^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Krockat

Kategori: Allmänt

Vi krockade i dag när vi var på väg att handla inne i stan. En gubbe med hyrt släp tvärnitade mitt i rondellen!!!  Så det var bara att tvärnita och styra åt sidan så gott det gick, men bilen bara gled (antagligen pga att vi tvärnitade och det var blött) Ena lampan (glaset)  fram och spolarn har pajjat. Sååå typiskt!!!  Men ingen skadades som tur var.
Vi hade ingen skadelapp i vår bil och det hade inte gubben heller, så då började han  vi kört på ringa 112 för att de skulle komma med en lapp och ta upp en anmälan... !!!  Onödigt, men han fick snällt lägga på eftersom det inte var några personskador.  Han var lite skum och betedde sig konstigt. ..   En kompis (vår bestman dessutom) var i närheten när olyckan hände och kom förbi, men han hade ingen lapp heller.
Så det slutade med att vi fick numret till han som ägde hyrsläpet (Shell i Gråbo).... 

Blev en snabb vända in till stan för att hämta mina glasögon och snabbt in på systemet för att köpa vin inför helgen. Blev ingen handling, eftersom allt drog ut på tiden och vi inte hade barnvakt sålänge. Så jag får handla på väg hem från jobbet i morron bitti....  

Har inte fått besked om lånelöfte heller, skulle vi fått idag  !! 
Gabbe blivit sjuk....!!

Rolig start på helgen ...  typ NOT !!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: