^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Trött...

Kategori: Allmänt

Tror helt klart att jag är en människa som blir mer stressad, rastlös och även trött om jag inte har något att sysselsätta mig med...  Då menar jag sådant som faller utanför housewifes sysslorna!!  Suck..
Men idag är jag nog tröttare än vanligt och känner mig nästan som influensan ska slå till närsom.. Och i kroppen känner jag mig som 75 allra minst... 
Det är kanonväder.. men orkar inte  :( 

Ska dock inviga vår nya glassmaskin och försöka få fram en melonsorbet =) Blir mumsigt till kvällen!!

Ha en underbar helg !

Om jag vetat innan.....

Kategori: Allmänt

Så hade jag definitivt inte valt JÖKEN (juridisk översiktskurs) som årets sommarkurs. näää fy bubblan, jag hade valt något helt annat...  :(  så fucking drygt så jag dör!!!
Men det kommer kännas förbannat skönt när den är avklarad..  Bävar dock redan inför tentan som är 21 augusti nere i Lund. En open book tenta med enbart Sveriges rikes lagbok som hjälpmedel, där man ska lösa olika rättsfall...  HJÄÄÄLP !!   Just nu hittar jag inte ens i lagboken, men pressen får en att prestera oxå. (Hoppas jag).
Suttit hela förmiddagen och löst näst sista inlämningsppgiften och gjort det mesta på den sista när jag upptäckte till min stora fasa att jag glömt skicka in en ??!!!  Typiskt... så det e bara att hugga tag i den oxå!
Allt löser sig säkert....


Hade vänner från skåneland här förra veckan som åkte hem i lördags och jag måste medge att det blev väldans tomt och tyst efter att 10 personer varav 6 barn reducerades till ordinarie 6 stycken på bara några minuter. Tog nästan ett dygn att vänja sig vid det annars normala....  =) Men mycket trevligt och roligt under veckan !!!
Och fredagens grillpartaj blev både högljutt och trevligt... 


Men nu  e det som sagt slut på "semester" och dax att få klart både uppsats och sommarkurs!! 
Vill bara bli av med skiten...  så förbannat skoltrött just nu, så jag behöver nog skaffa mig ett jobb, klättrar typ snart på väggarna här hemma !!
Förstår inte dessa människor som kan gå hemma hela dagarna ( bortsett från hemmafruar), för det hade jag inte haft något emot. eftersom det undermedvetet innebär att man tagit beslutet att man har råd att låta en av föräldrarna gå hemma....
Vill ha någonstans att gå till på dagarna, ALDRIG MER BARA DISTANS !!!!!!
Hello lappsjuka bye bye social life typ....



En förbannad förlust att Amy Winehouse går och dör..  bara 27 år gammal. Dock med ett leverne som skulle få de flesta att knäckas antagligen. Men vilket musikgeni, vilken röst! Hennes låtar går hett på min spotify idag..


R. I. P  Amy Winehouse





Mina tankar till Norge

Kategori: Allmänt

Usch och fy vad hemskt !!  Den värsta tragedin i Norge sedan världskriget..  Helt oacceptabelt, hemskt och framförallt sjukt..
Alla människors liv som har gått till spillo på ett sånt fruktansvärt sätt..  Det gör verkligen ont i hjärtat :(
Men kan dock inte låta bli att fundera hur i helvete en människa som Anders Behring Breivik kunnat planera detta och genomföra utan misstankar ?!?! Jag syftar på hans uttalanden, manifest och åsikter som han inte verkar ha hemlighållit på något sätt. Blir så förbannad och upprörd!! 
Hur han kallblodigt kan skjuta ner barn är så sjukt så det finns ju inga ord..  Nästan så man mår illa och magen vänder sig.... 
Jag skiter fullständigt om det hade varit muslimer, någon psyksjuk, vänsterextremist eller högerextremister eller andra kategorier...  Det är hatet bakom som jag blir rädd för, hatet som leder till att oskyldiga människor kan dödas på det sättet som skett nu i Norge.

Blir arg, förtvivlad och orolig över vad som kan hända härnäst.....

En vecka går fort

Kategori: Allmänt

Tänk vad en vecka kan gå snabbt ibland.. 
Vi hade en underbar vecka i Incekum på fyrstjärnigt hotell. Dock så hade jag önskat mig ett annat hotell av flera anledningar, men det är ju bra att veta till en annan gång. Next time blir det definitivt Alanya =D
Hotellet hade alldeles för måga ryska gäster!! Har väl egentligen inget emot ryssar, men som turister beter sig de flesta för jävligt. Tränger sig före i alla köer, gnäller på det mesta, skäller ut personal och tror de har mer rättigheter än alla andra..  Idioter!!
Kändes ändå ganska skönt att komma hem efter en vecka i strålande sol och 40-47 grader varmt varenda dag. Och det kommer ju snart bli ytterligare ett kärt återseende =)
Känns lagom galet härligt...  Men Turkiet är definitivt ett land jag kan tänka mig att bo i längre perioder. En lägenhet i Alanya eller varför inte den asistiska sidan i närheten av Marmaris.

Får tokfnatt på dessa förbannade bilar...  Har 2 bilar ståendes på uppfarten, varav den ena inte gick igenom besiktningen pga för höga värden och att ingen riktigt vet vad det är för fel, men har ändå känts okej med enbart en fungerande bil eftersom jag pluggar hemma hela sommaren. Men va händer  ??!!!  Jo..  den enda fungerande bilen pajar oxå... GRRR! Och inte hur som helst heller, utan turbon eller toplocket som gett sig. och de flesta som vet hur en bil ser ut vet oxå hur mycket skiten kostar..   =o(   Hmm..  billigare att köpa en annan bil nästan  :P

Stundande helg kommer att bestå av deadlineplugg och organisering i huset. Började lite smått idag med att fixa i ordning i och på mitt sminkbord och i morgon är det badrum och toaletter som ska få sig en omgång och senare köket.  De sista landen i trädgården ska fyllas med sten oxå..  kommer bli en bra helg det här =D

Trevlig helg <3




Nu drar vi =)

Kategori: Allmänt

Har varit lite kass på att uppdatera här den senaste veckan, ber om ursäkt till er som ändå följer mig och min blogg =)

Den senaste veckan har bestått av plugg och fix här hemma av blandad karaktär.
vi har fixat blomlanden på baksidan med att äntligen fylla ut med dekorsten och sätta om lite blommor, blev super fint. Då vi beställde dubbelt så mycket sten än vad vi behövde så räcker det hela vägen om till alla landen... NICE !!

Har känt mig lite stressad med juridik kursen, men har de senaste dagarna försökt komma ikapp en del. Får ta resten när vi kommer hem.

För om bara knappt en timma så drar hela familjen till Landvetter för vidare transport till Antalaya, Turkiet. Andra resan för min del på 3 ½ vecka...  Men denna gången har vi knappt en susning om var vi hamnar någonstans, så det ska bli superspännande. Valde att åka med Nazar och deras Lucky 3 star, vilket innebär att de väljer destination någonstans på den Turkiska rivieran ( Antalya, Side, Kemer eller Alanya) Jag hoppas såklart på det sistnämda för det är favoriten  =))  Det enda vi vet är att det är all inclusive med poolgaranti ! Har man ungarna med sig så behövs inte så mycket mer tycker jag... Vi ska ju typ bara slappa och livsnjuta ändå!!
Vill egentligen bara komma iväg nu..  så att man känner att det är semester!!


Ha en go vecka i det vackra sommarsverige


Kram