^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Julen förbi & ett nytt år runt hörnet

Kategori: Allmänt

Julen flög förbi i en rasande fart... som vanligt  =)
Fin och mysig julafton med mamma (+ plastbrorsan P)och syskon med barn här hemma. lika mycket mat och klappar som vanligt. Dock hade tomten varit och lämnat klappar på natten så han kunde inte komma på kvällen igen  ;-)
Nästa år vill jag fira jul upp i en stuga i fjällen med snö och massa myyys  =)  Alternativt fira nyår i något varmt och exotiskt land.. :)

Nu är det dock slutvilat och vardag igen, i allafall några dagar innan nyår. Plugget har tagit fart igen och nästa ledighet blir kanske i början av juni eller nästa sommar... Sista terminen innebär hårt arbete och förhoppningsvis även jobb vid sidan av!  Kan känna mig rastlös av att inte jobba trots att plugget är heltid..  Kommer nog aldrig vänja mig vid att bara göra en sak åt gången... Thats me!!  En liten rastlös själ som vill att det händer saker, men samtidigt på trygg och stabil grund  =)))

Blickar fram mot ett nytt år och tänker tillbaka lite på det gångna året som varit, hänt en hel del och mestadels ett ett tungt år i sorgens tecken. Men med lite ljus  och skimmer i slutet av året och två nödvändiga och sköna veckor i utlandet som ett avbrott i vardagen.





En av Eldkvarns absolut bästa låtar

http://www.youtube.com/watch?v=8fNOe33jkf4



Kram på er & var rädda om varandra <3




Kommentarer


Kommentera inlägget här: