^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Vardag är lyx =)

Kategori: Allmänt

Försöker sakteligen komma in i vardagslunken igen, en ny vardagslunk !!

Har fått lite plugg gjort under förmiddagen vilket känns förbannat skönt, det dåliga samvetet över att inte ha pluggat så värst mycket har sjunkt något  =) Ska fortsätta pluggandet ikväll när alla kidsen har lagt sig.

I går var pappas tacksägelse i kyrkan, kändes fint att närvara samtidigt som det var jobbigt att hör namnet sägas upp, det blev ytterligare ett steg till att vara definitivt!
Innan dess var byns präst här hemma  på ett möte om pappa, hur han var och vem han var. Det är inte det lättaste att avgöra vad man vill få fram om pappa på en relativ kort tid. Men det gick nog ganska bra och vi hjälptes åt så gott det gick, jag, mamma, och mina två goa syrror!!

I dag är 3 av 4 barn hemma från skolan med förkylningsvirus. Lillskruttan har sovit hos mormor inatt och ville inte heller gå till nåt dagis idag, blev ganska sympatisjuk =)

I morgon måste de sista kläderna inför begravningen handlas och och så sonens tomtekläderinförjulfetsen på skolan, ytterligare ett bevis livets ytterligeheter !! 



Take care 




Kommentarer


Kommentera inlägget här: