^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Vad trött jag blir på HB ibland...

Kategori: Allmänt

Men blir så irriterad !!    Den högskolan måste verkligen ha en förkärlek för semenarier!! 
Fick precis reda på att vi ska ha ett nytt semenarie i grupp på två st...  Hur anser de att vi ska kunna hinna alltng och framförallt förstå vad som skall göras..

Snälla tolka någon som vet vad följande innebär, för antingen är jag ovanligt trög idag eller så går det inte att få ut mer än ett halvt skvatt !!!

INSTUTIONELL ANALYS
I denna uppgift skall ni analysera den information ni har samlat om den studerade organisationens formella struktur ur ett institutionellt perspektiv. Det handlar om att tillämpa tankegångarna i den s.k. gamla institutionalismen (institutionalisering som en adaptiv intern process) och nyinstitutionalismen (institutionalisering som en trög extern process).

Särskild fokus skall ligga på att diskutera spänningen mellan en instrumentell syn (formell struktur som ett effektivt verktyg), och en institutionell syn (formell struktur som en legitimerande symbol). Analysen avslutas med en reflektion kring de konsekvenser som frikoppling kan få för organisationens identitet.


På tre veckor ingår två salstentor i varsin kurs, ett induviduellt semenarie & 3 st gruppsemenarier.  Plus att vi ska förbereda ett induviduellt större arbete & två större grupp

Hatar att inte orka göra saker mer än halvhjärtat...


Suck....


Kommentarer


Kommentera inlägget här: