^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Compact living

Kategori: Allmänt

Dagen har flutit på bra, ingen ciggarett och ingen onyttig mat. Men det var lite värre än jag trodde att komma till skolan som ickerökare, det är något visst med att kunna gå ut och tjöta samtidigt som man tar en cigg..  Men det är nog mer en vanesak antar jag.
Längtar till våren och sommaren, så man kan börja sitta ute, grilla, slippa alla vinterkläder och automatiskt få mer space att röra sig på i vårt annars comapct living. Men så fort jag pluggat klart och hittat ett hyffsat jobb så är det dags att flytta och förhoppningsvis är vår bostadsrätt värd lite mer penagar då oxå  =)
Undrar verkligen när en del människor ska växa upp och visa respekt på lektionerna, blir så jäkla irriterad när det snackas, sms:as, pratas i telefon, springande ut och in, fnissandes mitt under föreläsningarna... Så dålig stil...  !!!!
Ska strax fixa middag och ha en mysig eftermiddag med barnen, sen kommer allvaret tillbaka i form av tenta plugg. Denna gången är det dax för den offentliga makten och givetvis är det salstenta så då är det verkligen plugga som gäller i form av läsning, läsning och åter läsning....
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: