^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Helg =)

Kategori: Allmänt

Nyss hemma igen efter en powerwalk i skogen, ca 4 km!
Sjukt gött att vara back on track igen  :))) 
Nu är det "bara"  7 kg kvar till sommaren och sedan ytterligare 9 kg! Gäller att se det positivt!!

Nu är det dags att dyka ner ordentligt i CSR-Corporate social responsibility.. 
Några timmars plugg och sedan HELG !!!

Lev väl vänner
Kram

JOOOOOOOOBBBBB !!!! Wohooo :)

Kategori: Allmänt

Äntligen äntligen äntligen!! 
Jag har fått jobb från och med juni =)
Egentligen inte ett jobb som jag hade tänkt mig, men jobba bör man annars dör man typ!
Ska jobba i ett typ av projekt som är inom vården, med flera tusen i bättre lön än mitt förra jobb. Det säger man inte nej till utan att vara dum i huvudet :) Men kommer söka annat jobb under tiden!
Jag hoppas på en intressant sommar med möjligheten att lära känna massa nya människor och framförallt TJÄNA MER PENGAR...   wohooooo!!!!  Förbannat trött att staka mig fram på Csn lån plus bidrag, som förövrigt är en bra bit under Socialbidragets normer..  :-/  Konstigt det där och skärpning staten!!!   Tänk vad pengar jag har och kommer dra in till er i form av skatt. ni borde skämmas!!!! ;-)

Nu har D-uppsatsen börjat och magistern närmar sig med stormsteg. Skönt är det!!
Framförallt närmar sig sommaren med stormsteg och snart kommer årets bästa månad, nämligen maj! Månaden när hela sommaren ligger framför men ändå soligt och varmt (förhoppninsgvis)!!!


Nu blir det dags att kurera en begynnande förkylning.. 

Kram på er 

Svenska sjukvården

Kategori: Allmänt

Alltså ärligt !!
My man trillade och skadade revbenen för över en månad sedan, efter en veckas envishet så gick han till läkaren som kände på honom och sa att " ja är det inte av så är den en spricka" Ingen röntgen inget mer utan bara värktabletter!!
Nu flera veckor senare och fortfarande ont sitter han på akuten med låg syresättning och utbuktning vid revbenen!!  Ärligt hur fan kan läkare skicka hem patienter utan att röntga !!??? 
Jävla miffos!

Blir tokarg!!! 

Suktan....

Kategori: Allmänt

Sitter och suktar efter en skön, solig, varm och havsdoftande semesterresa! Suget kommer alltid såhär års konstigt nog, borde väl egentligen vilja åka bort mitt i vintern för att få lite solterapi typ..?!?
Allinclusive med så mycket lokala drinkar, öl, läsk, vatten man bara orkar dricka, solig sandstrand med havet några meter i från.. Kanske någon spabehandling och självklart shopping..  Mmmm... vill ha, vill ha!! *suck*

 




Dags för belöning kanske ;-)



Men först ska jag ju bli magisterexaminerad wohoo !! Undrar varför det heter magisterexamen, inte direkt så att jag kan kalla mig magister. Känns gammalt och dammigt...
Från och med nästa vecka är det all in på uppsats...


TENTAPLUGG

Kategori: Allmänt

Kan ju lugnt säga att jag inte har några fritidsproblem denna helgen! Men hade gärna gjort annat i dubbel bemärkelse! Home exam i riskanalys och så salstenta i skandinaviskt management på onsdag med flera hundra sidor att plöja igenom. Tur att man presterar bäst under press  ;-) 
Men som vanligt har man den där känslan att det aldrig kommer att funka, det kommer gå åt helvete och får säkert komplettera varenda tenta!! För i slutet när man skrivit klart avra hyffsat säkert på att man lyckats skrapa ihop ett G i allafall   =)  Lite som att man taggar sig själv genom omvänd psykologi, och så länge det funkar så skiter jag i vad det benämns som!!
Men den bästa känslan är dock när man  anser sig vara färdig och man har slitit som ett djur, den där känslan av tillfredställelse som man bara får när man är nöjd efter hårt arbete. Jo jag vet att jag har en släng av "workoholic" :)))) 








Kaffe & Spotify är mina bästa vänner idag !!!!


Lillskruttans födelsedag

Kategori: Allmänt

I går fyllde yngsta dottern 6 år, min söta prinsessa!
Redan 6 år gammal vilket får en att inse hur snabbt tiden går. Och hur gammal jag själv håller på att bli :/
Självklart firades hon på morgonen med presenter och frukost på sängen tillsammans med en morgongrötig sångröst som skralade "Ja må hon leva" =)  På eftermiddagen var det släktkalas för henne och äldsta dottern, smidigt att slå ihop kalas sådär!

Men nu är det måndagmorgon och kroppen känns som alltid på måndagsmornar, lite sådär trög i staren och i extra behov av kaffe. Så dags att fylla på ytterligare en mugg kaffe och sen sätta sig i bilen mot Borås och heldag på skolan...  Seminarie känns numera som vardagsmat och likadant med projektmöte, kommer bli en lång dag! Men skönt att vara effektiv  :)