^*^ FEMBARNSMAMMAN ^*^

MY LIFE INSIDE AND OUTSIDE THE BOX

Underbart väder =)

Kategori: Allmänt

Sitter ute i de nyinoljade utemöblerna och njuter av solen och ca 25 plusgrader, UNDERBART !!! 
Halva dagen  har tillbringats i skolan med föreläsning i ekonomi....  Det känns som om jag börjar få grepp om ekonomikursen, men peppar peppar !!!  Räknar skarpt med omtenta för säkerhet skull...

Den andra halvan kommer bestå av städ och njutning av solen, var inom systemet på väg hem och köpte Falcons lågkalori öl, hoppas att den är god!! ??  Men köpte annat oxå, men är den go så kan amn ju köpa fler gånger, alla kalorier som går att spara in på just nu är guld värda känns det som ....   =) 

Ska in o hämta darlingen på jobbet  i eftermiddag oxå, längtar tills vi ska köpa en till bil.. Vi behöver verkligen det  !!


DAGENS
Kläder: just nu bikini, men annars kjol & blus
Humör: Trött men annars bra
Smink: Inget
Dagens bästa: Klar med uträkningarna inför nästa vecka, vackert väder, lediget några dagar.
Dagens sämsta: 1 bil
Att göra: Städa, tvätta, hämta darlingen, sola & träna
Vill ha: En till bil & lite mer motivation

Det blev inget hus denna gången, ägaren hade tydligen skrivit ett kontrakt me dem som hyrde innan och det gällde fortfarande, så mäklaren la ner och banken tog över...  !!????  STÖRIGT !!!
Men nu har vi annonserat ut efter att få hyra hus här i närheten och har kanske nåt annat på gång....  Bara  att fortsätta leta....  

Dax för solning...










Kommentarer

  • Anonym säger:

    Hej vännen!

    Skönt med härligt väder.. Tråkigt med huset..Hoppas ni hittar ett annat snart eller kan få hura ett. Det går ju bra det med.. Ha det så bra så hoppas jag vi hörs snart!

    Kram Jenny

    2009-04-29 | 17:34:32

Kommentera inlägget här: