^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Managementplugg

Kategori: Allmänt

Har tillbringat större delen av mitt vakna liv sedan en vecka tillbaka av managementplugg i olika former...
Just nu är den i essäform där man ska utgå från att vara mellanchef i en organsiation eller företag.
Känner att ordbajseriet har kommmit igång på riktigt och hoppas bara att det inte lyserigenom allt för mycket...  För vem i ärlighetens namn orkar hålla en proffesionell studentstatus i slutet av terminen när det är i genomsnitt 5 saker till att fila, skriva, presentera, bedömas på och slutligen betygsättas på   ??!!!!  Inte gör jag de iallafall, sepeciellt inte de senaste dagarna då magsjukan plus förkylning varit närvarande i alla högsta grad !!!!

Citerar mig själv:

"För att kunna arbeta i en organisation eller inom ett företag som mellanchef på ett så bra och effektivt sätt som möjligt. Så finns det flera olika aspekter att ta hänsyn till och ta till sig. Att leda är inte samma sak som att vara chef, och som mellanchef är rollen ofta en kombination av dessa båda.
Konsekvenserna i praktiken kan te sig både positiva och negativa då man som mellanchef har olika förutsättningar beroende på hur de företag eller organisation arbetar och vad de har för managementmodell att förhålla sig till."

Ja så här fortsätter de i ytterligare 5 sidor....    =S


Hoppas få klart tjottafräseländet och kunna lyxa till det med lite helg (helg = ½ dag i morgon) Med tanke på att jag ska jobba typ hela helgen..


"Lev väl och ta hand om dig
Lev som om varje dag vore den sista
Lev ditt liv med sunt förnuft
Lev ett liv där du inte tar dig själv på för stort allvar
Lev ett liv där kärlek, förnuft och empati flyter samman"





Kommentarer


Kommentera inlägget här: