^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Fredag

Kategori: Allmänt

Ska sätta fart med pluggeriet för dagen, har lovat mig själv att göra minst 8 uppgifter i kompendiet. Känner att jag måste klara deltentan på Tisdag. Har sluppit omtenta och kompletteringar i snart 2 terminer och vill inte avsluta läsåret med en omtenta som kommer ligga hängandes hela sommaren....  =(

Har ringt på ytterligare ett hus idag, eller till mäklaren som sköter om det. Så  nu är vi tebax å ruta ett igen, nämligen första huset vi tittade på, Gästgivargården även kallat spökhuset....  Vill bara bort från detta om råde och trånga lägenhet...  Från 100 kvm till dubbelt så stort kanske leder till att man går vilse...  =)
Hellre det än att man knappt kan sitta ute utan att fixa med trädgården innan man blir kallad en lat j-vel av styrelsen.....  !!!!


Känns som de här senaste veckorna har gått grymt snabbt.. redan fredag och jag tyckte inte det va alls längesen söndagen var här... !  Börjar man bli gammal när man känner så tro  ??!!  Eller troligtvis en önskan om att veckan hade fler dagar eller dygnet fler timmar..  en gammal klyscha som håller än... 

Folk undrar hur jag hinner med allt jag gör...  har man nåt val??   Jobbar, pluggar, har 4 ungar, en hund, trädgård, ett hem som skall städas o skötas...   Så e det klart att man har att göra och den första bekvämtiden som ryker är ju egentid eller sina egna nöjen. Barnen går ju alltid först!! 
Sen har inte alla möjlighet till barnvakt heller, speciellt inte från den andra halvan av släkten som enbart hjälper det ena barnet om denne behöver hjälp  med barnen, eller till och med även när den inte behöver det.....  
Vet inte hur många gånger vi har frågat när det krisat sig med icke..... 
Men det går väldigt bra att ta semester för att hjälpa det andra barnet när denne skall ha kalas så hon slipper ta hand om sina barn under tiden....  Men när det kalasas här med dubbelt så många barn   då är det inte snack om saken att hjälpa till.. Att ta semester för vår skull skulle aldrig ens dyka upp som en liten fjuttig tanke... !!!! 

Usch känner mig nog lite taggig idag..  men är allmänt trött på att ta skit, speciellt efter denna veckan som varit  !!!


Ha en underbar helg..

Puss o kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: