^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

What a week

Kategori: Allmänt

Oh my god vilken vecka!!! Den går till historien... lätt !!
Hade det stora previlegiet att vara med på en förlossning i tisdags, så häftigt at se ett nytt liv se dagens ljus =)))
Tyvärr blev följden att det lilla livet blev sjuk och fick stanna längre (fortf kvar)... men klart man ställer upp!  Så i veckan har vi haft 6 ungar här hemma i ett par nätter. och måste erkänna att det inte är så stor skillnad på 4 ungar och 6 ungar!  Tåls att fundera på....  ;-)

I torsdags så var vi i skolan och på väg ner igen så fastnade hissen, och trånga utrymmen är inte min grej. speciellt inte i en full hiss och där någon lägger av en rökare !!  :-(  Vi blev fast i ca 30 min och att få komma utomhus hade aldrig varit så välkommet på länge! Men tröstade mig lite grann genom att fixa naglarna lite halvspontant  !!

I dag är det lördag och kvällen ska tillbringas hos en kompis med god mat och dryck...  MUMS !!
Förhoppningsvis så leder denna helgen till en ny bil oxå  =) 


Lev väl och var rädd om er :)


kram


Nya kurser

Kategori: Allmänt

Ja då var det definitivt vardag igen!!
Risc management och Skandinavisk organsiation, båda två som internationell kurs.
Bara dessa två små kurser innan magister uppsats =)  Och sen kan man förhoppninsgvis ta magister/Master examen!!  Så skönt att se ett slut efter fyra års slit!! Hmm... undra om man kan titulera sig Magister.. haha!  Knappast nåt för mig iaf :-P

Fick en ny leksak idag, änteligen kom surfplattan även hem till oss  !!
Så det blir till att leka big time ikväll!!!

Har tillbringat dagen med lite jobb, jobbsök, litteratursökning och en massa städ.
Hmm... har syndat oxå, med cigg :(  Men är bara en människa!!
FY PÅ MIG !!!


kram på er friends!!

Vill ha våååår !!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte att eftersom det ändå inte varit någon vinter att tala om, ingen snö och inte direkt kallt heller, så kan det ju lika gärna bli vår  :)  I allafall så tycks buskar och träd börja tro att det är det. Vårt syrenträd har knoppat sig sedan december. Nåt konstigt med moder natur!!

Har åter igen haft sjukstuga här hemma i veckan. Jag har varit sjuk och sonen har varit sjuk, tröttsamt värre.
dock positivt är att det varit lättare att inleda sitt nyttigare liv  (igen) och har lyckats gå ner 3,5 kg sedan nyår!! Och mer ska det definitivt bli, men ingenting jag kommer säga till någon, håller mina planer för mig själv! Men har helt klart sikte på beach 2012 både här hemma i sverige och i turkiet!!! 

Ser fram mot ljusare tider, att kunna sitta ute och fika och mysa!!

Rödgråten & svullna ögon....

Kategori: Allmänt

Herregud vad jag grät i går... 
Allt tack vare den sorgligaste filmen jag sett på länge. Och jag kan garantera att min PMS inte gjorde saken bättre !!! Hela familjen såg nämligen den svenska filmen "Jag saknar dig" som handlar om ett tvillingpar där av dem dör i en bilolycka orsakad av deras kompis...  
Filmen är ca två timmar lång och trefjärdedelar av dem storgrät jag!!  Den mest innerliga, vackraste och sorgligaste filmen jag sett på mycket länge! 
Så när jag vaknade i morse så var ögonen igenmurade och såg ut som jag fått ögoninflammation av the devil himself och ser fortfarande dödssjuk ut  ;-)
Tur att man inte behöver visa sig offentlig idag...  :D


Är så skoltrött så jag funderar på hur jag ska palla en termin till. Har fortfarande inte sett röken av motivationen. Och har tvingat mig att skriva ledarskap, men bara lyckats prestera 3 sidor renskrivet material av 12.
Oj oj oj vad jag kommer får stressplugga måndag och tisdag, men press har funkat förr =)

Dessutom vaknade jag med förkylning och feber....  Men det finns det iallafall botemedel för som tur är!


Var rädda om er!!!

Vardag igen !

Kategori: Allmänt

Ganska skönt att vardagen smygit sig på igen =)  Måste faktiskt erkänna att jag uppskattar att knalla upp tidigt på morgonen och avnjuta dagens första kaffe innan kidsen lämnas på dagis och fritids!!
Sedan har man hela dagen på sig att vara produktiv och skriva, eller försöka iallafall  ;-)

Dagens försök i att vara produktiv handlar om ledarskap, att skriva om ledarskap, lite som en handbok om hur jag ser på ledarskap. En examessä!! Förstår inte riktigt det där med att man ska skriva om saker man inte har erfarenhet av direkt?!!?  Men visst, jag har läst ledarskap de senaste 3 åren i princip, men gör det mig till en bra ledare sen, nej jag tror inte det!  Jag kan mycket om olika managementstilar och hur man sätter ihop bra arbetsgrupper och projektledning... Men det innebär ofta inte samma sak i praktiken!
Lite skrämmande att skriva om ledarskap utifrån ett naivt perspektiv när jag sen blir slagen i ansiktet av verkligheten. Vad gör denna essä för nytta då  ??  Kan ju knappast komma med att: "ja men det stod i litteraturen att det skulle vara så här!!"  Jaja...  antar att det e bäst att vara duktig student och göra det man måste  :-) Men känner ett litet uns av prestationsångest och 12 sidor känns mycket idag!


Bokade en del av sommarens semester igår, det blir ett mysigt litet pensionat i södra Halland några dagar =) Kommer bli mysigt <3 <3 <3 


Var rädda om er

kram