^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Jippi tjohooo.... JAAAAA!!!

Kategori: Allmänt

Yes yes yes...   =)))))))))

Fick fucking VG på den där hemska presentationen vi hade för ett tag sedan !!  Fasiken va bra vi är !!  
Första omdömet var rena UG stämpeln där det stod att vi var för stela, hade fel på PP och att vi inte kopplade ihop allt!  Men så ger han oss ett VG... Tjohooo, kan man bli annat än glad  ??!!!



Just nu har ovädret dragit in, SMHI står fast vid sin Klass 1 varning. Och det vräker verkligen ner snö just nu och har börjat blåsa.  =(  Så det blir absolut ingen föreläsning inne i stan idag!  Inte så kul...



Var inne hos granne mitt emot idag som har ett exakt likadant hus som vi fast spegelvänt, alltså ett äkta 70-tals hus..  Jag fick massa renoverings ideer... NICE !!!   Bland annat ska vi slipa panelen här nere för det såg riktigt snyggt ut och sen måla !!  Och förrådert innanför pannrummet ska bli ett torkrum, och klädgarderoben ska få sig en uppfrächning...  =D   Gött att ha fått lite inspriration!!  


På lördag börjar årets musikhändelse, i allafall enligt mig, nästefter Idol såklart  =)  Nämligen Melodifestivaljippot  !!  Kollade efter biljetter häromdagen till Göteborg , men det var kört  !!


Ha en go kväll alla bloggisar..


kram

Kommentarer


Kommentera inlägget här: