^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

GOTT NYTT ÅR !!

Kategori: Allmänt

Sista dagen 2009!

Hoppas 2010 bli ett bra år för er alla och glöm inte att ha roligt !
Ta hand om er och se till att ha en så bra nyårsafton det bara går, det tänker jag ha  ;)

Kram

Dag 2 med plåster !!

Kategori: Allmänt

I dag har det oxå gått hyffsat bra med nikotinplåster! Måste säga att det gått över förväntan. Hade jag vetat det innan  så skulle ja provat detta för länge sedan. Synd bara att det är ganska dyrt...!!

Halva dagen i dag är tillbringad på skolan med gruppen, till vårt stora förtret så öppnade inte grupprummen förrän kl 10 men vi hade bokat från kl 8:30..  Hur svårt kan det vara för en högskola att skicka ut ett meddelande om när de öppnar och stänger i mellandagarna ??  Alla bor ju lixom inte 5 min från skolan....  DUMT !


Ser fram emot morgondagen då det vankas festligeheter här hemma, en del kommer långväga som man inte träffar så ofta och andra är helt enkelt trevliga människor att fira in det nya året med =)

Ska försöka få lite städat här hemma nu ikväll, lika bra det !!  Pluggeriet får vänta till i morron!!




Bastu & Nikotinplåster !!

Kategori: Allmänt

Har snart upplevt första dagen med nikotinplåster och det har gått riktigt bra =)  SKÖNT
Hoppas att jag kan "genomlida"  nyårsafton med enbart plåster...  Men en cigg mer eller mindre kanske inte gör så mycket i det långa loppet... Har än sålänge inte känt någon huvudvärk heller vilket jag var orolig för !! Så än sålänge är det tiptop  =)

Ska strax ta med mig alla barnen ner för en stund i bastun, ska bli skönt att värma sig lite !






Årskrönika

Kategori: Allmänt

Såhär i slutet av ett år så blir det lätt attt man tänker tillbaka på året som gått och vad det har resulterat i :

 
Pappas stroke och hur nära han var att dö!!
Isas svininfluensa, shit va rädd jag var.
Gammelmormorn som tvingats flytta på grund av hotbild efter 27 år i samma lägenhet!
En mindre 30 års kris.
Vattenläckor
Alla de vänner som förlorat jobbet under året
Separationen från jobbet och att inte riktigt räknas in har varit mer jobbigt än jag först trodde det skulle vara, mest för att jag vill ha koll på läget för att kunna sköta mitt jobb på bästa sätt!
Skolan har varit ganska tuff i höst och varit svårt att riktigt greppa om och kunna prestera så bra man vill.
Sist men inte minst att jag inte riktigt orkat kontrollera mig när det gäller viktnedgång och träning, speciellt sedan efter sommaren.

Det positiva är helt klart att vi ÄNTLIGEN  hittat ett hus som vi numera bor i och att vi inte bor trångt längre =)
Att jag lyckats klara allting i skolan och inte ligger efter med något alls =)
Resan till Teneriffa var helt underbar =)
Att vi numera har två bilar och slipper trixa =)
Kunskap och personlig utveckling
Vågade klippa av mitt långa och tjocka hår, trivs skitbra i kortklippt frisyr.
Fått chans att träffa nya kontakter
Hunnit ganska långt i husrenoveringen.
M lyckats ta sig tillbaka till Ericson igen och bättrat på sin lön
Överlevt att fylla 30   ;-)
Lyckades gå Chefskap och ledarskaps kursen hela hösten utöver ordinarie kurser =)
Kommit in på extrakursen till våren, vilket innebär halvtid kommande hösttermin  =)








Ja så har mitt år sett ut...  inte superdåligt och ganska ok !!




Trotsigt barn !!!

Kategori: Allmänt

Oj oj oj...  vad det trotsas här hemma !!

Min 3:åring beter sig som en bångstyrig ångvält...  Ingenting är bra, hon skriker och gapar så öronen trillar ur så fort hon inte får som hon vill !  Känns som om man provat hela registret men inget verkar funka..  *suck*
Värst är det när hon ska lägga sig för natten eller städa..  Hon vill ALDRIG sova och ALDRIG städa! Och hennes utbrott tar typ aldrig slut heller...   Då vill man liksom : VÄX UPP NU !!!!! 
I dag tog det till exempel 1½ timma innan hon somnade, fast hon redan från början var astrött...  Eller när man säger att - Du får inte ta fler frukter nu..  Då tar hon i smyg tre stycken till !! 

Jobbigaste är när man känner att tålamodet sviktar och man är skittrött själv... 
Men det går väl över som de flesta andra faser.
Men detta barn är i särklass de trotsigaste av alla fyra! Hon ensam är som de andra tre ihop utan att överdriva ett dugg.... 

Nu ska jag fortsätta min egokväll och bara slappna av: vilket innebär att jag strikt förbjudit mig själv att tänka på plugg, jobb, städ, fix, planering och massa andra Johanna saker....   SKÖNT !!

Nyårsplaner

Kategori: Allmänt

Har surfat runt och letat efter olika goa recept som man kan tänkas kunna ha på nyår....  Är ju skitsvårt!!  Och jag som alltid har svårt att välja....  *suck*  Förrätten e skitsvår...  men tdet verkar bli potatisgratäng, nåt kött och sallad till huvudrätt, och till efterrätt blir det kladdkakstårta med jordgubbar. Känns som det skulle kunna bli gott i allafall..  =)

Upptäckte till vår förvåning mitt i all julstress och plugg att besiktningstiden får en av våra bilar inte har kommit...  Har lixom känts som att det har fattats något, och mycket riktigt när vi gick in och tittade på nätet så ska den vara besiktigad senast den 31/12   =S  Fanns ingen tid förrän den 2:a januari... 
Skickar inte bilprovningen ut tid längre  ??

Vardag igen....

Kategori: Allmänt

Idag är vardagen tillbaka igen!
Men dagens pluggmål är redan uppfyllt som tur är  =)  Så nu är det bara att öva in själva presentationen, och det är det viktigaste av allt eftersom vi ska presentera i en presentationskurs !!!   =/
Ska försöka få till opponeringen senare idag oxå, men får ta det ikväll när alla barnen har somnat. The man jobbar hela kvällen så på det sättet blir det smidigare oxå...  =)

Ska börja med nikotinplåster idag, hoppas det hjälper med mitt planerade rökstopp/rökuppehåll !!! 


Väntar på mejlsvar .....  !!!



Nu börjar allvaret igen!

Kategori: Allmänt

Efter några dagars mycket välbehövlig ledighet, är det nu dags att fortsätta plugga igen =/  Känns  sådär lagom kul!

Blir eventuellt en tripp till mellandagsrean oxå senare under dagen, men först en fika hos pappa!

Ha en go söndag !!

Annandag jul

Kategori: Allmänt

I dag vaknade vi upp till ett ännu mer snöigt landskap, trodde först inte mina ögon när jag titta upp genom fönstren i tvättstugan. Måste ha kommit nästan 1 dm snö under natten  =D 
Så dagens planerade pulkaåkning blev definitivt av! Och det blev inte någon liten meskulle heller, utan "kurtasågs" backen en bit in i skogen med både sväng och längd. Till och med jag tog mig ner två gånger och kände mig som barn på nytt  =D Barnen kiknade av skratt och njöt i fulla drag....  UNDERBART



Kvällen ska snart tillbringas hos systeryster med familj, för att suga ut det sista av julen. Lite gott att äta och umgås med varann och förhoppningsvis kan alla vara med!


Såg första delen av Camilla Läckbergs Stenhuggaren igår som gick på Svt, Kanonbra !!  Så andra och sista delen får inte under några omständigheter missas.


Kramelikram


Juldagen

Kategori: Allmänt

Njuter just nu av lugnet efter den storm som kan bli i jultider. Tyvärr är ju även julen fylld av lite stress och mycket som skall göras för görandets skull, men så är det väl för de flesta. Mycket gör man ju för barnens skull oxå, just för att julen handlar mycket om de små liven  =)

Va roligt det var att se barnens miner när de öppnade alla sina julklappar igår, Gabbe och Isa när de öppnade sina stereos, Mathilda när hon fick sin dvd spelare och framför alllt när Nathalie fick sin laptop.. Hon blev så jädrans glad att hon i princip började gråta. Sedan fick de typ 15 julklappar till var som de har varit fullt sysselsatta med.  När man ser hur glada barnen blir är det värt varenda öre och minut av julstress... =D
HELT LOVLEY !!

Idag har vi varit och firat lite jul hos svärmor, men ytterligare god julmat och mys.

Men nu ska det bara slappas i soffan med mysbrallor och filmen "Narnia , häxan och lejonet" med de underbara .

I morgon så lär jag behöva gå minst 3 mil för att göra mig av med all denna julmat  =S  Kommer dock börja min avfettning i pulkabacken....  


God fortsättning alla läsare...  ;-)

GOD JUL ALLA VÄNNER

Kategori: Allmänt

God Jul alla vänner! Hoppas ni får en riktigt underbar afton med nära och kära... Kram

Dagen före dopparedagen !!!

Kategori: Allmänt

Äntligen börjar det närma sig slutet på alla förberedelser inför jul:) sakta känner jag den underbara och mysiga julkänslan komma smygandes. All julmat är handlad och skinkan klar, granen är inköpt och klädd ( den ser ut som en fet barbapappa) och framförallt så är alla julklappar färdiga.... Så skönt:D I kväll blir det uppesittarkväll med Bingolotto och den obligatoriska skinkmackan med senap på vörtbröd, julmust är ett måste oxå !! Nu ska jag bara njuta och ta del av en massa mys med min underbara familj !! Såna här dagar är livet riktigt gott.... GOD JUL

Dan före dan före dan....

Kategori: Allmänt

I dag ska det banne mig bli klart med alla klappar och annat fix inför jul! Sen kan den komma bäst den vill  =)
Börjar bli grymt sugen på julmat nu...  prinskorv, skinka och hemmagjorda köttbullar.... MUMS

Önskar att samhället inte haft sin lågkonjuktur, vill ha ett nytt jobb nu !!  Är förbannat trött på chefer som inte kan se saker från två håll utan bara se till att ha sin egen rygg fri!!  Älskar att jobba och tycker det är kul, tycker även skarpt om de flesta kollegor jag har. Men när man inte får något gehör när man försöker få chefen att förstå hur man tänker och känner så känner man till slut bara en stor trötthet på jobbet.... SUCK


I dag ska även all "bröte" bort både inomhus och ute på tomten... sååå skönt !
Så idag passar vårt delägarskap i släpkärran ypperligt  =D

 



En dagens !!

Kategori: Allmänt

Dagens tanke: Fördelen med att stöta på chefer som har tvivelaktiga åsikter är att man själv vet en dag hur man inte vill bli !

Dagens kommentar: " Jag tror nämligen du får bestämma dig för att vi inte vill dig något illa, det är det som ligger i acceptansen."  (???) 

Dagens skönaste: Husets första badkarsbad =D

Dagens snällaste: Mias fix så jag får hemskickat rapporten jag ska opponera på

Dagens positiva: Får mer pengar än jag först trott från CSN, så denna månaden går nog oxå runt =)

Dagens negativa: Chefer, kyla, läckande altandörr och trötthet


                      

                     

Julen 2009 närmar sig med stormsteg !

Kategori: Allmänt

Måndag igen, men inte vilken måndag som helst, utan måndag som i julveckan  =) 

Tror jag har checkat av och har koll på det mesta, men det är ett stort projekt att hålla i alla julbestyr och se till att det blir gjort på ett eller annat sätt!
Har nog " bara" ca 12 julklappar kvar att köpa !!  Om man ser till att man i genomsnitt köper kanske 3 st var till barnen och så köper barnen till syskonen, barnen köper till oss föräldrar, sedan ska det köpas till 6 st av kusinerna, mor och far föräldrar, gamla mormor och gamla farmor och sedan ska det helst köpas något till mamman från pappan och tvärtom  :S  Hmm... tror att antalet julklappar slutar på ca 40 st om jag ska vara ärlig !!  Inte kosntigt att det känns tomt i plånboken i januari... 
Sedan har det varit mycket värre än nu, och summorna det handlar om är inte så fasligt höga (men dock tillräckligt), vi har satt en maxsumma per barn men självklart blir det mer till sina egna ungar, hade känts lite konstigt annars!!  Sedan spelar vi vuxna julklapps spelet och då blir det verkligen inte stora summor det handlar om, 4 klappar för sammanlagt en hundring och per person !

Hade tänkt få gjort lite plugg idag oxå, har en opponering att fixa på ca 1 ½ A4 sida plus att presentation i vår Facebook rapport skall fixas!

Men först så måste det drickas något varmt.. fiii faraoooo  va kallt det är!!  Ca 16 minus ute och så har vi en nyupptäckt altandörr här inne som definitivt behöver tätas..  !!
Tydligen är det en hel del snö på gång oxå, hoppas bara inte att det blir det ovädret som Skåne hade nu i dagarna !!


Kram kram






Anna Ankas jul = Ett skämt

Kategori: Allmänt

Hahha.... vilken människa !!
Undrar vilket efternamn hon ska ha nu när Mr Anka inte vill ha henne längre !!?? Anna Svensson kanske ;)
Roligt att människor tror sig vara mer än alla andra är betydelsefulla... man behöver ju dock inte vara B kändis som Mrs Anka för att bete sig sån...
Det värsta av allt i programmet är dock tv3 :s patetiska försök att få tv tittarna att tro på en fejd mellan de båda Annorna !! Tror de att man är helt blåst eller.. Inte ens ironiskt kul var det !!

Brittany Murphy död i morses, endast 32 år gammal, hela livet framför sig.. Hemskt och tragiskt!!

Nu ska det kollas film med My man, "Next" närmare bestämt med Nicolas Cage.


Natti Natti

Testar blogga från iPhone :)

Kategori: Allmänt

Var bara tvungen att testa blogga från min nya leksak :D Till slut så funkade det med slöa inställningar !! Nu ska jag slänga på en film å mysa mer mig i sängen . Jämte mig ligger lillan å hostar, snorar och fräser. Hoppas hon blir bättre snart. Det har satt sig i luftrören så det är jobbig för mammas lilla hjärta !! Go natt på er !!!

Skönt när listan krymper..

Kategori: Allmänt

Brukar sedan några år tillbaka skriva en lista på vad som skall göras de dagar som är fullspäckat med saker som bör göras..  =)  Alltid lika sjukt skönt för varje grej man kan bocka av på en lista...  !!!

* Storstäda barnens rum
* Städa lilla toaletten
* Städa badrummet
* Städa duschrummet
* Fixa gardinerna i vardagsrummet
Städa vardagsrummet
* Slå in julklappar
* Tvätta dagens 3 maskiner tvätt
* Lägga in tvätt
* Vattna alla blommor
* Duscha blommor
* Klä Isas julgran
* Städa köket
* Svara på mejl
* Fixa till hallen

* Hämta paket på posten
* Skicka iväg Matte till mamma o pappa


Min önskelista

Kategori: Allmänt

Har kommit på en hel del grejjer som jag önskar mig, och jag har nog varit ganska snäll i allafall.... !!!  ;)

ÖNSKELISTA
Spikmatta 
Köksassistent
DHW kokboken
Sminkbord med spegel
Värmefilt från OBH Nordica
Massage fåtölj
Liten platt tv:n
Ny kaffebryggare
Weekendsemester

Äntligen lite julledigt !!

Kategori: Allmänt

Sååååå  skönt att alla eximinationer är slut för detta året, nu är det ingenting förräns i mitten av januari, och då ska det iofs vara klart med opponering och presentationstekniks redovisningen ska sitta som en smäck.  Så en del plugga blir det under jul och nyår, men mycket skönt att slippa föreläsningar och  vara inne på skolan så mycket =)

I morron är det hög tid att städa och röjja här hemma inför julen och alla gäster som kommer då, vi kommer inte bli fullt hus men däremot högaktningsfulla 15 personer iaf, en av mina systrar och hennes familj kommer inte vara med i år.
Måste slå in en hel del klappar oxå....  =)  Sååå skönt att det börjar bli färdigt med julklapparna, ska ta sista rycket på tisdag då vi åker till Gekås!

Borde egentligen sova vid detta laget, men kroppen är nog inställd på att jobba som jag skulle gjort egentligen. Men Lillskruttan blev kass på eftermiddagen (igen :S)  och the man jobbar sin helg och kan omöjligt vara hemma...  Så det blev vabbning!!  Känns lite dumt eftersom jag inte jobbar så ofta, men vad ska man göra  ??!!



Dagens tanke:  Att sätta sina gränser är upp till göraren och inte den som ser på !!!

Dagens kommentar: Mamma & pappa jag vill ha såna där platta pannkakor som man kan äta, fast inte är några pannkakor ( = Gabbes förklaring på tortillias)  =D




Nu ska jag slänga mig i soffan en stund framför Tv:n !!

Natti natti


Sista presentationen för i år... =D

Kategori: Allmänt

Känns verkligen som det är slutspurten idag, ingen mer skola innan jul, bara grupparbete i mellandagarna !!   Ska redovisa vår rapporten i chefskapskursen senare idag, men först ska vi jobba ihop oss !

Usch usch..  typ värsta mardrömmen i går...  Vi har haft vatten i badrummet som har runnit ut på golvet sedan vi flyttade in, och vi har hela tiden trott att det har berott på att golvbrunnen inte kunnat svälja vattnet.( och att den inte är placerad rätt, lägsta punkten)  
Men när vi hade vår brand, vatten och mögel kontroll i går så lyckades kontrollanten att lokalisera att vattnet kom ifrån rören i badkarsblandaren...  !!!  Så resultatet efter det besöket blev avstängt vatten och jagande av rörmokare som inte gick att få tag på. Plus att vi upptäckte att blandaren var sönder oxå !!!  Som tur är så verkar det inte blivit fukt i väggen efter fuktmätningen vi gjorde !! Och inget vatten har runnit ner till källarplan....  Men ändå en ganska dyr affär !! =(

Nu är det dags att åka till skolan för årets sista redovisning !!

Snö & kallt

Kategori: Allmänt

Brrr.. va kallt, nästan -10 grader !!  Men attans fint när solen skiner och snön ligger...  =)

I dag måste det städas och planeras ordentligt i minsta detalj inför alla julklapps inköp, julmatsinköp och massa annat som skall göras  nu de närmsta dagarna innan jul !! 

Ska ut en sväng  med barnen sen och leka i snön..  ROLIGT !


Har fixat klart presentationstexten inför morgondagens eximination i kursen Chefskap och ledarskap, gött!!  Inte så mycket mer plugg idag med andra ord...  =D 


Nu ska jag fördjupa mig in i listor och åter listor av allt som måste fixas...  :/  Lite kontrollbehov kanske det var ja....  hahah =))



Kram

Ett steg närmre juluppehåll !! =))

Kategori: Allmänt

Nu är seminariet avklarat i kursen organisation och arbetsmiljö  =)  Va skönt det känns, sen är det bara att hoppas på att rapporten blir godkänd !  Men ett steg närmre lite julledigt !!   VERY NICE !!

Dagens tanke :
Ironi är något som bör andvändas på rätt sätt och inte med personer som man inte känner så väl !!! 


I morron ska huset mögelundersökas, hoppas att vi klarar oss !!

Nu måste det ätas nåt.....

Gnällvarning !!

Kategori: Allmänt

Fy vilken natt, två av barnen har hostat, hostat och hostat natten igenom. de har dock inte vaknat själva utan bara väkt sin mamma...  Bra för dem men mindre tur för mig!!
Vaknade sista gången kl 04:00 och kände att jag gav upp kampen om att försöka sova..  var ändå helt igentäppt i näsan, ont i halsen, ont i huvudet och hostig...  Säkert feber oxå...  =/
Jag HATAR att vara förkyld och jag blir en riktig gnällspik så fort jag känner minsta lilla syptom på ont i halsen och hosta...  Har sagt det flera gånger innan, men säger det igen. JAG FÖDER HELLRE BARN IGEN ÄN ÄR RIKTIGT JÄDRA APFÖRKYLD  !!!!  Känner mig svag ynklig och alldeles alldeles supergnällig! 

Har dock lyckats få ihop förslag till PP presentationen på fredag, pratat två 1½ timmes telefonsamtal under tiden och fått hit pelletsinstallationsgubbarna som åter igen gjort en ny inställning av pelletstillförslen!! 
Nu ska jag bara förberede morgondagens semenariepresentation och tänka ut vad jag ska säga på mina ca 10 minuter som jag har till förfogande ??!  Inte så lätt alla gånger, med tanke på att hela rapporten kanske skulle ta fyra gånger längre tid, vad är viktigt, vad är inte viktigt ??????


Ska strax åka med mamma in och handla lite mat oxå, måste fylla kyskåpet innan stora matinköpsdagen på lördag (barnbidraget).


Dagens positiva är att det har kommit lite snö som lyser upp i mörkret och gör barnens utevistelser mycket roligare  =D   Hög tid att leta upp både pulkor och snöskyfflar...   Kanske till och med att det har tänts en gnutta mer julstämning.


Ny vecka !!

Kategori: Allmänt

För en kort stund nu på morgonen var jag den enda som var vaken i hela huset ! En konstig men skön känsla...  =)     Sitter och tittar ut över den lilla snön kommit under natten och julstämningen har höjts ett litet litet snäpp, och julen närmar sig med stormsteg.

I dag kommer det bli en hel det plugg och diverse presentations och semenarie förberedelser. Är så förbannat skoltrött så jag undrar hur jag ska orka med extrakurser till våren, men jag kan ju trösta mig med att projektledningen som jag valt ligger på en mycket bättre tid, nämligen på tisdagskvällar och inte helger som höstens extra kurs gjort. Vilket innebär att det kommer bli lättare att jobba mina helger....  =) 

Förbannade skitförkylning, en seddragen start på den är bara förnamnet!!! 


NU SKA DE TRILLA !!!

Kategori: Allmänt

Ja nu har äntligen motivationen toppat igen, JAG SKA GÅ NER I VIKT !!!
Så om ni ser mig med det minsta onyttigt i munnen, ta bort eländet !!!
I dag böjar min grönsaks, sopp, protein och mycket vatten diet... 

Kilona ska trilla av....


Nu kör vi....  wohooooooo

Jaha... visste väl det !!!

Kategori: Allmänt

Ja visste det...  fanen va arg jag blir !!  vaknade i morses och min förkylning är fullt utvecklad GRRR !!!  Har känt mig så där småsjuk i typ tre veckor, som om det hela tiden är på väg. Men nu kom det...  Som tur är hann jag skriva klart min rapport, ska bara snitsa till den lite i morron..  =))

Kom precis upp från bastun, det var superskönt och jag hoppas att förkylningen sprider sig snabbare med hjälp av värmen, så jag blir frisk snabbare.... 

Ringde från jobbet tidigare ikväll och frågade om jag kunde hoppa in i natt, men attans synd att jag hade hunnit med att dricka ett par glas rött till maten...  Men sa iofs att ja kunde jobba i morron om det behövdes. Aldrig fel med extra klirr i kassan. Bara jag inte blir riktigt apförkyld nu.... 

Dagen har annars bestått av tvättning, matlagning, besök av pappa och så försökt mekka med vår förbannade pelletsbrännare som till och med började brinna, fattar inte att det ska vara så svårt att ställa in skiten rätt. Installationsföretaget har vart här och försökt igen, men det verkar ju inte som om de kan sin sak heller. Men nu jävlar så får de faktiskt ta tag i det. Hur kul är det lixom att vakna på morgonen och det är helt iskallt i hela huset... !!????  Nä inte det minsta kul....  

Nu ska jag fortsätta kolla på "Cars" med darling och ungarna...  Sonen sitter som klistrad...  Sötnosen!!  Sen väntar en kanna te och film av 15+ karaktär....

Kram

En hel helgs ledighet ÄR lyxigt som f*n !!!!

Kategori: Allmänt

Första gången på nära 2 månader som jag och my man är lediga en hel helg ihop utan att ha något planerat, ja förutom allt det där vardagliga då. Men sååå  skönt att bara kunna gå hemma och skrota i pyjamasbrallor en hel helg om jag så känner för det  =))))

Just nu har jag lussedegen på jäsning och väntar på att man kan med och ta sig ett glas rött.
Ska bli mysigt att baka med barnen, borde bli bättre på sånt där mammigt. Att baka elelr pyssla med barnen, men när ska den tiden finnas....  :s  Men kanske någon dag i veckan iaf!!

I kväll ska hela familjen Martineau äta mysmiddag i matsalen och stressa ner, UNDREBART !! Självklart blir det Idol final med tillhörande förtäring...  =D

Är riktigt nöjd idag, skrev klart min rapport tidigare än jag planerat, så det innebär extra mycket ledighet från skolan i helgen oxå, det betyder SUPERLYX !!!


Ha en riktigt god och mysig helg !!!  



Kram

Förkyyyld....

Kategori: Allmänt

Ja, nu är det väl min tur. Har känt ett tag att jag varit på g att bli förkyld. Men nu är det hostigt och snuvigt på riktigt... 

Ska på möte med personalchefen i dag  i en av de kommuner jag ska praktisera på..  Känns lite pirrigt men roligt samtidigt  =)

Måste verkligen städa här hemma idag oxå, det känns som om en tornado av dammtuss dragit fram över hela ovanvåningen... 

I morron kommer käraste Jenny hit och morronfikar, kul =D

Annars kommer jag helhjärtat (förhoppningsvis) ägna dagen i dag och i morron åt att försöka få klar min rapport i arbetsmiljö. Just nu känns allting mycket diffust och flummigt i det ämnet. Men det ska nog fungera till slut...  =)

Ha en bra dag..  <3

Blir en lååång dag !!

Kategori: Allmänt

Sitter på skolan och slurplar i mig en mugg kaffe, funderar på hur jag ska klara dagen utan sömn. Kommer direkt från jobbet och ska strax på föreläsning mellan 9:00-12:00 ! Direkt efter det ska vi ge oss på ett av de grupparbeten vi har. Men som jag brukar säga, vill man så funkar det  =)

Har vart en bra helg som började med Idols semifinal 2009 i Scandinavium. Shit vilket ös det var....  !!   Rätt person åkte ur oxå, precis som de flesta andra i arenan tyckte, i allafall de som satt runt omkring oss. Synd bara att Mr Bagge betedde sig som en surgubbe när kamerorna var av!!!
Resterande helg har mest bestått av jobb som faktikst har gått fort.... ME LIKE  !!   Var på ungarnas julspel i kyrkan igår oxå, va duktiga dom var  !!!    Kände ett uns av julstämning och mycket stolthet när jag satt där och lyssnade....  =)

Blir till att ge kroppen extra energi kick idag känner jag....  




Nu är det banne mig HELG !!!

Kategori: Allmänt

Guud va skönt det känns med helg, även fast jag inte känner att jag varit den mest produktiva kvinnan för veckan. Men det har gått hyffsat trots en enorm trötthet, sviter efter gris sprutan och ganska omotiverad till skolan för tillfället..  Tillräckligt omotiverad för att tankar om avhopp har snurrat i hjärnan, men ja hoppas det går över.  hade bara varit sååå  mycket enklare att jobba, att ha riktig fritid!!!

Ska strax färga håret (illrött dennna gången) och sedan försöka snygga till mig inför scandinavien och Idols semifinal...  TJOHOOO  !!! 

Känns mycket bra att jag har börjat få till någon form av rapport i Organisation & Arbetsmiljö kursen...  Lite av den stressen har släppt något iaf..  =)

Förutom Idol så kommer helgen mest bestå av jobb för  min del, känns bra faktiskt. Trygga och stabila grabbar/gubbar jag jobbar med...  =D 

Har btw börjat med Rosenrot, ska bli spännande och se om det funkar, Hoppas  !!


Trevlig helg.....

KALLT !!! Brrrr.....

Kategori: Allmänt

Vaknade i morses av att det för hur himla kallt som helst!  Vår pelletsbrännare hade lagt av och visade att det var tändningsfel. Jävla skit!!!   Det gjorde ju inte saken bättre att det var ca 7 minus ute ...


Kom alldeles nyss hem från skolan där vi först hade grupparbete och sedan tre timmars föreläsning som var helt onödig och fruktansvärt sövande. 

Nu väntas det städning här hemma för att sedan få en lugn kväll med "Tre apor" (vinet) och "Leon" (filmen) som sällskap! ·

Ha det gott alla ...   =D

December

Kategori: Allmänt

Ja nu är det december och officiellt vinter, vilket faktiskt känns när temperatuten helt plötsligt sjunkit till nära 10 minusgrader.  BRRRRR....  säger jag bara!!!  Det negativa är bara att endast en av våra två bilar har vinterdäck på sig, vi har dem men de ska sättas på oxå.

Var i Ullared igår med Ann-sofie och Lotta, det var riktigt trevligt och roligt  =)  Och jag gjorde av med mindre pengar än jag planerat vilket var riktigt ovanligt.  INTE ILLA ALLS FÖR ATT VARA  NANNA


Ska strax börja med middagen som komme rbli kokpotatis med stekt kött oxh brunsås, givetvis sallad oxå =)  Sedan kommer kvällen bestå av två svenska serier på tv:n nämligen "Oskyldigt dömd" och "Morden" !! Kommer bli skönt att bara slappa när ungarna lagt sig för natten....

Morgondagen kommer tillbringas i skolan till största delen bestående av Facebook grupparbete och Workshops.
Så snälla ni som läser detta....  Svara på: Vad är Positivt med Facebook  !!??