^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Alla dagar....

Kategori: Allmänt

Ja alla veckodagarna har genomlidits sedan pappa somnade in, eftesom det är en vecka sedan i morgon kväll.
Känns konstigt, men läste i en artikel på nätet att man ofta relaterar allt den första tiden, och allra värst är det första året när man ska fira födelsedagar och högtider första gången utan personen i fråga.
Kommer vara mycket tomt !!!
Men nu har en fredag, lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag passerat utan pappa... Det kommer antagligen vara lite extra känsligt i morgonkväll då det blir exakt en vecka sen... 

Idag var en speciell dag, det var dagen då pappas dödsannons stod i tidningen och dagen då det var själaringning i kyrkklockorna för honom..  Här på landet ringer klockorna för varje människa som gått bort, det låter olika beroende på om det var en man eller kvinna.

Var tillsammans med mannen och mina två stora flickor (syster med familj oxå) på bisättning tidigare idag. Detta skedde på sjukhuskapellet. Han var fin och ståtlig som bara en pappa kan vara..  Vi lade brev och teckningar i kistan från alla i familjen och sa hejdå, men att vi kommer synas igen. Det kändes bra att se honom en sista gång !

På vägen hem så blev vi fast i en bilkö på grund av en bilolycka, blev stående minst en halvtimma. Hoppas alla klarade sig bra.. Väl hemma i Töllsjö och hos mamma för att hämta småttingarna så fick jag glädjen att träffa mina "små" kusiner och morbror som besökte mamma. Var allt förlänge sedan sist..  skärpning på den fronten !!

Har nyss avnjutit en mycket god ostbricka med mannen, inte för att det är något särskilt utan bara för att vi kan och för att det kändes förtjänt att ha lite extra torsdagsgott  =)  

I morgon ska det shoppas och fixas med alla jultidningsgrejjer som kommer och en hel del andra ärenden...  

Natti natti
 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: