^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Hemma igen med tillhörande vardag

Kategori: Allmänt

Landade på Landvetter i går kväll kl 19:30 ca, trots att  starten från Teneriffa försenades med över 30 min så lyckades kapten flyga in med hjälp av medvind så att vi "bara" blev 10 min försenade.
Det kändes  såå skönt att få krama om småttingarna, har saknat dom enormt. Men har vart skönt på samma gång !!  Vi har redan beslutat oss för att åka tillbaka till samma hotell med alla barnen.
Känns samtidigt skönt att komma tillbaka hem till vardagen igen, men lite segt efter en veckas bortskämdhet. (dock betald iofs)

I dag måste jag försöka plugga igen det jag missat sista veckan, hoppas det finns PP ??!!  Upptäckte för en stund sedan att det var föreläsning idag, men skitsamma !!  De stora tjejerna är hemma idag oxå eftersom vi var hemma ganska sent går. Så efter frukost ska vi åka in till Alingsås och handla lite mat och fixa deras semesterläxor.

Darling har fått gå tillbaka till Ericson idag, vilket antagligen innebär 4-skift och några tusenlappar mer i lön, känns hur gött som helst, speciellt för honom själv efetrsom han vantrivts som sjutton de senaset månaderna på MBS där dagarna mest bestått av att packa saker till Ellos.. 

Min underbara mamma hade städat och tvättat all tvätt i tvättstugan och då menar jag ALLT !!!!  Hon hade till och med vikit i ordning i den annars stökiga linnegarderoben =) Hela tvättstugan blänker, skiner och doftar Via tvättmedel...  Hon måste haft långtråkigt på kvällarna för alla barnens rum var storstädade oxå..  =)  Så nu är det bara alla semesterkläder som skall tvättas, LOVELY !!!

Känns som om det blir en bra dag och att livet rullar på lite lättare efter att ha fått ladda batterierna några dagar i total slapphet och bara lathet...  =D



Kommentarer

  • Jenny säger:

    Hejsan vännen!

    Hoppas ni har haft det super skönt o trevligt på er semester! Vad snäll mamma du har som har tvättat upp allt till dig.. skönt då får du inte allt det med nu när du o barnen ska ta igen läxor o resten av pluggandet... Hoppas vi hörs snart! Ha en trevlig dag! kram

    2009-11-16 | 08:55:06

Kommentera inlägget här: