^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Kaffe & nyhetsmorgon !!

Kategori: Allmänt

Har haft en orolig natt, sovit som en kratta !
Är ganska orolig för pappa som ligger på sjukhus. Hoppas verkligen denna gången att de inte släpper hem honom innan de vet var det är för fel !?!?!
Jobbigt att se sin älskade far så sjuk, igår när vi kom till akuten såg han mer död ut än levande...  =`(
Försöker att se det positivt och inte vara för egoistisk, det är ju trots allt han som är sjuk...  Men pappa är alltid pappa !!  Älskar honom såklart....

Foten låter som en krossad stenpåse när jag rör den i vissa ställningar, men den håller att gå på utan kryckor konstigt nog. Men ont gör det till förbannelse vissa stunder !!

Var på uppsatsmöte på skolan i går som Mr rektor höll i...   Det verkar vara mer avancerat än jag först trodde med alla förberedelser innan man ens börjar skriva den. Men antar att det kommer funka bra  =)
Blev lite paff när det helt plötsligt stod klart att utbildningen börjar närma sig sitt slut, det är faktikst inte så långt kvar innan man kan titulera sig företagsekonom med management inriktning =) 
När man håller på att plugga så är man så mitt i det så tiden bara går i samma takt som man betar av sina poäng. 
Vårterminen kommer nog bli tuff att kombinera med jobb, men gå snabbt !!  Kommer antagligen sakna atmosfären med att plugga och tycka det är konstigt att inte behöva sova, äta och leva med sitt "jobb" på samma sätt....

Ska försöka få lite annat att tänka på under dagen och göra mitt bästa för att tvättberget ska besegras !!
Samt att försöka läsa in mig på "Balanserat styrkort" som är pluggfokus förtillfället.

Tack alla för er omtanke...


Kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här: