^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Hemma från Hallandsemester

Kategori: Allmänt

Borta bra men hemma bäst...


Känns skönt att vara hemma, samtidigt som verkligheten slår en i ansiktet när man märker att dte alltid finns så mycket att göra...  *suck*  Slut på semestern med besked...

Idag är det fullt ös medvetslös som gäller med allt som måste fixas här hemma.....  Bland annat fylla nya poolen som antagen kommer ge oss en fet vattenräkning  :S  (6.5 kubik) Men det är det banne mig värt  !!

Måste även snygga till rabatterna som har förfallit den senaste veckan... Och röjja här inne...  Vi får ju finfrämmat på måndag och då vill man ju att allt ska vara fit for fight  =D

Sist men inte minst så ska det jobbas oxå.....


Har slagit två rekord till denna veckan... fast åt andra hållet. Både på Gekås och Ica Maxi...  Men det var välbehövliga saker och det mesta på Gekås var upplagring av hygienartiklar. Så i slutändan kommer vi att tjäna på det, kommer antagligen inte behöva köpa sånt de närmsta halvåret  =)))
Lyckades få mig en glimt av "Morgan på lagret" som nu mera är "Morgan i butiken" och ett helt gäng filmteam med de nya såpastjärnorna...  Lite småkul!!



Nu är det dags att sätta fart här hemma...  

Men först lite kaffe till....  är astrött idag...!!!



Kommentarer


Kommentera inlägget här: