^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Vandrande söt prickikorv...

Kategori: Allmänt

I går morses bröt så Vattkopporna ut här hemma...  Det var lillskruttans tur och nu hoppas vi verkligen att sonen blir smittad oxå. Mest för att alla har haft det då!
Tycker dock lite synd om prickikorven eftersom det har satt sig bland annat  i ögonkanten =(  Men några av dem har redan börjat torka upp och blivit skorpa. Så det går nog snabbt förhoppningsvis...  Men får väl räkna med att ha henne hemma ett tag framöver. Så bäst att ladda upp med massa film och andra mysgrejjer.

I går firade jag och mannnen bröllopsdag med Slottsturne i halva västsverige. Det var supermysigt men det kunde dock ha varit bättre väder! Vi strosade runt på Gunnebo slott, Tjolöholms slott, Nääs slott och slutligen Gräfsnäs slottruin och fornby. Älskar att strosa runt på gamla slott och ruiner eftersom det ger en sådan kontrast från dagens samhälle och bara tanken om hur människorna levt på den tiden är ashäftigt!

Har sedan  en vecka tebax märkt att min psoriasis har blommat upp i ett nytt skov...  Har haft i hårbotten i över 15 år med ganska täta mellanrum. Men på kroppen var nog 10 årsedan sist minst.  Konstigt det där med varför det blommar upp utan förvarning och läkarna har väl egentligen ingen direkt förklaring. Men det kan dyka upp på ställen som man har haft insektsbett på, sår och ärr. Det verkar vara insektbetten för min del. Fick ju en hel del när vi var i Turkiet sist..  Och de verkar ha satt sig på samma ställen...  Kliar ihjäl mig snart!!
Hello kortisonsalva och läkarbesök....

I dag blir det att hänga hemma mest och mysa i höstvädret, hade hellre suttit ute på altan i sol och med kaffe!



Ha en go dag vänner

Kommentarer


Kommentera inlägget här: