^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Barnmobbing

Kategori: Allmänt

Befinner mig lite i en  shock fortfarande.. Ingen tvekan om att barn retas med varandra och är orättvisa ibland. Men steget därifrån till ren mobbing är ganska långt!!
Det längsta steget är nog att föräldrar står och säger glåpord till småbarn i närheten av sina egna barn!!!  Hur fan tänker man då!!??


Igår fick vi reda på att vår lilltjej systematiskt frusits ut ur kompisgruppen här i området och hon har även blivit slagen, knuffad och kallad en massa hemska ord!! Känns helt ofattbart och vet inte om jag ska vara ledsen, förbannad eller ursinning!! 
En av pojkarna hade tagit ett brännbollsracket och slagit henne i bakhuvudet, en annan hade knuffat henne och ett flertal kallat henne ord som ful, idiot och jävla äckel!  Hon har givits förbud att komma in på en av "kompisarnas" gräsmatta och har då istället fått stå utanför och se på när alla de andra har lekt. De har sprungit ifrån henne och gömt sig för att "slippa" leka med henne. Och de har ifrågasatt när hon kommit och frågat om hon fått vara med och leka i form av " måste du vara med" , "Varför ska hon vara med, jävla unge" , "nä vi vill inte att du ska vara med oss"  och en del andra saker... Allt utan vår vetskap !!!

Detta är barn som är mellan 5-10 år gamla, hur fan kommer det inte bli sen då!!???

Ni undrar kanske varför jag skriver detta så offentligt??!!  Jo av den anledningen att en mobbad har inget att skämmas för och speciellt inte ett litet barn!! Jag tycker verkligen att detta måste lyftas fram och få mer utrymme.

Fick rådet av en vän att samla ihop alla föräldrar och prata om det här..  Ja det är nog inte omöjligt och kommer definitivt att agera på något sätt!!!

Man blir arg, ledsen, frustrerad, rädd och orolig samtidigt och frågar sig varför man som förälder inte sett, hört eller förstått??? 




STÖD FRIENDS


Kommentarer


Kommentera inlägget här: