^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Låååångdag på Högskolan I Borås !!

Kategori: Allmänt

Ja vissa dagar har man verkligen spenderat på denna skola till sin fullo....  Ingen kan säga något annat !  Men jag antar att livet som student är sådant till viss del... Att man kör många långpass och sliter sig fram till att göra lärare, handledare och framförallt sig själv nöjd innan något anses vara klart  !!
Kom klockan 9 i morses och kommer säkerligen inte vara hemma förrän över 12 timmar senare...  =/ Men jag älskar ju iofs att ha saker att göra och att känna mig nyttig så det är lite dubbelt det där..

Har i vilket fall som helst haft en handledning av dagens totalt två.. Och den gick nog ganska bra tror jag... Håller fortfarande på att smälta in och försöka lista ut vad som jag egentligen skulle göra helst....Mr Rektor kan vara lite svår att läsa mellan raderna ibland och tydlighet är nog tyvärr inte den starkaste sidan. Men han e grymt bra ändå  !! Skulle nog kunna tänka mig han som handledare inför kommande C uppsats !

Shiiit vad jag vill ha ett stort saldo på kontot just nu...  är även hungrig men förbannat trött på cafeterians mackor och orkar INTE dra mig in åt stan ...  Framförallt är jag förbannat frustrerad just nu !!!   *suck*


Snart dags för lite förberedelse inför handledning nummer två där projektlednings projketet ska kontrolleras...  Bäst att vara föreberedd med några frågor  i allafall...  =)



Kort dag...

Kategori: Allmänt

Idag kommer jag banne mig att ta en kort praktikdag och fokusera på att plugga hemma istället, sen är jag grymt sugen att hämta och fixa tiill det med den nya altanmattan som jag ska hämta på väg hem...  Hur nu det ska gå ??  Den är nämligen 3X 3 meter....   OOOpppss...  =)  Men skitsnyggt kommer det bli. Sen bara inoljning av träutemöblerna kvar och lite blommor som skall planetars men det får vänta tills helgen.  Sen kommer det bli kanonbra tror jag...  !!!!

Det blev ingen bikini köpt i helgen, däremot så råkade det shoppas 1 par jeansshorts av slitningskaraktär, 1 par caprijeans i fluffmodell och 1 par jeansleggins.....  Oj så det kan bli...  ;-)  Farligt att nätshoppa ibland, men snyggt va det !!

Ser fram emot att shoppa loss ännu mer i shoppingmeckat GEKÅS nästa vecka...  :))))  Övernattningen som medföljer kommer absolut inte kännas fel den heller... Men då måste jag verkligen hitta bikini... 


Wiiii... snart bara 2 veckor kvar tills Turkiet !!  Längtar som bara den....



Trevlig måndag alla läsare... 

Lichtenbergs metod kan ta sig i röven !!!

Kategori: Allmänt

Varför ska jag kunna Lichtenbergs metod för...  Kan någon snälla svara mig på det  !!????
Jag valde inte att läsa till projekteldare för att räkna en massa matte med formler och skit !!  GRRRR......
Jag funderar helt allvarligt på attt strunta i den frågan och hopaps att poängern räcker till ett G ändå...



 

 

Väntad = (TMAX + 3 . TTROLIG + TMIN) / 5 och S = (TMAX – TMIN) / 5´ 

T

 

projekt = Σ Tväntad



??????????????

På jakt efter en bikini...

Kategori: Allmänt

Shit va mycke det finns att välja på...  Men kanske inte rätt dag att beställa bikini när man känner sig som en valross som letar tvådelad baddräkt typ....  !!!  Så e det vissa dagar... tydligen!

Men ja måste verkligen ha en till Turkiet, och det är inte långt kvar dit nu...  =)

Hatar att vara förkyld !!!

Kategori: Allmänt

Blir så förbannat gnällig då.. Kan lixom inte hjälpa det även fast jag inte vill vara det...
Bihålorna känns som de är uppstoppade med bomull och kroppen värker och febern går upp och ner som en jojo!

Saken blir inte bättre av att installations skivan till Microsoft Office är borta, formaterade om datorn igår och behöver VERKLIGEN kunna skriva på min hemtenta och rapport denna helgen..  Så jävla typiskt !!

Grrrr......  !!!!!

Fredag

Kategori: Allmänt

Jaha..  då blev de ingen utflykt idag.. Typiskt men vissa saker kan man ju inte hjälpa... =)
Det får bli lite röj och fix hemma istället och förhoppningsvis lite grill i kväll..

Ska onekligen bli skönt att det är helg igen, dock komemr den till stor del bestå av plugg i form av hemtenta skrivning i projektledning....  Vill bara bli klar med allt så man kan bocka av ytterligare en uppgift i sin planering och förhopningvis några fler högskolepoäng som belöning.. =)

Har nyss blivit upplyst av en av ekonomerna om kommunens upphandlings policy, lag och allt annat som tillhör...  Upphandling kan ju vara riktigt intressant...  ;-)

Nu blir det lunch och ett besök på systemet för vininköp... =)

Torsdag fast Söndag !!

Kategori: Allmänt

Eller det är röd dag iallafall...  !!

Trött och saknar motivation att plugga idag... 

Tycker inte om press
Tycker inte om ultimatum
Tycker inte om överdrivna krav


Huset städat och skinade rent, alltid nåt =)

Vill bara dra något gammalt över mig och somna, alternativ vräka i mig en Ben & Jerry !!!  Orkar inte åka och köpa en bara...  *suck*

Gnällfaktorn är hög idag...

Oj....

Kategori: Allmänt

Vilken flax jag hade idag på morgonen när jag helt plötsligt fick ett ryck att kolla när handledning nr 3 skulle vara inskickad....  I MORGON BITTI KL 9:00  !!!!  Wow...  det kände ja mig inte alls redo för.. Men bara att hugga tag i skiten (ja så känns de nu faktiskt, inge kul längre) Så har suttit ett antal timmar nu ikväll och under dagen på praktiken för att få ner tillräckligt många ord, så jag har nåt att visa upp nästa vecka. För handledning, de behöver jag garanterat för mitt mastodont arbete....  *suck*
Vad säger man liksom..  typ... Oj !!!

Men nu har jag iallafall skickat iväg en 3/4 delars klar utvärderingsrapport och hoppas att den inte ser alltför tokig ut i Mr rektors ögon....  :S

Hade en ganska givande dag på praktiken idag då jag faktikst fick jobba några timmar, hjälpte till att fixa i ordning alla ustkick inför kommande AU  (arbetsutskott) och när det är helgdag så blir ju allt extra brådis av någon konstig anledning....  Men vi blev klara, tog sin lilla tid med att få ner 160 papper per kuvert till över 2o personer..  Men Mr Jusrist och jag grejjade det galant, eftersom vi hjälpte den stackars arkivarien/kommunssekretrarn...  Skönt att va på ett ställe där man hjälper varandra över gränserna, kanske inte på varje ställe som juristen hjälper till att vika papper och plocka iordning underlag och dyl...  Så lite kul var det allt  =)

Funderar på att slänga mig i soffan och glo på tv en stund...  Känns inte som någon ide att påbörja något nytt plugg så här sent på kvällskvisten..  Det får bli morgondagens projekt istället !!
Kaffet puttrar tacksamt ute i köket... så det känns som  en soft forstatt kväll  =)


Natti Natti

Dubbelt tillbaka !!!

Kategori: Allmänt

Den eller dom som trodde att jag var lättlurad och naiv tror helt fel...    =)  Är av karaktären att jag vill bli överbevisad först.... !!

Den som jävlas får dubbelt tillbaka !!


Behandla så som man vill bli behandlad själv...  annars dra !!!

Jobbigt.....

