^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Sömnlöst

Kategori: Allmänt

Skitsvårt att sova inatt =( Å jag som ska upp och jobba om några timmar och sedan direkt till midsommarfest. Antar att jag kommer va lite trötter ikväll..  :)))

Stör mig på uppsatskompletteringen och att det kom som en blixt från klar himmel. Känns riktigt surt!

Bläää ...


Nationaldagen 6 juni

Kategori: Allmänt

Grattis Sverige!  :)

Inte för att nationaldagen är något som just vi brukar fira så värst mycket. Men bör uppmärksammas vart fall!
Kommer å andra sidan att jobba hela kvällen så inte så mycket tid till att fira heller.. Lite helg OB mitt i veckan skadar inte  ;)

Oj vad konstigt det känns att vara ledig på bestämda tider och att inte vara ledig på bestämda tider! Antar att det är både positivt och negativt, som student kan man lättare planera sin olediga tid med å andra sidan är man aldrig riktigt ledig...

Hallå... var är sommaren någonstans!! ??? 10 grader varm den 6 juni och flera dagar regn!!  Fy bubblans..  :( 


Bye bye HB

Kategori: Allmänt

Känns lite konstigt och vemodigt att det med största sannolikhet var sista dagen som jag i studiesyfte befann mig på högskolan i Borås. De senaste fyra åren har gått mycket snabbt! Känns skönt att i princip ha en färdig magisteruppsats som väntar på att bli inckickad :)  LOVLEY!! Kommer bli konstigt att vara ledig på bestämda tider och inte behöva klura på uppgifter som ska lösas, tentaplugga eller ha uppsatsskriveri att pilla med hela tiden. Att få börja känna att man är klar, vilket man inte har gjort på väldigt länge. Det har hela tiden sen jag började plugga känts som att man aldrig har varit klar, utan den ena saken efter den andra har avlöst varandra och ibland och oftast överlappat varandra. Nu väntar ett liv med ledig tid på bestämda tider :) 

Är tacksam över alla fina människor som jag lärt känna genom skolan de senaste åren och tack vare många av dem så har man klarat sig igenom allting, ett givande och tagande =)