^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Semestern slut....

Kategori: Allmänt

Har nu jobbat två nätter sen jag kom tebax från semestern !!!  Känns mer som om jag jobbat flera veckor, har inte direkt vart jobbigt att jobba och det har varit bra folk att jobba med. Men känner att jag inte är lika motiverad att jobba längre och skulle helst varit hemma. Men pengar behövs ju !!!  Man kan ju inte göra det som bara är roligt...   Glad att ha ett jobb, inte alla som har det i dessa tider...
Men kan bli grymt irriterad på en del människor som inte har jobb och tackar nej till det som erbjuds för att det inte verkar tillräckligt intressant eller för att de måste åka buss en kvart extra, undrar om det verkligen är roligare att leva på samhället och gå hemma, och klaga på att det fattas pengar....  !!!?????    Har man barn att försörja så tar man väl för sjutton det jobbet som erbjuds...  !!   Förstår inte en del människor. 
Varje jobb är en erfarenhet rikare !! 

Har 6-7 nätter kvar att jobba innan det är bye bye vuxenpsyk för ett bra tag framöver.... Sedan väntar Jenny med familj från Skåne som skall besöka oss sista veckan i Juli, då väntas det en tripp till Gekås och Borås djurpark. Direkt efter det åker vi till Skärhamn en vecka...  =DDD  Tyvärr  kommer inte darling och lillgrabben (männen i fam) vara med hela veckan, eftersom det olyckligtvis blivit samma vecka som vi får nycklarna till huset, och den veckan krävs det en hel del förarbete inför diverse hantverkare och annat.
Men först av allt kommer svärmor och stannar ett par nätter nästa vecka och passar på att vara barnvakt så vi kan åka till Halmstad på 40 års fest....  Inte illa alls !!!!


Har varit inne och sneglat på resor till hösten/vintern, det lutar åt en vecka på Teneriffa med all inclusive för mig, darling & de stora tjejerna..  Anledningen till att inte hela familjen åker är inte bara priset utan att de stora behöver tid att umgås med oss utan "gnälliga & uppmärkstörstande" småsyskon...   Men vi har inte riktigt betsämt oss, kanske blir de alla som åker ändå....  ??!! 


Nu blir det att bara slappa i soffan....

Kram kram

Kommentarer

  • Madde säger:

    Hej Johanna!

    Tycker att de är så kul att läsa din blogg!

    Du har så mycke energi kvinna!!!!!!! :)

    Till hösten ska vi ha tjejträff igen, hos mej eller mickis (hos mej kanske om huset blir klart)

    Vad tror du om de?

    grattis till husköpet!!!!!!

    Kramar Madde i Björkered :)

    2009-07-16 | 07:27:23
  • Johanna säger:

    Hej Madde



    Ja tycker verkligen det hade varit superkul med en ny tjejkväll hos nån av er i Björkered, iinte varje dag man har vägarna förbi där direkt... =D

    Tackar... känns så himla nice att äntligen hittat ett hus som passar oss.. Kommer vara mycket renovering men det är det värt till slut.

    Vet ej om jag har så mycket mer energi än de flesta andra, men är ganska målinriktad och envis, hjälper nog en hel del...

    Hoppas ni blir klara med huset snart, hade vart kul att se bhur det blir...



    Kram kram

    2009-07-16 | 10:32:50
    Bloggadress: http://missnannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här: