^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Långledig =)

Kategori: Allmänt

Midsommarhelgen har precis flugit förbi, den gick lika fort som vanligt !!  Men det har varit en skön helg med både släkt och vänner. På midsommarafton träffades vi som enligt tradition hos mamma och pappa med syskon och familjer. Grillade och drack mycket gott  =)  I lördags hade vi party här hemma med ca 10 kompisar, det var trevligt och roligt  =D  Måste göras om fler gånger, speciellt enkelheten med att beställa färdig mat och slippa stå och böka med det... me like...  !!!!

Har precis pröjsat månadens räkningar, och med lite tur går det runt denna månaden oxå...  *suck*  Hatar verkligen att vara fattig student den här tiden i månaden..  !!!  Men det löser sig säkert på något sätt....  Konstigt bara att extrautgifter  smyger sig fram månader som man i princip definitivt aldrig någonsin vill det !!  Det finns ju mer eller mindre lämpade månader för det menar jag..... 


Ska strax bege oss in till stan för att köpa presenter och fixa nytt gymkort.. nu ska det tränas och simmas...  Får passa på att utnyttja studentrabatterna..  =))))


Är långledig fram till fredag... känns hur gött som helst, så det blir nog ett par dagar vid beachen =D  Fonns ju inget som säger att man inte kan plugga vid vattnet i en solstol...  ;-)

Ha de underbart....

Kommentarer


Kommentera inlägget här: