^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

V 33

Kategori: Allmänt

Nu börjar dagen D närma sig allt mer...  Försöker tänka att det kan vara 4-8 veckor kvar. Fast med tanke på de förvärkar som jag haft sedan i måndags så kanske kanske kanske det mer lutar åt 4-5 veckor  :)  Har haft som kraftig mensvärk så fårt jag varit stilla, allra mest när jag legat ner...  jobbigt att ha mer ont förutom ryggen och huvudet men ändå najs att veta att kroppen förbereder sig för att vi äntligen ska möta miraklet <3
I övrigt så är yrseln och huvudvärken plus handlederna som innan och upptäckte även att jag redan gått upp 13 kg för några dagar sen... Suck.. kommer väl bli 20 kg sammanlagt :(  Känns inte så kul!!!  Härifrån fram till förlossningen kommer det bara bli mer och mer jobbigt med sömn, sitta, gå, ta sig upp och säkerligen svullna upp en del oxå.. jaja.. i know!  Gnäll gnäll! Men bättre att vara beredd på det värsta ;)
Mardrömmarna har även börjat komma, precis som mina tidigare graviditeter där allt från att jag glömmer bebis i bilen under flera timmar, sambon dör helt plötsligt eller att förlossningen slutar i katastrof blandas med varandra.
Annars hoppas jag på en dag utan regn så jag kan fortsätta olja in altangolvet, känns som ett lagom projekt där man kan vara sittande :D
 
 
 
 

V 32

Kategori: Allmänt

Mycket har hänt sedan sist och har inte hunnit/orkat uppdaterat bloggen så mycket de senaste veckorna. Livet är alldeles för mycket kaos just nu och andra saker har fått prioriterats...
 
Går in i V 32 i morgon och måendet är inte på top :(  Det bästa är dock att protein och äggvita har minskat men blodtrycket verkar fungera som ett jojovärde. Stress.. ja kanske?!
Sista mätningen hos BM visade att bebis kurva ligger väldigt högt, högre än tyngsta barnet jag fött som vägde nästan 4680 gr  !?! Börjar verkligen bli lite nojig för att det ska bli en jättebuddah och enligt kurvan så kommer den väga 5000 gr ca !!  HJÄÄÄLP !!  Vill inte föda ut en sån stor klump, aj aj aj!!  Hoppas och ber till alla högre makter  att de sätter igång mig tidigare typ i V 38 !!! 
 
Hmm..  kom på det där med BB väskan i morses, har inte ens tänkt på den förrän nu...  Försöker dra mig till minnes om vad som bör finnas med där.. ?!  Tänk va fort man glömmer...  eller ja, det är ju över 7 år sedan sist så kanske inte så konstigt att man är lite ringrostig ;)  Men kommer ihåg att jag börjat packa den runt v 35 så "snart" dags.. :D  Ytterligare ett steg närmre bebis!  Börjar bli lite drygt och tråkigt nu och framförallt tungt!!