^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Fredag igen & flyttlass

Kategori: Allmänt

I morron går flyttlasset mot Stommensgränd. Ska bli så förbannat skönt när allt är över. Är supertrött på att leva i ett kaos med två boenden. Förhoppningen är att få allting flyttat i morron & sen kör flyttstäd nästa vecka.

Ikväll ska vi försöka få ordning på diskbänkarna i köket, efter det är det bara luckorna och mosaiken kvar   =)

Igår var jag och handlade på ÖB i Alingsås, handlade ganska mycket, såpass mycket att hela kön stannade upp och två nya kassor fick öppna och en smått stressad kassör ropade ut i högtalarna att "personal till kassan snarast tack"   Jag klämde fram ett snabbt sorry, men fick tillbaka att det är "helt ok eftersom du har ju vart här förr"   


Ha en underbar fredag !!

Det närmar sig... =)

Kategori: Allmänt

Nu är det inte många dagar kvar tills flyttlasset går, om inget oförutsett inträffar.  =)   Känns hur gött som helst !!
Idag kom äntligen kyl & frys, vilket meck det var att få det på plats, två meter höga och smidiga som sig bör (som ett kylskåp)   Men nu står de där de står... 
I morron kommer IKea grejjorna, så det kommer finnas en hel del att pyssla med i morron eftermiddag, givetvis så strular leveransen på Ikea så allting kommer inte som det ska.  Tjejrnas sängstommar & två specialbeställda  diskbänkar kommer om ca 2-3 veckkor. Så det blir inget kakel uppsatt än på ett tag.

Pappas tillstånd har varit som en bergodalbana..  I går var han jättedålig och de misstänkte venspasmer, idag var han piggare och orkade ringa och gå ut lite. Jobbigt att man aldrig vet från dag till dag hur det är med honom. 
Har slukat en hel del material iform av doktorsavhandlingar o forskningsresultat om just Subarackblödningar  (SUB) och även venspasmer och det är inga trevliga grejjer..  Uppåt 50 % dödlighet !!   Och det är inte ovanligt att sukhusvistelse när det blir komplikationer uppgår till 3 månader !!!!  (SHIT )  Ja hoppas han kommer hem igen....  

Saknar honom  !!!!


Allt har löst sig med jobbet, kommer från och med 24 augusti vara i tjänst på 25 %, kommer bli en tuff höst eftersom det kommer pluggas 125 % oxå. Kan ju alltid hoppas på att detta läsår blir som förra !!  Snart dax att beställa böcker och ställa in sig på studier igen...  Inte många veckor kvar nu. men först fokus på pappa och flytten ... 


Blir inte kvitt den förbannade förkylningen, har verkligen inte tid med detta nu...  Måste bli frisk annars får jag gå till farbror doktor snart...  Inte så jättenormalt att ha feberkänsla och riktig feber emellanåt i 2 veckor  !!!!  Hostan är som en gammal sur PV som vägrar starta....  Blä blä blä......


Tack o hej för idag...

Kram på er...




Ny vecka & snart inflyttning...

Kategori: Allmänt

Börjar känna mig lite taggad för att börja plugga igen....  inte så lång tid kvar nu innan det drar igång.

Helgen som precis har varit har tillbringats mestadels i huset och nu börjar det se bra ut...  =) 
Vi börjar flytta in på fredag och hoppas kunna sova första natten på lördag.  =D
Ska strax åka till huset  & börja flytta med en massa smågrejjor, det e ju bara att köra fram o tebax ...


Min förkylning vägrar totalt att ge med sig, sååå tröttsamt. nu har ungarna börjat bli smittade oxå.. Typiskt såhär precis innan skolstart...




Ha en bra dag  !

Gabbe 5 år !!!

Kategori: Allmänt

Fattar inte varför jag ska bli förkyld nu oxå... 
Men jag antar att det är kroppens sätt att be mig dra lite i handbromsen nu !! Men det är inte så himla lätt alla gånger när det finns en uppsjö av saker att göra & inte blir det gjort av sig självt heller.
Men känner ett uns av dåligt samvete för att min förkylning gör så att jag inte kan hälsa på pappa, har intre träffat honom sen i lördags. Känns inte bra alls !!! 


Men nu ligger vi bra till i renoveringsplaneringen iaf...  =)


I dag blir Gabriel 5 år, stora killen bara över en natt..  ;)  Vi väckte honom med kraxiga sångröster och paket i form av bilbana & bilar. Till middag har han beställt korv & pasta och så har han beställt en myskväll med godis & läsk. Kalaset kommer vi inte ha förrän vi installerat oss någorlunda i huset.....


Nu måste jag tvinga mig att piggna till, måste handla lite mat  !!!


Ha en bra dag....

Renoveringsträsket...

Kategori: Allmänt

Har definitivt fastnat i renoveringsträsket...  Jag både äter, sover & tänker renovering..  =D

I dag kommer vi fortsätta måla Isas rosa rum, måla element, måla fönster & sätta ihop lite möbler. Darling ska även åka in & betala allt kakel & mosaik då plånboken kommer bli 16000 kr tunnare...  =/   Men fint kommer det bli.... 

Älskade pappsen sköter sitt tillfrisknande utomordentligt, vilket känns riktigt skönt. I går blev han frånkopplad alla slangar förutom CVK:n som han får värkdropp i...  Känns så himla skönt !!!!    Man kan pusta ut lite och våga tänka på den dagen han kommer hem....   =)

Idag börjar även min nutrilettvecka, är väldigt behövligt efter denna sommaren... =/  Passar skitbra just nu oxå när man knappt har tid att äta, då blir det bara vatten pulver skaka... Lätt som en plätt...  !!!! 



Rädd, orolig & samtidigt hoppfull..

Kategori: Allmänt

Det man vet händer och kan hända, men samtidigt inte tror ska drabba en själv eller någon i sin närhet har faktiskt hänt....   Min älskade pappa fick en hjärnblödning i tisdags kväll.
Som tur var så kunde han själv ringa  efter hjälp som kom snabbt och sedan larmade ambulans som mötte upp halvägs.  Sedan blev den en rad olika provtagningar och röntgen undersökningar där de relativt snabbt kunde konstatera att ett av de större kärlen på hjärnan hade spruckit.  Då blev det snabbt narkos och helikoptertransport till Sahlgrenska och dess specialist team.  Där gjordes ett ingrepp som täppte till och lagade kärlet.
För tillfället är läget stabilt och det ser ljust ut, men det kan komma bakslag och det kommer bli en lång vistelse på sjukhus. Bara vetskapen att han var en hårsmån från döden får mig att rysa..  !!!! 
Kände mig väldigt liten och hjälplös när det hände då jag befann mig på min och tjejernas semester på Tjörn, men åkte hem så snart det gick.
Tackar alla högre makter att turen fanns på vår sida denna gången....
  


Vi kan numera även kalla oss husägare =)  Vi fick nycklarna i måndags och har fått prova på att vara husrenoverare med allt vad det innebär i snart en vecka...  Sååååå  mycket som skall göras, men än så länge ligger vi före i planeringen trots allt som hänt.  Mycket tack vara alla som varit snälla och hjälpt till !!    För tillfället är det mycket målning och förarbete som gäller,  men nästa vecka börjar det nog ta mer form då det även blir golvläggning och kakling...   Trots allt känns läget under konstroll, NICE !!


Sååå skönt att vi har en veckas semester på Teneriffa att se fram emot !!!  =D


Nu är det dags att kolla på film & sen försöka sova .....



Kram kram