^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Uppdatering

Kategori: Allmänt

Har ju hänt en hel del de senaste månaderna sedan jag var här inne sist o plitade ner några rader....


Har äntligen sagt upp mig från jobbet...  velade fram o tillbaka några månader. Men har nu satt mina sista steg på psykkliniken i Borås. Finns flera olika anledningar till det. Men vill inte arbeta på ett ställe där man inte fick nåt cred eller feedback av chef. Ville inte heller stanna kvar på ett ställe som inte har ett skit med min utbildning att göra. Ytterligare en anledning var att det kändes som jag växt ifrån yrket på något sätt.
Kommer sakna alla goa kollegor oerhört mycket...  Speciellt de man jobbade närmst med!!

Jag beslutat mig för att inte nöja mig med min kanidatexamen utan att läsa ett år till, nämligen magisteråret. Ja om jag kommer in vill säga. men har säkrat upp med enstaka kurser. Kommer även läsa juridik hela sommaren från Lunds universitet, känns spännande med ny skola. Just nu läser jag oxå en extra kurs på distans från Gotlands högskola, men den känns ganska lik Borås. Inget fel i det =)

Sitter just nu med gipsad fot oxå, denna veckan går plastgipset i svart färg! En riktigt ila stukning har gjort så att fiten har fått en onaturlig ställning med ett mycket utdraget ledband på utsidan av foten, sedan gör ju inte saken bättre att mina fotleder är utslitna heller..  Så min fot är just nu instängd och fixerad i ett gips...  Gör skitont och tackar gudarna för morfintabletter !!!! Känns som att foten är i fel läge fast den är i rätt läge... AJ AJ AJ !!
Ska tebax för 6 gången i ordningen på torsdag, hoppas verkligen att gipset försvinner och att överläkarna och specialisterna nöjer sig med att tejpa upp foten !!


Vi har fått tillökning i familjen oxå...  Inte mindre än trippelt upp  =)  3 stycken små söta kissetigrar som heter Snövit, Buzz lightyear och lejonkungen Simba. Hur söta som helst !!
Köpte även en guldfisk till stora badrummet, fast i gummi ;)  Men den kanske inte räknas eller...  ??!!


Tack för idag =)



Kommentarer

  • Bastianirmelin säger:

    Very good, I was so suprised when I came upon this site. I would love to find a chat for installers to help and give opinions and compare prices in differant areas Thank you and keep up the good work

    2011-07-06 | 10:56:33
    Bloggadress: http://bastianirmelin.blog366.com

Kommentera inlägget här: