi ska få grillat och tårta... Mumma!!!     Så snart ska jag ställa mig och slå in en sisådär 8 paket  !!  Har köpt en massa smågrejjer till dem i brist på fantasi.... 

Har ute annonsen idag för tredje dagen, ännu har det inte lett till ett skit..  förutom att hon som vill köpas vår lägenhet tyckte att vi skulle köpa deras hus och dra av priset av vår lägenhet på priset till deras hus!!  Vilket skulle innebära att vi skulle köpa ett hus för 1.8 mille men samtidigt inte få ett öre för vår lägenhet!!  FORGET IT !!!  Jag vill inte köpa ett hus i Töllsjö för 1,8 miljoner när jag pluggar!!!  Så jag antar att kostnaden för annonsen på 200 spänn kommer att gå upp i rök och att vi samtidigt kommer ruttna fast i denna lägenhet...
Är så förbannat trött på att bo i denna förening, en styrelseordförande som är okompetent och uppträder så himla olämpligt så man undrar om han bara vill åt makten!!??

Dax att slå in presenter och fylla på kaffemuggen & snart frukostbestyr!!


Ha en härlig söndag i det underbara vädret  =)