^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Försovning & nackont !!!

Kategori: Allmänt

Usch... denna dagen började nada bra. Försov oss och vaknade typ en kvart innan tre av barnen skulle vara på plats på dagis och fritids...  =S  Inte kul att börja dagen med stress. Men sånt som händer. Har inte kommit in i våra nya rutiner ännu heller, inte vant oss vid att darling faktiskt jobbar både helger, nätter, kvällar och dagar !! 
Men det ger väl sig...

Har asont i nacken...  känns skitkonstigt!!  Kom helt utan vidare i går eftermiddag, känns stelt och så gör det verkligen svinont när jag sväljer  ??!!  Och så värker det runt fotlederna oxå...  Uähhhh...  !! 
Borde väl kollas upp om det ej går över om  några dagar..

Tentaresultatet som vi fick igår var väl inte så himla dåligt som ja trodde. Var två poäng från G och hade jag orkat stanna kvar och gå igenom en gång till så hade jag nog kirrat de där fjuttiga poängen. Både sur på mig själv för att ja inte gjorde det och glad för att då vet jag att jag antagligen har greppat helheten i bokföring  =D
Hade klassmöte igår och det verkar sannolikt se ljust ut för det tredje året, dvs kandidat året. Den stora frågan är ju bara om man ska välja Företagsekonomi eller Informatik  !!??  Vilket har man mest användning för och vilket är roligast respektive mest intressant!!  Vilket ger bäst jobb tro.. ??!!  Mycket att klura ut där ......
Men skönt att kunna ventilera lite om situationen angående lärare och snattertackorna... 

Fick svar från mäklaren angående Gästgivargården i måndags och ägaren tyckte "att det var lite i underkant"  Frågan är hur lite  ??!! 
Men nu är vi måttligt trötta på diverse konstiga husägare och renoveringsbehov så vi sa helt enkelt att ägaren får säga det minsta möjliga priset han kan gå ner till...  Sen får vi se om det blir affär eller inte, skulle det inte bli det denna gången heller så skiter vi i det och satsar på att bo kvar här ett tag till..  Tills pluggandet är klart.... Får väl flytta upp på vinden i värsta fall  ;)

Känns lite konstigt att terminen  snart är slut och att man sedan bara behöver jobba...  Bara en tenta kvar innan sommaren..
Kommer träda i tjänst nästa helg redan, men kommer bara jobba typ en vecka sen har jag 4 veckor semester.. GÖTT !!  Bara slappa och umgås med barnen och sen en vecka i Skärhamn. UNDERBART  !!! Kommer även vara hemma och mammaledig nästan hela augusti, kommer bara hoppa in lite extra på helger och sånt om det behövs..  Känner att det antaglgen kommer vara sista sommaren som man har möjligt att vara hemma länge. Bäst att passa på !! 

Måste verkligen plugga plugga plugga nu de närmsta dagarna fram till tentan på Onsdag nästa vecka..  Då ska både budgetering, bokföring, kretslopp, nyckeltal i kommun, nyckeltal i företag sitta som rinnande vatten... SHIT  !!  Bäst att sätta fart med en gång...  =)  Inte många timmar kvar innan barnen ska hämtas..

Ha det super....


kram












Kommentarer


Kommentera inlägget här: