^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Fredag

Kategori: Allmänt

Sitter med dagens bästa kaffe och kollar in Tv4 :s Nyhetsmorgon som är mer regel än undantag =) 
Smidigt sätt att få i sig alla färska nyheter.
Tyvärr så får vi inte in rätt lokalnyheter, utan enbart Stockholms lokalnyheter (!!) De skyller på att vi har Viasat och att de inte har avtal med dem ??  Idiotiskt.
Men man får väl passa på att uppdatera sig om Stockholm de gånger man orkar lyssna på nyheter som inte berör en själv.
Idag till exempel så går SL ut med att alla resenärer ska bli kompenserade på ett eller annat sätt efter de senste dagarnas kollektivtrafiks kaos... MEN DE BEKOSTAR INTE SJÄLVA UTAN TAR PENGAR FRÅN LANDSTINGET !!!  Hur idiotiskt är inte det då  ????? Då kan man ju lika bra slopa olika konton mellan de olika organsiationerna och ha ett gemensamt, eller.....  Hur ska Landstinget få tillbaka de pengarna tro ??  Har svårt att tro att fler människo väljer att åka med SL efter denna kaos ??  Borde inte oxå Sverige vara bättre rustat för snö, vi bor ju för sjutton i norden...  Hmm !!!! 




Ska jobba inatt och hoppas att jobblusten infinner sig snart... Är nog lite för trött ännu för att kunna förstå att jag ska kunna vara uppe hela natten inlåst med psyksjuka !!???  ;-)
Blir nog bättre efter eftermiddags sömnen =)




Var på shopping igår på Knalleland i Borås med fina Lotta =)
Och jisses vad butiker vi loovade igenom (loova= tog en runda i )  Hittade dock inte OS mössan :-/ och inte heller present till mitt yngsta lilla hjärta :-/  Typiskt...  Men allt annat och en hel del till inhandlades.
Shopoholic hornen kom fram när jag hittade skitsnygga prydnadskuddar till soffan och touchskydd till min Iphone pga en supertrevlig expedit som lyckades övertala med sin charm och kunskap ...  ;-)  Gick även in i den livsfarliga butiken Lagerhaus som man ALLTID hittar nåt man inte ska ha !! 
Överbudgeterarade mig själv med flera hundralappr och försöker desperat hitta en vettig ursäkt.. hahah !!  :D

Det blev ytterligare shopping  på kvällen med mannen och småttingarna, fast i andra staden Alingsås. fast då formatet MAT som var behövligt, och mycket mat blev det, fick knappt plats med allt i kundvagnen...  :-S  Gissa om vi var oroliga att åka på en självscanningskontroll....  ??!! 



I gårkväll hade jag och de stora tjejerna lite fredagsmys fast det var torsdag, tycker det är viktigt att ta den tiden att bara umgås, kommer tvinga dem tills de flyttar hemifrån....  =)  Vi dippade grönsaker och skålade i cola (rödvin för min del)  och kollade på tv, Det blev en mysig kväll =)
Tjejerna hade varit jättegulliga och snälla och hjälpt till med städ och tvätt när vi kom hem från matshopperiet, mer än de skulle från början. Gulligt och snällt av dem...  Älskar alla mina små hjärtan !!







Nu ska det fixas med presentinslagning till gemmelmormorn i familjen som ska fira 85 år i morgon...  Bör även ta ett röj i köket oxå !! 

Ha en skön fredag !!


Kram



Kommentarer


Kommentera inlägget här: