^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Hello Turkey !!

Kategori: Allmänt

Trodde inte mina ögon i morses när det visades att mr frost hade varit framme, fick skrapa rutorna på bilen i morses när jag skulle in till stan... Helt otroligt !!!   ännu mer underbart att om några timmar flyga mot varmare breddgrader...   ME LIKE  !!!

Ska bli så gött att kunna slappa en hel vecka !!

Ha det super alla läsare !!


Kram

SEMESTER !!

Kategori: Allmänt

Har äntligen nästan två veckors ledighet framför mig...  Egentligen inte semester i den rätta bemärkelsen, men LEDIGT !!!  :D
De senaste nätterna på jobbet har nog varit ett par av de softaste i historien...  Och att kunna avverka dem med några av de bästa kollegorna var ju TipTop !! 

Ska strax bege mig till stan för att handla mat tillsammans med älskade ungarna... Väntar bara på att de ska behaga städa klart sina rum...  (för tillfället en arg mamma på sina tokvägrande ungar till att städa)
Resterande dagen kommer att bestå av tvätt, städ och packning... Packar gör jag med glädje eftersom det är ett fett bevis på att resan är nära.. Men det andra får ju mycket gärna gå bort...  !!! Tur att städhjälpen börjar snart...  =))


Nu blir det frukostkaffe och inväntan på barn..


Todilo



Jobbhelg !!

Kategori: Allmänt

Känner mig lite lätt vek idag, men självförvållat såklart  ;) 
Hade  en kanonbra kväll med lovley kollegor i går, därav anledningen till vekheten dagen efter... Tequilas, öl och cider.  Do i need to say more??!!   ;)

Ska strax ladda inför jobbnatt nummer ett av två denna helgen... Sista passen innan SEMESTER  !!! Hoppas att helgen inbringar till att schemaläggningen blir klar så att man kan planera sitt liv..  Störigt att inte veta hur man jobbar om två veckor !!!

På tisdag bär det äntligen av ....  nice nice nice  =D
Hög tid att börja packa snart..  =)





Stressig & fullspäckad vecka !!

Kategori: Allmänt

Den gångna veckan  har varit allt annat än lugn.. !!!
Jobb, tentaplugg, kalas och fix hemma har kombinerats med ett enormt 1000 bitars pussel... Men det funkade denna gången oxå =)
Juridiktentan i lördags morse kändes ganska ok, men är som vanligt beredd på omtenta för att inte bli besviken. Likadant när det gäller rapporten i samma ämne....  Men hoppas hoppas hoppas !!!!

Äldsta dottern har i dagarna börjat högstadiet och sonen i skolan...  Wow, vad gammal jag känner mig helt plötsligt !!  Tycker inte det var länge sen som Nattan låg i barnvagn och hade blöja...  Nu är hon en finnig tonåring i början av sitt upproriska tonårsliv....  :D
Känns lite småkonstigt att bara ha ett barn kvar på dagis.. 

Väntar som ett otåligt barn på att få min licens i brevlådan  !!!!  Sen är den banne mig HEJ NORGE  !!!!

I morgon är det exakt en vecka kvar till turkland och en veckas slapp, sol, shopping, öl, mat & sömn, kommer bli underbart  <3
Ska njuta av några lediga dagar nu innan helgjobb och ser fram emot en utekväll med jobbet senare i veckan  =)))


Nu blir det natti natti !!

2 veckor kvar !!!

Kategori: Allmänt

Nu börjar nedräkningen inför Turkiet =))
Ska bli så förbannat skönt att vila upp sig, sola, äta gott, sova och dricka gott  !!
Känns verkligen som om jag behöver detta.....  Sommaren 2010 kommer definitivt präglas av Turkiet eftersom det blir andra resan under samma sommar.

Denna veckan börjar definitivt vardagen igen.. Mellanbarnen är första dagen på fritids, tentaångesten för min del hägrar (tenta lörd morron), skolan börjar på fredag för alla ungarna.

I helgen var jag och darlingen i Göteborg på kalaset med tillhörande hotellövernattning på Riverton, shittans vilken god hotellfrukost !!  Det bästa av allt  ;-)  Skön stämning på stan med en hel del utbud att välja bland.

Idag så blir det tvång och självmutning i att tentaplugga...  Försöker samla de sista skrafterna med en stooor mugg kaffe  !!! 
Annnars blir det tvätt, planering o fix =)))  LOVE IT !!  (inte tvätten då)


 

Vardagen kommer smygandes... SKÖNT !!

Kategori: Allmänt

Rutiner och vardag ska inte underskattas...  !! 
Gud va skönt att kunna ha möjligheten att lämna bort ungarna till en kommunal verksamhet för att leka av sig, äta och ha kul med kompisar och komma hem lagom trötta...  =)))  Så att man som mamma kan plugga eller sova inför jobb normalt igen  !!! 

Känner att det börjar lukta höst ute... mysigt men samtidigt lite vemodigt !! Älskar mysiga höstkvällar med tända ljus, bra bok eller film...  Kunna sitte inne och kura =)

Börjar bli riktigt förbannad och trött på mitt jobb, nu menar jag inte jobbet i sig utan den fanstastiska reducerade informationen man får om saker och ting, som vid detta laget är nere i NOLL ZERO NADA !!
Känner att min irritation pyser ut lite här och var...  och blundar inte att skvatt över att säga vad jag tycker... 
När vissa semestervikarier/ timanställda som är outbildade amatörer som knappt fyllt 20 år ska komma till mig och säga vad jag ska göra eller inte på mitt jobb, där går gränsen rejält !!!!!  Lite F-cking respekt TACK !!
Hade vart mycket trevligt att veta vem man kommer att dela alla jobbnätter med efter 6 september, men som vanligt vet ingen nåt.  Bullshit att vi skulle vara övertaliga, hela avd går ju för 17 runt på timmisar och 240... ghaaa!!!!

Dags att ta ett röj inför att kusin vitamin komme rpå besök med en kompis...  Bör väl vila en stund oxå...  =)




Back on track...

Kategori: Allmänt

Är tillbaka efter ett litet brejk... 


Räknar dagarna tills planet lyfter mot Atalanya och sedan vidare till Alanya...  I dag är det exakt 25 dagar kvar, Vilket innebär att 3 veckor snart hägrar runt hörnet...  Nästan så att man snart kan skriva packlista :)

I dag så SKA rapporten i arbetsrätt bli klar.... har i princip bara såkallat finputs kvar. Lite svårt att veta om man gjort det man bör för ett G eller allra helst ett VG såklart, eftersom jag inte har en aninbg om vad exakt rapporten ska innehålla. Men ja har chansat och fått till sidantalen i allafall....  Hoppas att det räcker med historia, semsterlagens innehåll, andra relaterade lagar och slutsats..  För skulle behöva lägga mest krut på salstentan egentligen  !!!


Känner mig trött på det mesta just nu...   skolan, jobbet, min oexisterande semester, idioter, regnet, all tvätt, disk...   listan kan bli lång så stannar här!!





Drar i handbromsen !!

Kategori: Allmänt

Känner att det är dags att dra i handbromsen, för mycket stress & elände just nu.
På återseende när jag samlat krafter och slickat mina sår...

Ha en fortsatt skön sommar trots regnet  ;-)


Kram