^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Söndag

Kategori: Allmänt

I dag ska här kalasas, så hela förmiddagen har jag stått och fixat ost och köttfärspaj, choklad och jordgubbstårta och en hel del annat gott till eftermiddagen... =D
Svårt att fatta att Mathilda är 8 år redan, tycker inte alls det var längesen hon började gå eller prata!!!  Ska bli så roligt att se hennes min när hon öppnar presenterna senare, eftersom jag vet ca hälften av det hon skall få  =)))   Ungen kommer få spatt !!!


Känner mig lite lugnare till mods efter att ha vilat och inte tänkt ett skvatt på skolan i helgen, feberkänslorna är nästan helt borta, men har fortfarande en grym skallebank och känslan av att blivit överkörd av en ångvält, men idag kan tänkas att ångvälten känns något mindre...  ;) 

I dag är det exakt två veckor kvar tills vi ska åka till Teneriffa....  Vill att dessa veckor skall gå väldigt fort nu !!

Kvällen kommer sedan bestå av tentaplugg inför tisdagen, ämnet är kommunikationsteori. Vill bara få det gjort så man kan bocka av en sak till på den oändligt långa lista av skolgrejjer !!







Kommentarer


Kommentera inlägget här: