^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Trött & känner mig kass !!

Kategori: Allmänt

Trött, sliten. huvudvärk, magont och febrig....   *suck*
Undrar när detta ska sluta egentligen, på måndag blir det läkaren om det inte blivit bättre  !!!!

Baffen ringde och frågade om jag kunde byta tur, ibland har man tur, eftersom just den helgen som jag inte ville jobba blev bortbytt...  ME LIKE  !!   Alltid nåt under denna annars sjuka och tröttsamma dagen !!


Nu blir det film, godis & filt i soffan med darling och svärmor...   :)

Slapp i trädgården & turkdrinkar =D

Kategori: Allmänt

Ja så kommer min kväll att se ut...   Kommer inte att lyfta ett finger mer idag =) Möjligtvis på sin  höjd middagslagning !!

Är mycket nyfiken på mitt nya schema som ligger på jobbet, jag hoppas verkligen att det är en bra rad jag har fått med bra folk  !!!  Annars vette 17 vad jag kommer att göra. Orkar inte med tjaffsfolk....


Strax kommer svärmor hit på visit några dagar..
Bäst att ladda kaffet då....

Ändrade planer...

Kategori: Allmänt

Hade helt planerat för en dag i Borås med bad och lite shopping i form av mat..  Men så kom en vildvuxen häck, resterande tvättberg och ont i magen ivägen...  !!  Så kan det gå...  Det får helt enkelt bli en annan dag, som i morgon förhoppningsvis.
Är rastlös så jag klättrar på väggarna, är inte van att inte ha 1000 saker att göra varje dag. Så just nu letar jag nästan upp saker som man kan göra för att slippa frustrationen som blir av rastlösheten.
Hade jag varit ledig i flera veckor sammankopplat så hade man lättare kunnat gå ner i varv och ladda inför höst och vinter, men nu är jag ju inte direkt ledig någonting, och har inte varit sedan juni förra året.  Så då finns inte tiden att gå ner i varv ordentligt !!  Då blir det bara ett vakum liksom, lite flummigt förklarat!!!



Filmkväll

Kategori: Allmänt

Perfekt väder för filmkväll och slapp i soffan..  Tycker bara att det är supersynd att vinet är slut, men det funkar väl ändå  =) 

Funderar på att dra med mig familjen till Alidebergsbadet i morron, ett mycket prisvärt utebad för alla åldrar  =)
Eller kanske badhuset om det är riktigt dåligt väder...  Det märker vi i morgon !! 

Har fått gjort en hel del här hemma idag och hela huset luktar nytvättat (mest för att alla lakan & handdukar just hänger på tork i hela huset) Känns gött att ha demolerat en stor del av tvättberget och fixat småttingarnas garderober.

Nu ska taxfreekatalogen kollas och sedan blir det filmen " The ghost writer" !!



Skitväder...

Kategori: Allmänt

Känns som om det är höst idag..  Usch usch!!!
Får passa på att städa och röja här inne, första prio är att gå igenom ungarnas garderober som mest ser ut som huller om buller blandat med leksaker. De två minsta vet exakt hur de ska städa sina rum så smidigt för dem som möjligt !!! Men i vissa fall så är det kanske bättre än inget städ alls =)

Bara 35 dagar kvar till Alanya...  GÖTT !!!   Väntar på att taxfree katalagoen ska droppa ner i brevlådan...



Vill dra till Norge så snart som möjligt, ska skicka in alla papper så snabbt som möjligt!!! 
För sen är det uppsägning som gäller...    Tänker inte kvar en dag mer än nödvändigt, speciellt inte efter denna sommaren...



Extremt nöjd med långledighet.....

Kategori: Allmänt

ja för det verkar ju vara den enda ledigheten som jag får denna sommaren, eftersom jag tydligen inte är berättigad till semester enligt min chef. IDIOTI!!!

Ingen höjdardag idag... trött, förkyld och allmänt låg!

Idag blir det besök hos äldsta storasyster för att lämna present.
Sedan blir det totalkoma i soffan framför tv:n...



Snabba dagar !!

Kategori: Allmänt

Denna veckan har gått mycket sabbt, redan Torsdag vilket innebär att finfolket åker hem i morgon igen =(  Men Vi syns nog snart igen som tur är.
Igårkväll fick vi ett riktigt trevligt surpricebesök av mina kusiner, riktigt roligt =)))

Ikväll blir det lite grillparty med gott att äta och dricka. För i morgon är det dags att jobba igen....  =/
Men sen blir det dock långledighet igen, och då ska det fixas med Norge och annat för tillfället livsviktigt... TRÄNA oxå.....

Men nu blir det fix med maten inför ikväll  =)))

Kram o hej

S E M E S T E R !! (förhoppningsvis)

Kategori: Allmänt

Hoppas hoppas hoppas....  att gudarna, högre makterna, semesterlagen, ödet, chefen och allt annat är på min sida  !!  Nämligen att jag får mina fjuttiga två nätters semsester till veckan!!  Annars komme rjag alltså inte ha en enda semsetervecka på hela året... Känn på den lixom...  !! Hur roligt och nice är det  ??


I morgon kommer det finfrämmat från Kävlinge, ska bli roligt att träffas !!! 
Det blir nog en riktig bra vecka med flera äventyr!


Nu ska jag fortsätta att nästan "tvångsmässigt"  ;-)  kolla på fjärde säsongen av  "2½ men" !!  Blir nog ett glas vin till eller två...  =)))


Är astrött men inte på det sättet att man kan gå och lägga sig och sova...   ni nattarbetare fattar nog vad jag menar. Typ en arbetskada när klockan  slagit över den tiden som man börjar jobba vanligtvis....    *suck*



Puss och kram på er  =D

Hemma från Hallandsemester

Kategori: Allmänt

Borta bra men hemma bäst...


Känns skönt att vara hemma, samtidigt som verkligheten slår en i ansiktet när man märker att dte alltid finns så mycket att göra...  *suck*  Slut på semestern med besked...

Idag är det fullt ös medvetslös som gäller med allt som måste fixas här hemma.....  Bland annat fylla nya poolen som antagen kommer ge oss en fet vattenräkning  :S  (6.5 kubik) Men det är det banne mig värt  !!

Måste även snygga till rabatterna som har förfallit den senaste veckan... Och röjja här inne...  Vi får ju finfrämmat på måndag och då vill man ju att allt ska vara fit for fight  =D

Sist men inte minst så ska det jobbas oxå.....


Har slagit två rekord till denna veckan... fast åt andra hållet. Både på Gekås och Ica Maxi...  Men det var välbehövliga saker och det mesta på Gekås var upplagring av hygienartiklar. Så i slutändan kommer vi att tjäna på det, kommer antagligen inte behöva köpa sånt de närmsta halvåret  =)))
Lyckades få mig en glimt av "Morgan på lagret" som nu mera är "Morgan i butiken" och ett helt gäng filmteam med de nya såpastjärnorna...  Lite småkul!!



Nu är det dags att sätta fart här hemma...  

Men först lite kaffe till....  är astrött idag...!!!



Crash boom bang...

Kategori: Allmänt

...   ja det kan man verkligen säga om gårdagskvällen !! Shittans vad det åskade här.
Kändes typ som att alla de tre åskor som var samtidigt och pendlade fram och tillbaka mellan två berg som låg på varsin sida av huset...  :S  Men det gick över relativt snabbt som tur var, för det är något som jag tycker är lite halvjobbigt.
Har antagligen lite med min älskade mormor att göra, som var helt olidligt rädd själv fär åskan och som skrämde upp alla oss barnbarn på grund av sig egna rädsla....   Vi var tvugna att sitta i farstun så långt ifrån eluttag och telefonjack som möjligt. Och var åskan tillräckligt nära, så bad hon till gud...  (hon var mycket religös)

Idag så här på morgonkvisten ligger resterna av vädret kvar, så frågan är om det blir beachväder eller något annat väder som innebär mer inomhus aktiviteter ?!!!  


  
Nu blir det tajm för lite frukost och påfyllning av kaffe  =))


Rekord X flera...

Kategori: Allmänt

Är just nu nere i Halland, inte långt från shoppingmeckat Gekås  =)))
Har definitivt varit en dag fylld av rekord av olika slag...
För det första så är det nog den varmaste dagen hittils denna sommaren, med över 30 grader i skuggan, lite väl varmt för att det ska kännas bekvämt... Men hellre värme och sol på semestern än spöregn!!
Har även slagit två personliga rekort inne på Gekås...  handlade både för fantastiska 123.50 kr och  stannade hela 20 min !!  Den minsta summan och kortaste tiden ever  =D
Dock så tror jag att nästa besök inte blir av samma karaktär = dyrt och länge  =)

Tog mig alldeles nyss en svalkande winecooler, eller en "dagens" om så önskas....  Blir nog någon sådan till...


Väntar på att kvällsbrisen ska infinna sig och att det ska svalna av lite så att grillen kan tändas, inför dagens middag...  Grillspett med hemmagjorda klyftpotatis och sallad...  Yammmiiiii !!

Drar på semester...

Kategori: Allmänt

Om ett par timmar drar hela familjen på en veckas semester  =)  Ungarna ser verkligen fram emot detta !! Själv tycker jag mest att det är skönt med miljöombyte...  
Hoppas verkligen att vårt mobila bredband funkar där, annars komme rjag väl få lappsjuka...  haha  =)   Nä men borde verkligen satsa på lite plugg under kommande veckan..


Ser fram emot när Kävlingeborna ska invadera vårt hem, kommer blir så kul  =)  Skönt att bara kunna sitta och tjöta halva nätterna som på den gamla goda tiden.


Nä nu är det dags att fortsätta packa...  kommer säkert glömma nåt !!

Ps. Är fortfarande sur på tentaresultatet, låg...  Ds

Skitresultat !!

Kategori: Allmänt

Fan va besviken jag blev tidigare idag, och är fortfarande !!  Fick fjuttiga 2 p ifrån G på min hemtenta  !!  Första gången under mina 4 terminer i högskolevärlden som jag fått underkänt...   GRRRRR !!!!!   Men jag vet att jag inte presterade topp den perioden, hela livet var typ up side down....   
Men det är ju tur att det finns andra positiva boostar i livet just nu  =D 

Ibland får livet konstiga vändningar... 


Men nu ska jag ta mig en värmande stund i bastun o sen mysa med ungarna   =)))



LOVLEY

Kategori: Allmänt

Ibland känns livet bara helt enkelt L O V L E Y !!!

Känns skönt att känna sig på G igen...  :D

Sommarplugg....

Kategori: Allmänt

Sitter och försöker desperat  (nästan iallafall) få ihop en snabb, snygg och helst VG anpassad rapport som semesterlagen...   Jojo...  går ju superbra   NOT !!  Så drygt, tråkigt och alldeles förbannat ledsamt... Speciellt eftersom min egen semester har nekats...  två fjuttiga nätter har nekats !!

Tycker att Mr Svanberg definitivt borde stannat hos Ericsson och inte drabbats av maktgalenhet i oljebranchen...  Ser ut som han får betala det valet mycket dyyyyrt  !!! 

Ser mycket mycket mycket fram emot att få komma iväg till grannlandet och jobba....  Vill bara mer och mer för varje dag !!  Hoppas all byråkrati och administration går snabbt och smidigt!!  

Varför måste det blåsa så in i bängen  ??!!  Kan ju knappast ligga och sola idag ju...  *suck*



Jaja...  dags att återgå till arbetsrätten !!

Helt lovley....

Action i byn....

Kategori: Allmänt

När vi gick till dagis tidigare i morse så sa helt plötsligt sonen som fyller 6 år om ca en månad...   "Mamma när jag börjar på fritids så kommer jag sakna en del av småungarna "   Ibland är ett års åldersskillnad megastort  ;-)

Är supertrött idag oxå.  känner mig lite off och låg!  Vet inte varför ?!? Krävs massa kaffe för att sparka igång den snart 31 åriga kroppen.....   !!??  Men idag känner jag mig mer som 51 faktiskt !!!

De senaste dygnen har det varit värsta liveaction rullen här i lilla Töllsjö...  I söndags var det en puckad man i 60- års åldern  (No names) som körde runt på bland annat 2 småttingar i båt på Töllsjön, utan flyt väst enligt rykten. Båten kantrade och småttingarna hamnade under båten i vattnet....  Satt på första parkett (hos mamma o pappa mitt emot vägen ner till sjön) och såg den ena räddningsbilen efter den andre åka förbi...  2 ambulanser, 2 brandbilar, räddningsledare, dykarbil, polis och civilpolis som btw körde som en jävla galning utan blåljus .. AJJABAJJA  !! 
Men alla klarade sig som tur va.
I går hade vi 2 inbrottstjuvar som sökte skydd efter att ha blivit påkomna i grannbyn mitt i fullfärd att göra inbrott i en villa...  Poliser överallt och helikopter som snurrade halva dagen..  En av klumpedunsarna fick de tag på i skogspartiet bortanför vårt villaområde.. Vet ej om den andre klarat sig ännu, men en sak är säkert : vi låste extra noga i gårkväll när vi gick och lade oss, och inga fönster öppna här inte  !!
Inte illa att Töllsjö har hamnat på kartan två dagar i rad...  undrar vad som händer härnäst  !!??? 

Kände mig nöjd efter gårdagens träning...  I morgon är det dags igen  =)))   Ska bränna fett & kalorier så in i h-vete!!

Undrar vad man ska hitta på idag tro...  


Bye bye
  

LÅNGLEDIG !!

Kategori: Allmänt

Yes...  va gött det känns idag  =)
Är från och med idag ledig 12 nätter..  Har "bara" lite plugg att fixa med, annars ska jag ta det så soft som möjligt !!
Är apförbannad just nu på CSN..  De har ändrat  mitt beslut om studielån under sommaren så de ska dra typ 5000 kr från nästa utbetalning...  Fy faaan !!!

Sommarväder !!!

Kategori: Allmänt

Helt L O V L E Y !!

Idag blir det hel lätt plugg och slapp i hängmattan  =) 
Känner att jag borde sätta igång och läsa i arbetsrätten, för i ärlighetens namn så känns det som sommarens föreläsare flummar ut en hel del..  Domare kanske är såna  !!??  =)

Ska jobba två nätter nu när sommaren enligt vädret på tv kommer vara som finast, typiskt !! 



Skolan

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan och inväntar föreläsning  !!  Börjar snaaart :)
Har tränat idag igen och det gick bättre än sista gången, känns gött  =D

Idag ärt det sådär lagom bra väder, inte för kallt och inte för varmt, det blåser inte kallt men fläktar skönt, hade verkligen varit en perfekt dag för att ligga och sola, men icke !!

Ikväll blir det sommartorsdag i Borås, ungarna vill se IdolErik...