^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Pappas födelsedag..

Kategori: Allmänt


Har spenderat största delen av dagen hemma med plugg och fix varvat med shoppingplanering.
Lyckades även hitta och söka årets sommarkurser som i år blir på distans och på en helt annan högskola/universitet i landets södra regioner... 

Idag skulle pappa fyllt 66 år..
Har känts lite konstigt att gå till graven och lämna blommor istället... 
En lite låg dag där några tårar fälldes vid graven...


Ser fram emot den planerade shoppingen då de mesta av renoveringen ska inhandlas och lite nya möbler...  JIPPI !!

Tillbringade helgen i Skåneland vilket var längesedan sist..  Det var trevligt med kära återseenden och skönt att inte behöva se snö några dagar  =)


Nu blir det kvällsfika med lite metodikplugg...


Söndag !!

Kategori: Allmänt

Gud va skönt att det är plusgrader =)))  Man kan nästan, men dock bara nästan lukta vår ute.
Det har varit plusgrader i flera dagar nu, så jag hoppas det kan vara det såpass länge så att snön försvinner.

Kämpar på med mina soppor utan mjölk och gluten, om jag ska vara helt ärlig så mår jag faktikst bättre =D  Känns skönt.... Har dock haft mina dippar som i vanlig ordning kommer vid ägglossning och mens!!!  Funderar helt ärligt på att ta bort hela mitt kvinnliga inre paket, jag behöver ju lixom inte det längre.. Har redan mina 4 underbara ungar!!

I går fyllde min äldsta dotter tonåring!!  Hjääälp, det måste bara betyda en sak och det är att jag har blivit gammal oxå!!  Ja det är klart att det beror på vem man jämför med, men jag har gråa hår, jag känner mig onekligen gammal ibland jämfört mina syudentkollegor som orkar partaja dygnet runt i flera dagar utan att ha den minsta tillsymmelse till baksmälla... Själv kommer baksmällan två dagar efteråt med buller och bång!!!

I går bokade även jag och min darling ytterligare en lööövweekend, fast denna gången i Malmö med planeringen att kunna ta bron över till grannlandet och handla lite billigare öl och vin... ;) Och...  framförallt en sviiiit!!
Men nu snackar vi flera veckors framförhållningm närmare bestämt i maj. Men med mitt pressade schema så behövs en låång framförhållning...   Hinner knappt med mig själv vissa dagar!!

Mycket att plugga just nu i båda kurserna, så på ett sätt är jag väldans glad att jag inte klätrade längre upp än 2 på reservplaceringen i extrakursen!!!  Därför jag inte hinner blogga så mycket just nu...


Människor som inte kan stå för det som de känner eller tycker eller som inte vågar ta ställning och istället vänder kappan efter vinden kan dra långt bort från mig!!  Ni vet kanske vilka ni är.. Annars är ni fan dumare än jag trodde....  Egoistiska människor som enbart kör sitt eget race och blundar för andras behov och känslor kan typ oxå dra, orkar inte ha dssa människor i mitt liv... När jag ändå håller på så kan alla mangrisar ta och dra åt helvete oxå.....  !!!  

Tack för mig för denna gången  =D