^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Måndag

Kategori: Allmänt

Måndag igen och sista måndagen för denna månaden.
Midsommarhelgen blev riktigt bra med grillkväll på "Löppekullen" på midsommarafton med massa god mat och dryck (Whiskyn värmde gott i kylan). Hela högen både ung som gammal lekte pantgömme i ett par timmar och det var superkul, måste sett roligt ut när det kröp omkring och sprang massa folk i hela trädgården  ;)

Midsommardagen tillbringades som sig bör enligt  traditionen i byn, med ett par timmar nere på Holmängen. Ingen höjdare direkt, men mest för ungarnas skull.
På kvällen var det midsommarfest hos goda vänner där temat oxå gick under grillning och lek, men den kvällen var det musik och film tävling.. och jag blev nog lite smått övertaggad som vanligt =D

I går söndag så blev det mest fix i trädgården och passapåsolning då solen och värmen kom på besök för första gången på evigheter. Hur gött som helst!!

Mitt i allt midsommarfirande så drabbades vi av vattenläcka i badrummet, rören till tvättstället som "gängat ur" sig..  Så idag var det bara att bege sig in till stan för att köpa nytt..  Samtidigt som golvlister åkte ner i kundvagnen oxå. Plus en kamera inför nästa veckas semesteräventyr (billigast möjligast på mediamarkt för att slippa ta med systemkameran) och mp3 till tonårsdottern som antagligen annars skulle dött av rastlöshet pga en vecka utan musik inproppade i öreonen  ;) 



Snart bara en vecka kvar till det bär tebax till vämen och underbara vädret...  andra hemlandet  ;)
Snart dags att förbereda packning till hela gänget..  blir ju lite att organisera!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: