^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Helg igen...

Kategori: Allmänt

Känns om att tiden går alldeles för fort nu ...   Vägrar erkänna att det har något med ålder att göra men det kanske kan vara så?!  Men min gissning är att när man är sysselsatt och har massa att göra så rullar allt bara på så man hinner inte reflektera över tiden så mycket utan ser till att göra det som måste göras. Sen hux flux så är det sommar ;-)

Börjar känna en viss irritation och hjälplöshet gentemot uteställen... 
Av den enkla anledningen att det inte verkar finnas ett enda vettigt ställe för oss 30 + (shit första gången ja benämnde mig som det :-/) På alla ställen så är det bara massa jädra 19-20 åriga wannabe bruttor, (kanske lite väl cyniskt) men som 30 årig småbarns morsa gentemot en 20 årig siliconbrud med plutmun känner man sig ganska bortkommen !! Spelar ju lixom ingen roll hur många timmar som läggs ner vid sminkbordet eller i klädgarderoben jagandes den rätta outfiten, så känner man sig ändå helt utanför ligan speciellt när den där hemska känslan kommer upp inom en när man står på dansgolvet och börja märka att enbart försöka få till en lika snygg och sexig dans som dessa bruttor skulle leda till ryggskott eller att man ser ut som en gravid flodhäst...  :-/  Ja jag erkänner att jag är lite neggo idag, kanske lite 30 års nojja oxå...
Men vet att alla 20 åriga tjejer inte är sådana, många är supergulliga och genomäkta =) 


Letar för fullt efter motivationen att plugga, känner dock ingen egentlig stress efetrsom jag nästintill är klar med hälften i allafall. Men ska ta tag i resten i morgon och försöka få klart allt !! 

I morgon ska jag och mannen ha lite tid för oss själva. Vi har lyckats få tag på barnvakt vilket inte är så vanligt i vår familj om det inte gäller akuthjälp när båda jobbar eller liknanande !!  Men kände dock inte att vi hade någon direkt fantasi utan mer att vi skulle passa på att göra nåt. Så det verkar blir bio och middag ute på stan =)


Nu ska det städas lite


kram


Kommentarer


Kommentera inlägget här: