^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Snart inte 25 + längre !!!

Kategori: Allmänt

På lördag ska jag har fest här hemma för att jag snart fyller trenolla, vi kombinerar även med inflyttningsfest. Kommer bli riktigt nice...  :D


DAGENS

Outfit: Pösbrallor med söndrig ficka o linne
Smink: Obefintligt
Dagens mission: Min deadline kl 17, tvättning, fixa månadsbudget mm
Dagens mat: Äggröra med kalkon, frukt & grönsaker
Dryck:  Kaffe, kaffe, kaffe & mineral vatten
Ajaj: Lårkakan efter gårdages vurpa i trappen. Shit va ont det gör, kan knapp sitta  !!!
Måste: Bestämma vilken offert som ska gälla för taläggningen
Vill: sova, äta chips & se den nya salander filmen




I går testade jag den nya nagelsalongen på Knalleland, blev supernöjd både med service o priset. Valde naturell akryl förlängning för 450 kr.  Sedan var det subway macka med tillhörande skitsnack med en kär kollega från jobbet, mycket trevligt  =))

Kakelpalatzet är ingen höjdare, har fortfarande inte fått fixet till köket & fogen var hälften förlite. Så köket blev inte klart igår utan först måste det skaffas ännu mer fog. Det borde väl för sjutton  de veta som jobar med sånt... GRRR !!!!!

Pappsen mår nästan som innan nu, känns skönt. Dock känns han lite mer taggig än vanligt !! Men det tillhör ju sjukdomsbilden.

Har betalt resan i november, ska bli så jädrans gött att åka iväg en vecka, jag längtar redan  !!!!


Dags att göra lite nytta här hemma nu & återgå till min rapportskivning i kulturella kommunikationsmönster ....


Puss o kram



Onsdag och jag satt här och vänta.... Trallala !!

Kategori: Allmänt

 

Sitter och väntar på vår slutliga leverans från Ikea som kan komma mellan 9-21 kul kul... NOT !!!
Försöker få ringt massa nödvändiga samtal under tiden så man slipper ha det hängande över sig sen.

I dag är det dag 3 på min sockeravgiftning och illamåendet har mer gått över i skallebank. Men i morgon borde det kännas bättre hoppas jag. Anledningen till avgiftningen är att jag ska börja med GI igen ordentligt och hoppas att det ger lite resultat ihop med jogging, powerwalk & mag, rygg, rumpa, lår träning plus simning !!  Och med sockeravgiftning menas självklart inte enbart att sluta med godis och annat synligt socker utan helt enkelt alla snabba kolhydrater som ger kroppen kortsiktig energi, dvs pasta, bröd, flingor, potatis, ris osv  Dags att skärpa sig efter sommarens slapphet  !!!






Snart snart snart är alla årets planer med huset infriade, tjejernas sängstommar och sista bänkskivan till köket kommer som sagt idag. Sedan skall det sättas gips och mosaik i köket och så måla klart fönstren i badrummet. Känns riktigt gött och förhoppningsvis ett ökat marknadsvärde....  =))


Måste ta tag i pluggeriet strax..


Bye bye

Nu är det fredagsmys.....

Kategori: Allmänt

...  först föreläsning mellan 14-18 !!  Innan dess lunch med några kurskompisar & lämna barnen hos mamma eftersom Isa är förkyld.
Men sen blir det nog lite fredagsmys iaf men lagom mycket för att orka upp till lördagens föreläsning som börjar kl 9:00.

Nu har vi äntligen flyttat, har bott här i två veckor i morgon. Och det börjar ta form. Taket på garaget, mosaiken i köket, 1 st bänkskiva i köket & de stora tjejernas sängstommar är inte fixat. Men antagligen nästa vecka ...  Man vet ju aldrig med Ikea och takläggaren som skulle fixa allting så himla snabbt går inte att få tag på, så antagligen blir det till att fixa ett dyrare alternativ, kan ju inte ha ett läckande tak hela hösten där det bokstavligt rinner rätt igenom så fort det regnar  !!!

Pappa har kommit hem och är utskriven sedan i måndags, känns skönt men måste medge att han INTE är som innan, mer taggig, otålig och lättirriterad.  Hoppas  att det försvinner inom en snar framtid  !!!!

Känns riktigt skönt att vardagen kommit tillbaka igen och att man kan sätta tänderna i pluggeriet, men känner antagligen inte  så inför första tentan som kommer om några veckor  !!!



Ha en go fredagl !!