Kategori: Allmänt

Just nu befinner jag mig i en jobbig situation som jag delvis skapat själv på grund hur jag är som person och tycker...  Och flera hade säkert tyckt att jag skulle ta mitt förnuft till fånga och tänka om 10 gånger till !!  Men vad gör man om man gjort det och inte hittat sitt såkallade "förnuft" som folk pratar om. Är det inte bäst att följa sitt hjärta då?!?

Jag kan ta att folk kommer med sina moralpredikningar och försöker få mig tänka annorlunda...  En del av dem i ren chock kanske. Men det jag inte kan ta är de som inte kan se till en liten del till mitt bästa i det hela!
Det är skitjobbigt !! 

Jag hyser en enorm vördnad och respekt för alla som är inblandade och menar inte att såra på något sätt alls. Även fast jag vet att jag oundvikligen gör det iallafall.  Kan inte kräva förståelse, förlåtelse eller stöd. Acceptans möjligtvis på sin höjd....  


Hjärtat värker och hjärnan snurrar på högvarv...
Men ibland måste hjärtat tillåtas att styra om inte förnuftet finns... 


Tack för tålamod och att inte ge upp !





Torsdag

Kategori: Allmänt

Är en ganska jobbig dag...  Får inget direkt gjort..
Dock lyckades jag genomföra den sista intervjuen I bollebygd och den blev bra. Skulle verkligen vilja ha e sådan chef som den enhetschefen jag nyss träffade. Framförallt skulle jag själv vilja bli en sådan en vacker dag.
Förmågan att se saken från två sidor, trycket uppifrån kontra sina anställda. Förmågan att vara chef både uppåt och neråt...  Grymt !!

Fullt ös på kontoret och har inte sett röken av min handledare, så jag gör väl vad jag vill antar jag vilket innebär sluta tidigt...   Ingen ide att bara sitta av tiden!

Tänker, tänker och tänker...


Nästan snart helg igen =)

Kategori: Allmänt

Nu har halva arbetsveckan gått nästintill exakt =)  Skönt med helg igen.. Denna veckan är maffig men värdfefull och väl inplanerad i kalendern.. Hade jag inte haft min kalender nu så hade jag nog blivit totalt borttappad  !!  Trodde aldrig att en kalender skulle styra mitt vardagsliv på det sättet som det har gjort den senaste tiden, men bara att gilla läget !

Utanför kontorsfönstret ser det nästan sommarlikt ut, men värmen lyser nog med sin frånvaro. Blev hel aff när jag upptäckte att det snöade igår och minusgrader som blev fönsterskrap på bilen som följd... *suck*

I dag är jag i Alingsås och praktiserar och har en "vanlig" praktik där jag är med och ser va de pysslar med...  Har suttit ett par timmar med arkivarien bland annat...


Längtar tills en ledig dag där jag kan göra vad jag vill...  !!

Monday..

Kategori: Allmänt

Har sovit ganska okej natten som var... kändes riktigt välbehövligt. Det var som om kroppen la ner sin tankeverksamhet och slappnade av en smula.. =) 
"Kommer aldrig att fungera och jag fattar inte hur jag ska fixa detta"-fasen börjar lägga sig och samtidigt som en känsla av att allting kommer nog bli bra, infann sig helt plötsligt...  Mycke skönt !!  Så nu är det bara att hänga med i flowet  :)



Sitter på kontoret i Alingsås och har fått lite nyttigt gjort iallafall. Väntar på att klockan ska gå en halvtimma till så jag kan gå för dagen typ.. Behöver en ordentlig brunch i magen oxå..


1:a Maj

Kategori: Allmänt

Första maj välkommen...  Trallalala !!

Tycker inte om denna dagen utifrån ett politiskt perspektiv i första hand, utan mest för att nu kan ingen komma och säga att sommaren är långt borta !!  Maj är helt klart den bästa vårmånaden...  =)


Ska försöka göra minsta möjliga idag...  får se hur bra det går  :)