^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Movienight =)

Kategori: Allmänt

Ett av de negativa bitarna med att ungarna växer är att det blir lixom tystare och tystare i huset. De är mindre hemma typ...  Men det är ju exakt så det ska vara antar jag =) 
Så nu sitter jag här med endast småttingarna hemma, som btw inte är så himla små längre heller (5 år och snart 7 år). Men de sover sedan länge!!  Så ikväll har det och är det filmkväll som gäller =)

Det kliar i fingrarna av att snegla på alla ressidor!!  Nazar, Ving, Apollo, Fritidsresor....  Vill åka ner igen med la familia!!! Det enda som hindrar mig just nu är resultatet av att vara fattig student och än sålänge uteblivet CSN bidrag...  Första gången på mina snart 7 terminer på högskola/universitet som pengarna strular och inte kommer snabbt efter varje terminsbryt...  ??!!  Typiskt....
Till råga på allt så vill kursansvariga att " Sveriges rikes lag" ska vara obkligatorisk i kursen, vilken kostar en smärre förmögenhet på över 3000 kr (!!!!)  plus tre andra böcker som är obligatoriska och kostar cirka en tusenlapp till...  Tokvägrar lägga ut så mycket pengar för en enda bok...  Säger bara thankyou
www.notisum.se !!  Där finns alla lagar och lite till =)))

Sugen på lite Ikea och Gekås shopping...
Funderar på att dra dit helt allena, iaf det sista alternativet. Tror inte mannen skulle ha nåt emot det egentligen!!  att slippa springa runt och titta på kläder...  =))) 
Men han är välkommen att shoppa i mitt tempo om han vill !!  ;) :P
Har äntligen fått tummen ur och beställa dekorsten till baksidans trädgårsdland, kommer bli gööörsnyggt !!!
Sedan är det bara altanen som ska sättas på plats oxå!!


Efter att ha sett "Orginal sin"  från 2001 med Antonio Baderas och Angelina Jolie så är det dags för "Limitless" från 2010 med bland annat Bradley Cooper. Håller tummarna på att den är minst lika bra  !!!












Kommentarer


Kommentera inlägget här: