^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Händelserik vecka...

Kategori: Allmänt

Ja det kan man nog sammanfatta denna veckan som...

Har äntligen två rullande bilar på uppfarten till huset. och kan stolt meddela att vi numera har anlänt med en fräsch och välvårdad Ford Escort och adopterat bort min älskade Skoda Octavia..  ( min favvobil i hjärtat)  Men Skodan var alldeles för dyr för att laga och vi var tillräckligt desperata och i behov av en bil till. Så allt löste sig mycket bra och snabbt !!   Fick sålt bilen och köpt en ny på ca 3 timmar !!   NICE....

Har äntligen fixat med bolaget, hemsidan är i gång och marknadsföringen har tagist sin början via Facebook. Känns himlans bra...   Nu inväntas bara organsiationsnummer och fix med bankgoro. Men allt är grönt so far.. Och det är bara att köra på..  =)))  Love it!!   Har saknat att ha projekt att pilla med. Känslan av att skapa något som blir ett resultat....

www.allkoordinator.se



Har även pluggat så det bara är att finputsa på nästsista inlämningen i Jöken...  Gött!!
Mne känner dock av pluggstressångesten inför salstentan om bara ett par veckor... måste måste måste plugga järnet nästa vecka!!  För att inte tala om mr kandidat tjottafräs uppsats!  Den måste få grönt ljus nu, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till. Vi har typ gjort allt som vi fick påpekande på och lite till..  Kommer bli knäck annars!!!!!

Men men men...  the best of the best!!! ALTANGOLVET ÄR KLART  =D  Så bra de blev, vilken skillnad !!
Man blir så attans sugen att fortsätta bara, ett tak hade suttit fint oxå....  EN inglasning hade snyggat in ýtterligare. Men wtf ett bekvämt golv att gå på e fan så mycket bättre än hårda och kalla stenplattor !!

I morron bär det va till staden och Knalleland för lite mattletande till vardagsrummet och trädgårsrea. är på jakt efter nya badenbaden dynor. Håller tummarna att det finns i lagom prisklass ( läs snorbilligt)  ;)  

Time to say goodnight.....





 






Kommentarer


Kommentera inlägget här: