^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Sån oordning...

Kategori: Allmänt

Ibland funderar jag på om högskolorna är överskattade när det gäller vissa saker...
Hur kan man föreläsa i kommunikationsteori (där bland annat ickeverbal kommunikation ingår) genom att stå som en entonig monotom robot med en superskrikig röst eller en med en mycket svag röst gömd bakom en dataskärm och  som dessutom somnar mitt i ett semnearie !!???  Eller ett annat exempel där den andre föreläsaren sitter med ryggen mot under tiden vi har vår presentation...  Hur tänker man då i en kurs som heter P R E S E N T A T I O N S T E K N I K !!
Borde inte de för sjutton kolla upp de människor som anställs lite grann ??  Det borde ju åtminstånde gynna dem i reklamsyfte, finns nog inte en enda i klassen som tycker att denna kursen var bra !!  Bra innehåll men definitivt inte bra upplägg och föreläsare. Känns som ett skämt när de föreläser om saker som de praktiserar helt tvärtom.
Som lärare somnar man för faaro inte under ett semenarie !!  Tar inte dyra lån eller jobbar och sliter för att finnasiera sina studier för att bli behandlad som andra klassens högskolestundenter... 
Ett annat stolpskott till lärare är han som beter sig fruktansvärt oförskämt om man inte fattar vad han menar, eller svarar i telefon mitt under i en föreläsning, kommer försent och svarar inte på frågor..

Så hejja de intiativtagarna i klassen som gick och pratade med kåren, BRAVO !!!

Mycket är bra på "min" högskola oxå, duktiga föreläsare som brinner för sitt ämne och som är superduktiga där det kan kännas som en fröjd att lyssna....
Även bra att vår kursansvarige hade en "mittimellan utvärdering"  i dag så att tankar och synpunkter kom fram tydligare. Bara att hoppas på att det ger resultat !!


Kommentarer


Kommentera inlägget här: