^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Nu är det fredagsmys.....

Kategori: Allmänt

...  först föreläsning mellan 14-18 !!  Innan dess lunch med några kurskompisar & lämna barnen hos mamma eftersom Isa är förkyld.
Men sen blir det nog lite fredagsmys iaf men lagom mycket för att orka upp till lördagens föreläsning som börjar kl 9:00.

Nu har vi äntligen flyttat, har bott här i två veckor i morgon. Och det börjar ta form. Taket på garaget, mosaiken i köket, 1 st bänkskiva i köket & de stora tjejernas sängstommar är inte fixat. Men antagligen nästa vecka ...  Man vet ju aldrig med Ikea och takläggaren som skulle fixa allting så himla snabbt går inte att få tag på, så antagligen blir det till att fixa ett dyrare alternativ, kan ju inte ha ett läckande tak hela hösten där det bokstavligt rinner rätt igenom så fort det regnar  !!!

Pappa har kommit hem och är utskriven sedan i måndags, känns skönt men måste medge att han INTE är som innan, mer taggig, otålig och lättirriterad.  Hoppas  att det försvinner inom en snar framtid  !!!!

Känns riktigt skönt att vardagen kommit tillbaka igen och att man kan sätta tänderna i pluggeriet, men känner antagligen inte  så inför första tentan som kommer om några veckor  !!!



Ha en go fredagl !!








Kommentarer


Kommentera inlägget här: