^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Söndag hela dagen lång !

Kategori: Allmänt

Gårdagen spenderades några timmar på Lekplayset i Alingsås, dock en besvikelse över hur jädrans litet det var jämfört med Leos lekland i Borås. Knappt en femtedel typ... !!  Men kidsen tyckte det var roligt ett par timmar iallafall =)  Sedan bar det av till månadens besök (undviker helst sådan mat o reducerar till ca 1 g per månad) på Mc Donalds där alla barnen åt upp all mat, vilket måste vara första gången i historien.
Kvällen spenderades utan skärmtittande och ersattes istället med hederligt sällskapsspel iform av Yatzy, Snurra flaskan och Alfapet.

Dagens största misson blir att få lillksruttan att städa sitt rum... "skam den som ger sig" eller hur det nu heter..!?
Fattar inte hur det kan bli så stökigt i hennes rum jämfört med den lilla tid hon spenderar där nere ? Konstigt hur barn har en förmåga att stöka ner trots att jag anser ha en viss erfarenhet med fyra barn.  Men det barnet slår de flesta rekord i allt !!!

I eftermiddag kommer mamma och pappa hit på söndagsmiddag, det lutar åt Fläskkotlett med kokt potatis, brunsås & sallad där det vegetariska alternativet blir quornfile istället för kotlett. Hälften av vår familj äter allra helst veggo mat sedan en tid tillbaks om nu undrar över quornalternativet  =)

Natten skulle egentligen tillbringats på jobbet, men känner att min fot inte skulle palla att springa på vare sig larm, jaga patienter i korridorerna eller annat som brukar tillhöra en vanlig natt på jobbet.  Hade inte vart så juste mot mina kära kollegor. Ska höra av mig till VC i morron och slåss med näbbar och klor för en ny läkartid.  DUMMA FOT !!

Lady Antabellums låt "Need you now" är sjukt bra  !!!

Ha en riktigt skön Söndag  =)












Kommentarer


Kommentera inlägget här: