^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Nyårskrönika

Kategori: Allmänt

Tycker faktiskt helt ärligt att det inte var sålänge sedan jag skrev förra årets krönika. Vilket är bevis på att ett år gå snabbt, livet går snabbt och man bör leva fullt ut och så bra som möjligt ur alla perspektiv.

Årets jobbiga
Utan några betänkligheter, var det när svärfar somnade in. En ny sorg innan den gamla hann lägga sig (pappa)
Två starka personligheter som lämnade oss med kort varsel och så nära. Ett känslomässigt helvete!!!
Lära sig leva med en hög tusenlappar mindre i månaden, sisådär 8 st.
Jobbigt skov med infektion på köpet.


Årets bästa
Min efterlängtade kandidatexamen (efter lite om och men) som dessutom gav ett väldans bra betyg!!
2 välbehövliga resor till Turkiet, en med vännerna och en med familjen. De bästa av de bästa!!!
Att jag äntligen fick tummen ur att säga upp mig från jobbet, vågade ta steget ut =)
Nya människor, kunskap och erfarenheter som berikat mitt liv.


Årets störmoment
Människor som tror att deras sanning är den enda och alltid den rätta sanningen.
Hyckleri !!!!
Strul med bilar, vilket gjort att vi i pincip stått med en bil för lite större delen av året
Den förbannade pelletsbrännaren som kostat skjortan!!!!

Men efter detta året så kan knappast det bli så mycket värre om jag ska vara ärlig!!
Vilket innebär att 2012 ser mycket ljust ut, med nya erfarenheter att berikas med!
Ska ju ju ge mig ut i arbetslivet igen och leva normalt, med bestämda lediga tider =))
Tar med mig 2011 års erfarenheter in i ett nytt fräscht år, lämnar det gamla, tråkiga och jobbiga bakom mig och behåller det positiva!!



GOTT NYTT ÅR !!!!!

Kram









Julen förbi & ett nytt år runt hörnet

Kategori: Allmänt

Julen flög förbi i en rasande fart... som vanligt  =)
Fin och mysig julafton med mamma (+ plastbrorsan P)och syskon med barn här hemma. lika mycket mat och klappar som vanligt. Dock hade tomten varit och lämnat klappar på natten så han kunde inte komma på kvällen igen  ;-)
Nästa år vill jag fira jul upp i en stuga i fjällen med snö och massa myyys  =)  Alternativt fira nyår i något varmt och exotiskt land.. :)

Nu är det dock slutvilat och vardag igen, i allafall några dagar innan nyår. Plugget har tagit fart igen och nästa ledighet blir kanske i början av juni eller nästa sommar... Sista terminen innebär hårt arbete och förhoppningsvis även jobb vid sidan av!  Kan känna mig rastlös av att inte jobba trots att plugget är heltid..  Kommer nog aldrig vänja mig vid att bara göra en sak åt gången... Thats me!!  En liten rastlös själ som vill att det händer saker, men samtidigt på trygg och stabil grund  =)))

Blickar fram mot ett nytt år och tänker tillbaka lite på det gångna året som varit, hänt en hel del och mestadels ett ett tungt år i sorgens tecken. Men med lite ljus  och skimmer i slutet av året och två nödvändiga och sköna veckor i utlandet som ett avbrott i vardagen.





En av Eldkvarns absolut bästa låtar

http://www.youtube.com/watch?v=8fNOe33jkf4



Kram på er & var rädda om varandra <3




Julvecka

Kategori: Allmänt

Nu är det jul igen, nu är det jul igen & julen varar än till påska!!

I ärlighetens namn hoppas jag inte det, räcker med tre dagar faktiskt. Dels komme rjag antagligen rulla fram ännu mer, för vad är goare än julmat o dels skulle jag blivet helt på tok för ruinerad   :)
Julen är ju inte bara mys och trevligheter, det ligger ju även en del stress, pengar och prestation bakom. Men ser väldans mycket fram emot att få umgås med la familia :)

Nu kör vi sista rycket några dagar innan juluppehåll i form av business design examination på engelska..  Gäller att snabbslipa sin engelska dialekt så man inte låter alt för swenglish.. Final paper ska vara inne i eftermiddag och i morgon ska opponeringen sitta och på onsdag ska presentation och opponering ske... *pust* Sen är det bara en uppgift kvar, som dessvärre inte är desto mindre. Men har ju hela jul och nyår på mig..  ;-) 

Ha en riktigt skön dag och ta det försiktigt på vägarna...

Kram

Hoppas det lönar sig....

Kategori: Allmänt

Ångrade att jag kollade mitt årsbesked från CSN  !!!  Shit alltså..  =((
Hoppas verkligen att mina studier lönar sig, med tanke på att jag har över 400 000 kr i studieskulder, och när jag är klar kommer det vara uppåt en halv miljon.. !!!  Fy bubblan!
Bästa att söka jobb nu med gång lixom.....


Har emst känt mig som om jag befunnit mig i en vacumförpackning idag..  Trött och omotiverad. Sedan gör ju inte mensvärk från helvetet bättre heller och en liten stund idag så trodde jag att jag skulle förvandlas till "kräkeva" ni vet hon som spydde i direktsändning för att hon hade mens, och som numera syns i waterwörld.

Ska strax ta mig en stoooor mugg kaffe o bädda ner mig i soffan. I morgon väntar mer städ, bakning o julfixeri.


Ha det gott vänner och va rädda om er...   =))



Rimstuga på schemat =)

Kategori: Allmänt

I går eftermiddag på ett seminarie, så fick vi som uppgift att beskriva en situation utan att avslöja vad eller vilken. Jag och några kurskollegor blev uppblandade i en grupp. Måste säga att vi lyckades riktigt bra på knappt 10 minuter. Döm själva =)

"Det börjar med att man  måste hinna,
för att de rätta sakerna finna.
Man måste ha fantasi,
och det är en fördel om du kan skapa magi.
Du måste vara duktig på matematik,
för att i hemmet undvika skrik,
ja nästan som att gå över lik.
Men när vi väl tömt säcken,
struntar alla i knäcken,
ingen bryr sig och somnar på fläcken."


Inte så svårt att gissa vilken situation va ???



Oj oj.. vad tiden flyger iväg!!

Kategori: Allmänt

Andra advent har redan svichat förbi och dagarna går i en snabbare takt än vanligt.. önskar att dagarna kunde ha fler än 24 timmar!!
Har den senaste veckan förkovrat mig i final paper ämnet IKEA och dess grundare Ingvar Kamprad. En intressant filur det där. Man kan ju inte annat än att vara imponerad över hans skapelse och imperuim!
Har även lyckats tvinga in lite lite julkänsla i huset iform av julpynt och en snart färdigklädd plastgran..  Pl plastgran får mig i vanliga fall att rysa, men har man busiga katter så har man väl inget val antar jag... Men nästa år då ska här doftast riktigt gran kan jag lova..  !!!  Har gjort en omgång pepparkakor och en omgång lussekatter..  Köpt de flesta klapparna.. Men var är julkänslan??!!  Helt som bortblåst, och nu har dte ju ändå kommit lite snö...   Men tror att julskinkan räddar känslan =) Har varit sugen på nygjord julksinka med stark  senap på vörtbröd i säkert 2 veckor...  =))