^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Monday !!

Kategori: Allmänt

Efter en händelserik helg ur en massa perspektiv så ser jag fram emot några softa dagar fram till Seminariet på torsdag, kommer endast engagera mig i förberedelse när det gäller pluggeriet  !!   NICE !!

Är nöjd med dagens shoppingrunda  ( jaja, jag vet att jag haft såkallat köpstopp), hittade allt det nödvändigaste . Nu ser jag fram emot Ullaredshopping så de flesta julklapparna blir handlade =D

Har varit rökfri i 5 hela dagar vilket känns skönt !!

Jobbhelg !

Kategori: Allmänt

Är relativt nyvaken efter första natten av tre denna helg...
Har precis hämtat hem kidsen från deras mormor och morfar som passat dem så jag kunnat sova  =)

Detox is the real stuff !!!!!!!! 

Hoppas bara att resterande jobbnätter flyter på i samma stuk...

Är inne på tredje dygnet som rökfri och hoppas innerligt att den omtalade tredje dagen som sägs vara värst inte drabbar mig alls.  Har inte känt av den alla andra gånger jag slutat, men denna gången är anledningen till att sluta helt annorlunda! Håller alla tummar och tår och mitt hopp nära hjärat att min far inte är drabbad av den sjukdom som misstänks !!!


Nu är det dags att energifylla kroppen med KAFFE  !!

ÄNTLIGEN !!

Kategori: Allmänt

Fick äntligen äntligen mina poäng i Projektledning !!  Så jädrans GÖTT   =) Snabbt gick det oxå, tog knappt 2 dygn att få tentan rättad... ME LIKE  !! Så nu kan CSN stoppa upp sitt hotbrev nånstans  ;)

En bra dag där klippning, hårfärgning, vaxning och shopping stått på schemat. Just nu så är städerskan här och gör fint vårt hus...  Förkylningen börjar ge med sig för denna gången och saker som man grubblat över har helt plötsligt fått en lösning....   LIFE IS GOOOOOD !!! 
Bara lite samvetsplugg kvar för dagen för att få den helt komplett tillsammans med en stund i bastun och ett glas vin eller två ..


Puss o kram på er  !!!!

CSN & NORGE

Kategori: Allmänt

Har inte haft några direkta problem med CSN sedan jag började på högskolan. Men i går började det !!!
Fick ett meddelande om att jag inte hade tillräckliga poäng inför fortsatta studielån inför vårterminen. Fattade först NADA...  Men tydligen så räknar de inte med att kurspoäng som varar över en hel termin inte kommer in förrän efter terminens slu.. Borde inte de ha koll på det  ??!!???   Så omtentan som ligger och stör som en tagg i ögat blev det helt plötsligt än mer akut med, vilket resulterade i en mycket snäll och trevlig föreläsare som erbjöd en muntlig tenta i hela kursn...  Wiii....  !!!  HAr ALDRIG haft en muntlig tenta i hela mitt liv, kommer antagligen vara meganervös...

Är vid detta laget helt övertygad om att Norges sjukvård och främst inom mitt yrkesområde vill ha karlar som jobbar, har forttfarand inte fått något direkt napp, trots att jag ringt, varit där, mejlat CV till typ alla oslos sjukhus !!!  Lägger därför hela Norgegrejjen på is. Vill de ha mig får de banne mig höra av sig..  Precis som med allt annat....

Vaknade 03:30 nu på morgonen och kunde inte somna om.... Verkligen en bra start på dagen  NOT !!!!


Todilo...

Avhopp i riksdagen !!

Kategori: Allmänt

Tycker att Tomas Bodström gjorde rätt, när beslutet kom i natt !!  Satsa på familjen och våga gå mot strömmen. Livet är mer än en plats i riksdagen!!
Själv hade jag nog inte haft något emot att sitta i riksdagen iofs, men Stockholm lockar inget vidare just nu.

Har kommit in i en ordentlig jobbsökningsfas, håller inte riktigt koll på hur många jobb jag sökt den sista månaden, både i Sverige och Norge. Men just nu tycks alla andra få jobb utom jag själv. Vilket känns förbannat frustrerande och irriterande. Man frågasätter sig sjlv på ett nytt sätt och undrar vad det är för fel på en. Vad som fattas hos en själv jämfört med alla andra som får jobb.... ??!!! 

Dagen kommer att spenderas med projektledningens "symphony" projekt från det påhittaade företaget Lumo...  Ska bara (precis som alfons pappa) försöka kurera min onda och hesa hals. Efter en månad som kroppen har känts på G så bryter skiten äntligen ut...  Tur att jag är långledig från jobbet och inte behöver vara i skolan förrän om ca en vecka. Ibland  har man turen med sig....   ;-)

Ha en underbar dag alla läsare  !!


Kram







GODKÄND !!!!!

Kategori: Allmänt

Underbart...   kan nu titulera mig (om jag skulle få viljan att göra det) utbildad Projektledare !!

Lovley  <3

Hoppas på lika stor tur den 2:a december  !!!