^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Julen 2009 närmar sig med stormsteg !

Kategori: Allmänt

Måndag igen, men inte vilken måndag som helst, utan måndag som i julveckan  =) 

Tror jag har checkat av och har koll på det mesta, men det är ett stort projekt att hålla i alla julbestyr och se till att det blir gjort på ett eller annat sätt!
Har nog " bara" ca 12 julklappar kvar att köpa !!  Om man ser till att man i genomsnitt köper kanske 3 st var till barnen och så köper barnen till syskonen, barnen köper till oss föräldrar, sedan ska det köpas till 6 st av kusinerna, mor och far föräldrar, gamla mormor och gamla farmor och sedan ska det helst köpas något till mamman från pappan och tvärtom  :S  Hmm... tror att antalet julklappar slutar på ca 40 st om jag ska vara ärlig !!  Inte kosntigt att det känns tomt i plånboken i januari... 
Sedan har det varit mycket värre än nu, och summorna det handlar om är inte så fasligt höga (men dock tillräckligt), vi har satt en maxsumma per barn men självklart blir det mer till sina egna ungar, hade känts lite konstigt annars!!  Sedan spelar vi vuxna julklapps spelet och då blir det verkligen inte stora summor det handlar om, 4 klappar för sammanlagt en hundring och per person !

Hade tänkt få gjort lite plugg idag oxå, har en opponering att fixa på ca 1 ½ A4 sida plus att presentation i vår Facebook rapport skall fixas!

Men först så måste det drickas något varmt.. fiii faraoooo  va kallt det är!!  Ca 16 minus ute och så har vi en nyupptäckt altandörr här inne som definitivt behöver tätas..  !!
Tydligen är det en hel del snö på gång oxå, hoppas bara inte att det blir det ovädret som Skåne hade nu i dagarna !!


Kram kram






Kommentarer


Kommentera inlägget här: