^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

1:a Advent

Kategori: Allmänt

Försöker tvinga in lite julkänsla i hemmet. lite svårt när man ser ut och det mest känns tidig vår :-O
Rhodredendron (eller hur 17 det stavas) har börjat knoppa tillsammans med syrenträdet..  Snacka om konstigt väder!! Dagen till ära blåser det dessutom storm och regnar med 10 grader varmt. Hade det inte regnat eller blåst så hade jag nog gjort slag i saken och klippt gräsmattan en sista gång. Inte kul med gräsmögel!
Men man måste ju se det positivt, det är ju trots allt ganska skönt när det inte är isande kallt och halkfria vägar! Men snön får hemskt supergärna komma till jul om ett par veckor eller så....

Här hemma har vi änteligen fått hem de nya möblerna som pryder vardagsrummet, äldsta dotterns rum och min alldeles egna sminkhörna i sovrummet  =D =D =D Feel like a princess
Adventstakarna och stjärnorna pryder alla fönster och borden är dekorerade med hemmagjorda ljusstakar. I dag fortsätter pysslet med julkort och lite annat smått och gott! Men först tråkplugg i form av "final paper" och seminarieförberedelser...  Allt kan ju inte vara rosenrött och skimrande. Tydligen får man umera inte vara negati i sina statusuppdateringar på Facebook heller !?!?!  Konstigt det där tycker jag, att man måste visa sina bästa sidor hela tiden, precis som om det vore världens största CV portal!! 

Nä tacka vet jag uppriktiga och ärliga uppdateringar om livets verklighet och helheter =)  Man får tillräckligt av alla plasting paddings ändå!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: